Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én mondjuk használtan vettem (bár aszonták hogy csak 3x volt használva egy fél év alatt és a készülék tartalma/állapotából ítélve ez így is lehetett), és féltem hogy jaj szegény kis törékeny kütyü, meg hogy valamit elbarmolok benne, de aztán rá kellett jönnöm (2x már leejtettem fílmnézés közben kb 30 Centi magasról az ágy széléről
) hogy nem egy porcelánváza. Eddig kb 5x volt JB-zve, újra telepítve ebből csak egyszer jött elő egy olyan hogy nem tudta megcsinálni és kifagyott, de nyomtam rá egy új restore-t és simét próbáltam, működött. Én zenét hallgatok, filmet nézek, játszok, netezek, levelezek rajta meg persze a naptár, feljegyzések és ébresztő funkciókat is igénybe veszem elég gyakran, no meg a Kapcsolatok-at is. Könynebben ki tudom keresni egy ember/cég adatait mint a siemens már-száz-évet-megélt (c65) mobilomon. Egy szóval baromi jó kis készülék és remélem hogy az enyém még sokáig velem lesz. Ezt már csak maximum egy iPhone-ra cserélném le, de azt is csak legkorábban jövőre (most a 3G-s mizéria miatt nem ugrok bele semmibe). Számomra Best Buy kategória 
Tud valaki ajánlani egy olyan routert ami átvisz 30 métert 2 25cm-es tégla és egy 40cm-es vájog falat, legalább 2-3MB/s-es sebességgel? És max 10ezerért megkapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) hogy nem egy porcelánváza. Eddig kb 5x volt JB-zve, újra telepítve ebből csak egyszer jött elő egy olyan hogy nem tudta megcsinálni és kifagyott, de nyomtam rá egy új restore-t és simét próbáltam, működött. Én zenét hallgatok, filmet nézek, játszok, netezek, levelezek rajta meg persze a naptár, feljegyzések és ébresztő funkciókat is igénybe veszem elég gyakran, no meg a Kapcsolatok-at is. Könynebben ki tudom keresni egy ember/cég adatait mint a siemens már-száz-évet-megélt (c65) mobilomon. Egy szóval baromi jó kis készülék és remélem hogy az enyém még sokáig velem lesz. Ezt már csak maximum egy iPhone-ra cserélném le, de azt is csak legkorábban jövőre (most a 3G-s mizéria miatt nem ugrok bele semmibe). Számomra Best Buy kategória