- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thingol
tag
Nem mindenkinek van wifi-je otthon, ezért kell egy olyan megoldás, mellyel könnyen elérjük a Touch-ot wifi nélkül is winscp-vel. Az OpenSSH-t fel kell rakni hozzá Cydia-ból, ahoz kell wifi, de annyit le tudunk tölteni akármelyik hotspotról.
1. Rakjad fel az OpenSSH-t a készülékre. iTunes remélhetőleg van a gépeden, ha nincs, rakd fel.
2. Töltsed le az iPhone tunnelt (link). Tömörítsd ki, indítsd el a START.bat-ot (megjelenik egy parancssor-féleség. Ne zárd be.)
3. Töltsed le a WinSCP-t (link), rakd fel, indítsd el. Utána katt a "New"-ra, majd töltsed ki az adatokat így: hostname: 127.0.0.1, User name: root, Password: alpine. File protocol-nál én SCP-t ajánlom, de SFTP is jó lehet.Kész is vagyunk, most már gond nélkül lehet felmásolni file-okat a Touch-ra.
- ezt a hamarosan induló blogunkról szedtem, az itouch.hu -ról. Hamarosan indulunk mindenféle királysággal, és segítséggel
-
Trasho
tag
MAC-en itt található az iTunes Restore Software: /Users/(a te felhasználód)/Library/iTunes/Software Updates/
Amúgy akkor kell wifi ahhoz hogy kicseréljem a menüben lévő háttérképet? :S Nem lehet gépen keresztül kábellel? Valaki helpME
cristine: nem azért hogy beszóljak meg bármi, szerintem ezt a kérdést ne egy iTouch fórumban tedd fel, hanem arra pl ott van az mp3-mp4 vagy a zenelejátszók fórum. Itt szerintem nem nagyon reklámozunk más terméket.
-
Romvr
őstag
Igen. Okos dolog ez a Táccs. Bár még vannak hiányosságai de nagyon kövel jár hozzá hogy egy mini számítógép legyen. Zenét hallgatsz, Filmet nézel, Internetezel, játszol. Már csak ezeket kell belerakniuk és Best Buy lesz:
- Flash lejátszó
- Letöltő
- Egyszerű Office doksi megnyitó
- TotalCommander féle fájlkezelő FTP-vel (ne csak gépről tudjak táccsra menni, hanem táccsról gépre.)
- beépített kamera (2 mpx elég, csak hogy le tudj kapni menet közpben 1-2 érdekességet), blútusz (azért még nem halt ki a dolog)
- GMapsz (offline!!!!) egész világon működő helymeghatározó (GPS lenne a legjobb de az már igazán túlzás. Csak működjön valahogy)
- AVI, MPG...stb lejátszó szoftver, vagy valami ami legalább átkonvertálja olyanra ami neki kell érezhető minőségromlás nélkül (és ez mind a kütyün).
- zsírosujjlenyomatlepergetős kijelző(ez lenne leginkább ami mindenkinek kellene
)
Több most nem jut eszembe. Ha ezek megvannak akkor lesz olyan szerkezet amit még a nagyanyám is szívesen venne meg. Hát még én
OFF: Próbáltam pár helyen beüzemelni a GMaps helymeghatáozót, de mindig elkűldött melegebb éghalatra. Egyáltalán működik az a funkció a nagybetűs USA területein kívűl?
-
ladlac
tag
Igen, a router beállításainál állítom be ezeket.
Viszont az iPodon sehogy nem tudok netezni.
Felismeri, hogy van vezeték nélküli hálózat, csatlakozni is tudok, megnyomom a kis jobbra nyilat, itt ki van töltve a dhcp-nél a 4 sor, de ha megnyitom a safarit és beírok egy címet, akkor fél perc töltés után kiírja, hogy nem tudja megnyitni a lapot, mert nem találja a servert.
És a gépemen akárhol próbálom meg beállítani, hogy internet megosztása sehol nem engedi. Ezért gondoltam, hogy nincs megosztva (viszont gépen van net
)
-
ladlac
tag
Köszönöm a választ. Egyelőre akkor várok, remélem nem kell sokat várni...
Addig meg elleszek ezzel is. Bár most erősen gondolkozok, hogy össze kéne dobni itthon egy wifi cuccot.
A kérdés nem felesleges volt, hanem félreértelmezett.
Én kifejezetten a lyrics támogatottságra lennék kíváncsi. Pont a coverflow miatt akarom szépen megcsinálgatni, tehát tudtam, hogy van albumart... ezért is csinaltam anno ingyenes USA-reget.
Természetesen akinek még van javaslata, szívesen olvasom.
mod: kábé mennyi idő alatt szoktak megjelenni a tört fw-k?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged