Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gáben81

senior tag

válasz Tuya #1510 üzenetére

640×480as felbontást simán elviszi 1.5Mps-ig.Sztem ez bőven elég.320×480ast ami a legjobb neki,mert ilyen a kijelzője is azt 2.5 Mps-ig az meg több,mint elég.Egy DVD-t kompletten a Handbreak nevű korrekt kis programmal,54perc alatt csinálja meg a gépem,igaz hogy dual core 3Ghz-es,de akkor is,de mondjuk egy P4-es 3Ghz-es is megcsinálja 2órán belül,csúcsminőségben,sőt ha m4v formátumba konvertálom,ami az apple saját veszteségmentes tömöritési formátuma,közvetlenül DVD-ről akkor ott nemigen van minőségromlás,ezt garantálhatom.Nincsenek kis kockás stb. a képen.És még chaptereket is tudok választani,az ipodon kis ikonokkal fűszerezve.Kell ennél több?
    Ha pl tegyük fel van sok lejátszó ami viszi a dvix-et,ott is kell általában konvertálni,ott meg a felbontás miatt.Úgyhogy tökéletes választás sztem videóra egy ipod táccs ill. egy ájfon.De ez az én szubjektív véleményem.

• Romvr

őstag

válasz Tuya #1505 üzenetére

Akkor válaszolok:
    - mp4-ben tud szépen jászani, vagy MOV-ban de azok közül sem mindet komálja. iTunes-úgy is megmondja mit szeret, ha FTP-zed akkor meg kiderül. Konvertálni egy DivX-Xvid fílmet ma meg nem tart tovább 15-20 percnél egy 2 magos géppel. Én kb 6 óra alatt konvertáltam át a 3600+-os AMD-mmel a szellemekkel suttogó első évadját. Feliratot nem kezel, csak ha rá van égetve, de mivel nem egy 22"-os a kijelzője így még csak gondolni sem érdemes rá hogy te a hangya betűket ki fogod bogarászni (főleg konvertálás után, próbáltam, borzalom)
    - Töltősek, technikai adatok az aku élettartamálról az Apple oldalán (Nekem film nézéssel kíbír vagy 8-10 órát. Múltkor végignéztem az Euréka első évadjának első 11 részét egy nap és 16%-os volt az aku mire befejeztem. Persze ugatott hogy jaj az aku 20% de nem érdekelt.)
    - Monitor kivezetés nincs, mert hát gondolj bele mekkora egy DVI, vagy DSUB csatlakozó.

Ajánlani tudok egy korsó Tuborgot, vagy Kozelt, hűtve, ilyen melegben :DDD
    Komolyra fordítva: Ha szeretnél egy olyan számítógépet ami a zsebedben is elfér, tud filmet lejátszani, zenét, netezni, levelet olvasni, doksikat nézegetni, képeket böngészni (külön élmény), játszani akkor vegyél egyet nyugodtan. Azt már csak a zsebed átmérője dönti el hogy 8, vagy 16 gigásat választod. Amit ajánlani tudok hogy mindenféle képen úgy okoskodd hogy teljen még egy 220-as Alma töltőre, mert úgy az igazi "Szebszámítógép". Okos kütyü, és csak ajánlani tudom. Bár én le fogom majd cserélni egy iPhone-ra jövőre, mert nekem kellene bele az a kamera is (Vagy ha kihoznak egy kamerás pod-ot emberi áron akkor arra, de ezt nem hiszem).

Új hozzászólás Aktív témák