Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az én álláspontom, hogy amit nem minimum egy agybadugós sennheiserrel hallgat az ember az csak cincogás. Tényleg. El nem tudom képzelni más fülessel hallgatni....akkor inkább megvárom amig hazaérek, hogy hangszóróból halljam. Ég és föld. Egyébként meglepően jó az Ipod gyári fülese (a többihez képest).
Nekem Senn. CX-300 volt (1. szériás). Annak nagyon szép mélyei voltak. Vettem egy CX-55-öt. (már nem gyártják, de valahol a CX-500 felé van kb. ha jól tudom minőségben) Ez pedig egy újabb lépcső volt. Mintha előttem zenélnének olyan érzés.
Tehát a fülesnek sokkal nagyobb a szerepe, mint a lejátszónak.Hogy miért vettem IPod-ot? Mert Mac-em lett, berendezkedtem Itunes-ba és nagyon vágytam egy jól kezelhető lejátszóra (D2 nem nagyon vált be ilyen téren) ami fullosan komunikál az itunes-al. Pl. videót Quicktime-ba lejátszok. Megnyomom, hogy "share with Ipod" és beküldi itunes-ba átkonvertálva. Már csak át kell húznom az Ipod-ra. Ez fogott meg.Az ilyen baromi egyszerűen, tökéletesen működű "workflow"-k.
Meg megjelent az 5G-s nano, amiben végre van rádió, meg poén a kamera, meg hát Apple.Lehet azt mondani, hogy "hú persze,mer azér mer Apple", de baromi jó érzés ez az egész. "beleestem a hálóba". Rájöttem, hogy nekem fontosabb az egyszerű gördülékeny irányítás (nem a nano-irányításra gondolok!
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.Szerk: egyébként a Sony-k meg az iaudio-k tényleg nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mint a maximalista minőség. És hát az itunes-ba lapozni az albumokat közelít ahoz az érzéshez, mintha itt lenne a CD a kezemben.