- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trasho
tag
Hali!
Tudtok nekem olyan videoconvertert ajánlani amivel rátudom konvertálni a feliratot a filmre, hogy tudjam olvasni a touch-on? Köszönöm a Segítséget!
-
Trasho
tag
válasz
thingol #1522 üzenetére
Na most valaki help
Fent van az OpenSSH a kütyün, updatelve is van (kérte az updatet a cydaból
). Így valaki megtudja mondani hogy usb kábelen hogyan tudok belenyúlni a belsőtérbe (csak hogy ne kelljen wifit használni mert nem tudom konfigurálni...nem tudom miért, de nem megy.)?
-
Trasho
tag
MAC-en itt található az iTunes Restore Software: /Users/(a te felhasználód)/Library/iTunes/Software Updates/
Amúgy akkor kell wifi ahhoz hogy kicseréljem a menüben lévő háttérképet? :S Nem lehet gépen keresztül kábellel? Valaki helpME
cristine: nem azért hogy beszóljak meg bármi, szerintem ezt a kérdést ne egy iTouch fórumban tedd fel, hanem arra pl ott van az mp3-mp4 vagy a zenelejátszók fórum. Itt szerintem nem nagyon reklámozunk más terméket.
-
Trasho
tag
válasz
Gáben81 #1486 üzenetére
Valaki tolna egy rövid break leírást?
•Am honnan tudok leszedni tört progikat?
•Kell wifi-s csati ahhoz hogy a menüben lévő dolgokat kicseréljem? (itt a fekete háttéren lenne a hangsúly)
•Honnan tudom leszedni a 2.0.1-et? Elég ha az update fülre klikkelek az iTunesban és kész, vagy az azonnal telepít?Sry hogy ennyire hülye vagyok és ennyi kérdést teszek fel. Köszönöm ha Válaszoltok!
Mac OS X Leopardom van. Ahhoz tudtok ajánlani break progit?
Béke : )
-
Trasho
tag
Sziasztook!
Azt mondja meg nekem valaki: Létezik EREDETI Apple iPod Touch FEHÉRBEN?
(bármely méretből - 8-16-32Gib) Mert nekem beakarják magyarázni hogy igen...de én még ki8452077ul nem hallottam rólla
Köszönöm!
-
Trasho
tag
válasz
mcroberto #1461 üzenetére
iPod Dock - 16.000Ft Én ezt ajánlom! Nem soká én is benyúlok a zsebbe és kikaparok érte annyit
-
Trasho
tag
válasz
dani0904 #1458 üzenetére
iPod Touch Stress Test and other
Itt a 2. videót nézd meg, strapa bíró az iKütyü, az biztos = )
*MOD: egyébként ha felmész google és ott keresel így videókat hogy ipod touch stress test, akkor láthatod mit bír és hogy karcálló e valóban. Amúgy, szerintem az Alma nem igazán hazudik. Az már nagy szégyen lenne!
-
Trasho
tag
válasz
cristine #1413 üzenetére
SzVsZ: az iKütyi a legjobb dolog amit a gilisztásAlma csinálhatott
iPod.Tááács...a név is magáért beszél. Lényegében ugyan az a véleményem mint egy megszállott szIfon júzernek. Ha figyelembe veszed, hogy annyira nem nagy-maga 1 darab kiJelző-ériNtős-zene viDeó gémsz-iNternet: szerintem ennél több nem kell egy mp3/4 lejátszóba. Ahogy forr kifele az iNformatika, az Alma úgy forral újabb gondolatokat a kis Almáskonzervdobozába
Egyszóval: énszerintemállatikirálykütyü
-
Trasho
tag
Üdv!
Valaki privibe leírja hogyan tudok az 1.1.2-re és 1.1.4-re témát tenni (csinálni) meg úgy minden lényeges cserélős/hackes dolgot
Kösszöntem!
-
Trasho
tag
Nah, ott kezdődik az egész, hogy a routeredben állítod be a PPoE felhasználónevet meg jelszavat? (feltéve ha olyan a routered hogy ott is betudod) Mert ha igen, akkor nem kell bajlódnod azzal hogy a gép megosztja e vagy sem a netet, hanem csak a routernek a configjában kell ügyködnöd hogy betudjon furakodni az iKütyü
-
Trasho
tag
Mennyi idő...nincs meghatározható időintervallum...szóval amikor már normálisan használható a törő progi. Szerintem amúgy hónap végére megvan, max hónap eleje valamikor. De úgyis hírt kaptok rólla.
dzsozefo: Mi az hogy állandó wifi kapcsolat kell hozzá? Ahhoz az oldalhoz miért kellene?
-
-
Trasho
tag
Megosztom itt is, veletek is:
Alkalmazások iPhone; iPhone 3G és iTouchhoz! Web-alkalmazások; telepítős alkalmazások...szóval nem csak AppStore van!
-
Trasho
tag
válasz
manutdzoli #1124 üzenetére
Mikor felcsatlakoztatod az Táccsot, elvileg hordozható meghajtóként is felismeri az iTunes mellett. Nos, most te a hordozható meghajtó anyagát lemásolod a gépre, aztán megkeresed azt a mappát a táccson amiben pl a számok vannak, majd a számokat törlöd. Beilleszted a zenéket, amiket leszedtél a tááácsról az iTunesba, és azokkal együtt szinkronizálod az iTunest a táccsal
De én azt tartom a legjobb 5letnek hogy csinálsz egy pléjlisztet az iTunesban és oda behúzod azokat a számokat amelyekre neked szükséged van. Majd a pléjlisztből húzod át a számokat az iTunesen keresztül a tácccsra
* Így megmaradnak a régi számaid is, és az újak is felkerülnek! *
Remélem értesz engem. Ha nem, tolj PÜ!-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged