- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az én álláspontom, hogy amit nem minimum egy agybadugós sennheiserrel hallgat az ember az csak cincogás. Tényleg. El nem tudom képzelni más fülessel hallgatni....akkor inkább megvárom amig hazaérek, hogy hangszóróból halljam. Ég és föld. Egyébként meglepően jó az Ipod gyári fülese (a többihez képest).
Nekem Senn. CX-300 volt (1. szériás). Annak nagyon szép mélyei voltak. Vettem egy CX-55-öt. (már nem gyártják, de valahol a CX-500 felé van kb. ha jól tudom minőségben) Ez pedig egy újabb lépcső volt. Mintha előttem zenélnének olyan érzés.
Tehát a fülesnek sokkal nagyobb a szerepe, mint a lejátszónak.Hogy miért vettem IPod-ot? Mert Mac-em lett, berendezkedtem Itunes-ba és nagyon vágytam egy jól kezelhető lejátszóra (D2 nem nagyon vált be ilyen téren) ami fullosan komunikál az itunes-al. Pl. videót Quicktime-ba lejátszok. Megnyomom, hogy "share with Ipod" és beküldi itunes-ba átkonvertálva. Már csak át kell húznom az Ipod-ra. Ez fogott meg.Az ilyen baromi egyszerűen, tökéletesen működű "workflow"-k.
Meg megjelent az 5G-s nano, amiben végre van rádió, meg poén a kamera, meg hát Apple.Lehet azt mondani, hogy "hú persze,mer azér mer Apple", de baromi jó érzés ez az egész. "beleestem a hálóba". Rájöttem, hogy nekem fontosabb az egyszerű gördülékeny irányítás (nem a nano-irányításra gondolok!
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.Szerk: egyébként a Sony-k meg az iaudio-k tényleg nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.