- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Aktív témák
-
Én csináltam egy iPhone 4 playlistet (bal alul + gomb). Oda dobom be ami kell. Ha bal oldalon az iPhone-ra megyek, akkor fent középen a music fülön bepipálom azt az egy mappát (iphone 4), hogy syncelje. Ha a "főoldalon" nincs bepipálva, hogy "manually sync blablabla", akkor amikor ide bedobok bármit, egyből rakja telefonra. Ha bevan, akkor akkor teszi rá, ha sync/apply-t nyomok.
-
Nem tudom, mit kell ezen annyira parázni.... Leárnyékol az épült , ennyi. Itt pesten, "nyolcszázezer %-os térerő mellett" is, ha bemegyek intersparba, ahol felettem is van még 2 szint, akkor egyből GPRS-re vált, kimegyek, egyből van 3G, meg amit akarok... A másik, meg: örülj,hogy majdnem végig van 3G-d utazás során... Csak a nagyvárosokban van kiépített 3G hálózat még, én pl. Kiskunhalas-Budapest között közlekedem néha, és 3G van pesten, meg Kiskőrösön, meg Soltvadkerten kb...
-
Solar_Wind
senior tag
-
qky
tag
Igazából én már úgy voltam vele a hét elején, hogy tuti hétvégén már meglesz a teló.
Erre semmi. Se egy ár, se egy időpont.
Komolyan mondom nevetséges.
Így most kénytelen leszek tanulni a jövő heti zh-kra. DöbbenetOrg: Egyre inkább kezdek én is a váltás felé hajlani.
Nov. 11-én jár le a hűségem. Ha addig semmi infó, vagy ha az árak, csomagok rosszabbak akkor váltok.Azért szívesen elmagyaráznám a vodás kollégáknak a "Hamarosan" szó jelentését.
-
Org
aktív tag
Én is vodás voltam, ezért mentem át a T-hez, és ott vettem meg az iPhone-t.
Sztem még a tarifák is jobbak..
Lenne egy olyan kérdésem, h válogattam össze zenéket neten 53 db-ot, behúzom iTunesba, és 50-et berak, 3-at nem. Akármit csinálok azzal a 3 db zenével, hiába húzom be, nem rakja be őket. Esetleg valami ötlet? Köszi.
-
manchester85
veterán
Az iPhone 3GS szinte mindenben megközelíti a 4-t. Minden rendszeren tökéletesen és gördülékenyen fut. Egy lapon sem említhető a Wave-vel, főleg, hogy az iOS egy kiforrott rendszer, a Bada meg kb. még most kísérletezget az alkalmazásbolttal. A Wave kijelzője gyönyörű, de az iPhone kijelzőjére se lehet panasz, sztem nem lehet kérdés, melyiket válaszd.
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy ruhás topik
- Jogász topic
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest