- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
"csak azt nem értem, hogy ha grid view-ban jó minden, akkor cover flow-ban miért nem?"
Rendezési elvtől függ, ez biztos., egyelőre bővebbet nem tudunk, hogy pontosan miért."csak úgy simán nem tudom törölni a library-t?"
Az a baj, hogy Mac-en máshogy van, és nem tudom mennyire máshogy.
Nálam a zenék is a library mappában vannak. (itunes rendezi), de ezt leszámítva a lényege, hogy van a felhasználó/music/itunes/ mappa, ahol van minden ami a library-hoz tartozik. Így:
Ez a mappám lehetne más winchesteren, akkor ott lenne a library-m. (onnan szedné az adatokat.) Ha ezt törlöm, akkor létre akar itunes indításnál hozni egy új library-t.
Elvileg a file-okban van benne az összes adat meg cover. Ha van "playlist"-ed, akkor az talán az egyedüli fontosabb ami a library-ban van.
De ezt hogy hozz létre egy másik library-t ezt azért mondtam, hogy ne bántódjon a jelenlegi."tehát pl egy új itunes, total commander, itunes könyvtáron belül keres *.mp3, és azt behúzom, akkor minden bekerül.
de most hogy rádugtam, kb 2/3 át a fájloknak szinkronizálja."ezt a részt nem értem

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Seasonic Focus Gx-750 tápegység!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Gainward Phatom RTX 4080-as videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest