Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz Gáben81 #1087 üzenetére
Ha routered van akkor a következőkre érdemes/kell figyelned:
DHCP engedélyezett? Ha igen lehet a Táccsod már szereti/tudja használni.
Ilyenkor érdemes beállítani (ha lehet rajta, nekem nincs Táccsom, se szifonom):
IP-t a készüléknek, DNS kiszolgálót, Átjárót, valamint Hálózati Maszkot. Gondolom, a szafarinak vannak valamilyen Konneksönsz Szettingszjei. Ha nem akkor dobd ki a fenébe (de mond meg hova ) Így látatlanba ezeket tudom mondani. De mindjárt jön valaki aki rá van Táccsanva a netre, és találkozott már ilyennel.U.i.: 7 ezerért vetted? Holmikorhogyan?
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz Gáben81 #1095 üzenetére
7e... ez legalább olyan mint a "jó8" meg a "cu"
Az az 59k egész jó ár még. Starun-ban 79-ért osztogatják. Én meg láttam már 58-ért is. Furán is nézett rám az ottani eladó mikor megkérdeztem hogy "ez irány ár? 60-ért elvinném." De nem volt humorrzéke, és mivel nekem se ezért nem vettem meg.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
ladlac
tag
válasz Gáben81 #1150 üzenetére
A hosszú reset megvolt, aztán bementem a router (D-link) beállításaihoz, ott megcsináltam a wizardot, tehát ami szükséges, azokat beállítottam. Többek között a pppoe-t is, mert én is adsl-t használok. Ezek után gépen minden probléma nélkül csatlakozik a nethez, viszont a Touch miután felismeri, rákattintok, és azt írja ki, hogy "unable to connect...". Most már végképp nem tudom, mit-hogyan.
Egyébként adsl-nél normális, hogy csatlakozni kell a netre, ha már van routerem? Mert amíg nem volt, addig kellett, ez oké. De most? Mert gondolom akkor is tudnom kellene netezni a Touchon, ha a gép ki van kapcsolva, ergo nem csatlakozok itt a nethez. Vagy ez nem lesz probléma? Bár jelenleg sehogy nem tudok netezni a Touchon...mod: most meg csatlakozik, viszont a DNS ismét nincs kiosztva.
mod2: egyszer csatlakozik, egyszer nem.
[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
válasz Gáben81 #1169 üzenetére
Köszöntem válaszod! Igazság az, hogy a menyasszonyomnak van touch-a április óta, és egész jó az akksija. Én majd valószínűleg 3g Iphone-t veszek MAJD és viszonyításképp kérdeztem.
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Romvr
őstag
válasz Gáben81 #1220 üzenetére
Nekem 10ezerért ajánlottak eredeti apple töltőt. De ha van olyan amit ugyanolyan biztonsággal lehet használni csak olcsóbban...inkább olyan vennék. Szóval várom a javaslatokat, mert úgy láttam hogy boltban az eredeti töltő 16 ezer.
-
(Darkwood)
őstag
válasz Gáben81 #1254 üzenetére
Nem akarok kötöszködni, de ha ennyi emóciós jelet manifesztálsz, akkor meg fog találni egy moderátor!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
dzsozefo
aktív tag
válasz Gáben81 #1275 üzenetére
Utána olvasnál, párszor beirnád a [L:www.google.com]Google[/L]-ba! Akkor menne a dolog szerintem!
Tehát!
Rakd fel az iTunes 7.5 majd tedd fel az 1.1.4 softot!
Majd töröld le a 7.5 és tedd fel 7.7, de mielőtt elinditanád -> Dokumentumok ( CTRL+F ) tehát a kereső, majd fájl, vagy mappát -> .itl -> keress rá (2db) lesz töröld le!
Nyisd meg a 7.7 mert ezután meg kell h nyiljon! Majd Touch usb-re ha eddig nem volt fent, restore ( shift + restore ) majd a 2.0 customize softot ( ipsw.) berakod vagy, amit te csináltál éppen!!
2.0 customized
Ennyi lenne, nem túl bonyolult.Ime itt a nyereményed ha jól csináltál mindent:
-
dzsozefo
aktív tag
válasz Gáben81 #1284 üzenetére
Igen... Ipod touchot helyezd restore modba és ennyi lesz a gond szerintem!
