Hirdetés
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az én álláspontom, hogy amit nem minimum egy agybadugós sennheiserrel hallgat az ember az csak cincogás. Tényleg. El nem tudom képzelni más fülessel hallgatni....akkor inkább megvárom amig hazaérek, hogy hangszóróból halljam. Ég és föld. Egyébként meglepően jó az Ipod gyári fülese (a többihez képest).
Nekem Senn. CX-300 volt (1. szériás). Annak nagyon szép mélyei voltak. Vettem egy CX-55-öt. (már nem gyártják, de valahol a CX-500 felé van kb. ha jól tudom minőségben) Ez pedig egy újabb lépcső volt. Mintha előttem zenélnének olyan érzés.
Tehát a fülesnek sokkal nagyobb a szerepe, mint a lejátszónak.Hogy miért vettem IPod-ot? Mert Mac-em lett, berendezkedtem Itunes-ba és nagyon vágytam egy jól kezelhető lejátszóra (D2 nem nagyon vált be ilyen téren) ami fullosan komunikál az itunes-al. Pl. videót Quicktime-ba lejátszok. Megnyomom, hogy "share with Ipod" és beküldi itunes-ba átkonvertálva. Már csak át kell húznom az Ipod-ra. Ez fogott meg.Az ilyen baromi egyszerűen, tökéletesen működű "workflow"-k.
Meg megjelent az 5G-s nano, amiben végre van rádió, meg poén a kamera, meg hát Apple.Lehet azt mondani, hogy "hú persze,mer azér mer Apple", de baromi jó érzés ez az egész. "beleestem a hálóba". Rájöttem, hogy nekem fontosabb az egyszerű gördülékeny irányítás (nem a nano-irányításra gondolok!
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.Szerk: egyébként a Sony-k meg az iaudio-k tényleg nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Microsoft Edge
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.