- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az én álláspontom, hogy amit nem minimum egy agybadugós sennheiserrel hallgat az ember az csak cincogás. Tényleg. El nem tudom képzelni más fülessel hallgatni....akkor inkább megvárom amig hazaérek, hogy hangszóróból halljam. Ég és föld. Egyébként meglepően jó az Ipod gyári fülese (a többihez képest).
Nekem Senn. CX-300 volt (1. szériás). Annak nagyon szép mélyei voltak. Vettem egy CX-55-öt. (már nem gyártják, de valahol a CX-500 felé van kb. ha jól tudom minőségben) Ez pedig egy újabb lépcső volt. Mintha előttem zenélnének olyan érzés.
Tehát a fülesnek sokkal nagyobb a szerepe, mint a lejátszónak.Hogy miért vettem IPod-ot? Mert Mac-em lett, berendezkedtem Itunes-ba és nagyon vágytam egy jól kezelhető lejátszóra (D2 nem nagyon vált be ilyen téren) ami fullosan komunikál az itunes-al. Pl. videót Quicktime-ba lejátszok. Megnyomom, hogy "share with Ipod" és beküldi itunes-ba átkonvertálva. Már csak át kell húznom az Ipod-ra. Ez fogott meg.Az ilyen baromi egyszerűen, tökéletesen működű "workflow"-k.
Meg megjelent az 5G-s nano, amiben végre van rádió, meg poén a kamera, meg hát Apple.Lehet azt mondani, hogy "hú persze,mer azér mer Apple", de baromi jó érzés ez az egész. "beleestem a hálóba". Rájöttem, hogy nekem fontosabb az egyszerű gördülékeny irányítás (nem a nano-irányításra gondolok!
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.Szerk: egyébként a Sony-k meg az iaudio-k tényleg nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Windows 11
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pavilion Gaming 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe új akku gar
- GIGABYTE RTX 5080 12GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.