1.1.4 -> Dfu modba
tehát 7.5 itunes -> touch kikapcsolo gomb + home 10s-ig majd elengeded a bekapcsolo gombot és tartod még 10s a home gombot aztán püttyög egyet dfu mode, és mehet fel 1.1.4 shift restore ->
-
Romvr
őstag
válasz Gáben81 #1306 üzenetére
Najó de ftp-zni tudok rá? Meg valamilyen módszerrel landscape módban pdf fájlt nézni? Ha nem akkor nem barmolom el a podomat 2.0-val, mert utána nem egyszerű viszarakni 1.1.4-re...
-
Romvr
őstag
válasz Gáben81 #1308 üzenetére
Érdekes dolog történt. Elkezdtem a springboard-ön lévő ikonokat manuálisan kicserélgetni. Fogtam a theme-ben lévő calendar.png....stb.png fájlokat, és egyesével átraktam FTP-n keresztül az adott program icon.png helyére. Tökéletesen működött is egészen addig míg egyszer a springboard frissítése kifagyott (nem reagált semmire.) Benyomtam a home+sleep gombokat újraindúlt és most az almánál kering a töltés jel, de nem megy tovább. Ilyenkor lehet valami mást tenni a restore-on kívül? Nagyon nincs hozzá kedvem hogy restore-ozzam miután teli van a 8 giga.
-
thingol
tag
válasz Gáben81 #1315 üzenetére
a mobilemusicoplayer annyit csinál, hogy eltüntetni a music és video ikonokat, és helyette, egy, iPod ikon lesz. Pontosan ezt kerestem, erre írtam feljebb, hogy nincs. Ez az új touchpad.
ahhoz, hogy ez életbe lépjen, kapcsold ki- és be a touch-ot!
nyugodtan írj még appokat, ránézek akkor én is, de szerintem nem nálad van a hiba.
audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol
-
Uniden
csendes tag
válasz Gáben81 #1367 üzenetére
installerből ugye felrakod a nes emulátort, aztán bemész a Games kategoriába és van ilyen aláirásba a játékokba h "nes emulator needed" vagy "NES ROM" vagy vlm hasonlo szoval meg fogod telepitesz egy ilyet és utána már benne lesz az emulatorodba a játékoknál pl nézd meg ezt: Bigboss' NES Roms Pack 1 Repo
[ Szerkesztve ]
-
dzsozefo
aktív tag
válasz Gáben81 #1367 üzenetére
"NES emulátorba hogy lehet játékot belerakni/leszedni?"
Válasz: Leszedni -> A következő linken ami most nem megy... Itt! ha nem működik akkor pedig a jól bevált google a barátod -> thepiratebay majd keresőbe ipod touch game -> lesz egy kis pack!
Ezek után pedig fogod és csinálsz egy mappát /Roms/NES és belehuzod a touchra, kb ennyi lenne! olvass utána! -
Trasho
tag
válasz Gáben81 #1486 üzenetére
Valaki tolna egy rövid break leírást?
•Am honnan tudok leszedni tört progikat?
•Kell wifi-s csati ahhoz hogy a menüben lévő dolgokat kicseréljem? (itt a fekete háttéren lenne a hangsúly)
•Honnan tudom leszedni a 2.0.1-et? Elég ha az update fülre klikkelek az iTunesban és kész, vagy az azonnal telepít?Sry hogy ennyire hülye vagyok és ennyi kérdést teszek fel. Köszönöm ha Válaszoltok!
Mac OS X Leopardom van. Ahhoz tudtok ajánlani break progit?
Béke : )
[ Szerkesztve ]
Richard.Sawyer™ | |
-
ZsoZso1616
csendes tag
válasz Gáben81 #1746 üzenetére
először regisztrálsz és ha beléptél meg minden akkor ott Add Service a jobb felső sarokba...majd ezkután kiválasztod az MSN-t ...felhasználónév jelszó és az msn cimed odateszi a Palringos(vagyis regisztrációs címed alá) és ezekután szerintem értelemszerű...Online ra teszed, bejelentkezik és az oldal tetején a 2. ikonra menny az a partnerlista... remélem tudtam segíteni és nem volt nagyon értelmetlen...:S
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GTA V
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- ASUS RTX 3060 TI
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest