- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
törölt tag
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #50818 üzenetére
Igen. Amúgy sincs igazából szükségeb jb-re.
-
válasz
postajoska #50805 üzenetére
Én eleve úgy szinkronizálom iTunes-szal a zenéket, hogy az adott albumot a mappájával együtt tolom fel, és a mappa tartalmazza a borítót, így simán megjelenik CowerFlow-ban minden további varázslás nélkül.
#50804: nem tapasztaltam ilyesmit, mind az 5 email fiókomból tudok küldeni képet, zenét, doksit, bármit.
-
rolcsibácsi
őstag
ja most ezt probaltam ki meloba jovet. zsir hogy bemondja 5percenkent hogy hogy mentem addig, ido/km stb.. meg a motionx is eleg osszetettnek tunik majd holnap azt tesztelem.
gepiranyitasra akkor marad a jb+ teamviewer pro ha nincs ingyenesben jobb. azert koszi az ajanlatokat. airmouse pro meg egy szar.. 1,59euro.. meg regebben volt egy ingyenes idoszaka akkor leszedtem ugyh most megvan a rendes fizetos verzioja, csak epp nem mukodik normalisan.. lehet hogy a router beallitasaival van gond, de a melohelyemen nem tudok turkalni benne, teamviewer meg megy normalisan.. na mindegy, jo hogy nem fizettem az egerert..
kommy:ennyire zavart?
..
-
BloodyEddie
őstag
Tárgytalan, sorry.
-
D@niel
addikt
Háttt...
Épp egy windows7-es mobilt tesztelek, azt kell mondjam a 3GS-en még mindig gyorsabb a net, a kezelhetőség egyszerűbb.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
postajoska #50805 üzenetére
Én külső programmal pc-n tageditorral(ingyenes) szoktam csinálni. Összes fájl beolvas, kijelöl, üres képen jobb egér, albumkép betallóz save. Vagy kijelöl, majd freedb.
-
pingwin92
aktív tag
Írta valaki, hogy cydia off. Ilyet hogyan?
-
StLui
veterán
válasz
rolcsibácsi #50775 üzenetére
RunKeeper? Én ezt használom.
-
vadászcsiga
félisten
A CallCounter hó elején nullázza magát vagy kézzel kell?
-
postajoska
tag
Üdv!
Valaki el tudná magyarázni nagyon szájbarágósan, hogyan kell úgy egy zene alá albumképet rakni, hogy megjelenjen Cover Flow-ban?
-
kispéé
senior tag
válasz
rolcsibácsi #50777 üzenetére
Ha esetleg feltelepítenéd az xbmc-t és úgy néznél filmeket, akkor letöltenéd az xbmc távirányító progit appstore-ból és megvan oldva, szerintem ez a legkényelmesebb megoldás. Nálam is így megy a rendszer, csak azzal a különbséggel, hogy a nappali tv-re van kirakva az xbmc hdmi-n keresztül, azon lehet filmezni stb. közben lehet a gépet is használni.
Van egy egyszerűbb megoldás is, ha esetleg filmlejátszásra media player classic-ot használsz, ott engedélyezni kell a webes felügyeletet, aztán letöltöd appstoreból a távírányítós progit rákeresve mpc-re ha jól emlékszem és azzal is tudod vezérelni.
Mindkettő megoldáshoz javallott az otthoni wifi router.
Én kérdésem, hogy be van állíva a gmail a telómon, de most vettem észre, hogy nem tudok fotót küldeni emailen. A szöveget átküldi,de ha rakok bele mellékletet akkor nem megy át, se imap-on se exchange-n sem, 4.3.2 szoft van rajta, eddig működött, ti nem találkoztatok ilyennel?
-
Soak
veterán
válasz
rolcsibácsi #50796 üzenetére
Hát freetől ne várj sokat szvsz .
-
m4rk.89
aktív tag
Van olyan JB-t nem igénylő program, vagy beállítás i4-en ami automatikusan elutasítja a rejtett számokat?
-
akos_1984
tag
App Store-ban meg mindig nincs olyan callcounter program, ami egesz percekre kepes kerekiteni a hivasokat?
-
rolcsibácsi
őstag
a logmein ignitionra gondolsz? az rohadt draga. vmi ingyenes kene. a teamviewer is jo lenne de az ingyenes verzional ha kilepek az appbol akkor feljon az az ablak hogy ez egy ingyenes verzio volt.. a full verzioval semmi bajom belole, csak gondoltam ennek is van vmi free verzioja.. ami normalis megoldas.
nem kizarolag videot szoktam iranyitani, ugy unblock a gepet kene. jo lenne vmi remote egér is de az airmouse pro a legjobb sztem csak sokszor nem talalja a gepen levo szervert, pedig semmit nem allitok rajta. egyszer jo egyszer nem.. vlct nem csipazom.. nagy felbontasu mkv filmek szaggatnak mint allat. lehet a gepem szar de a media player classicnal nincs semmi baj veluk- nincs annal jobb.. -
persil
nagyúr
válasz
Félre, elnézést mindenkitől
-
BFeco
aktív tag
válasz
Csabee. #50787 üzenetére
Szerintem, igen. Végre nem pixeles az iPhone 4-en. Hungary & Romania - iGO primo app
Ma egy rövidebb úton tesztelem.
Fecó -
pingwin92
aktív tag
Bocs a hülye kérdésért, de van különbség aközött, hogy 4.3.1-ről restore-olok 4.3.2-re, vagy előbb update és aztán restore? Mindenképpen akarok restore-olni.
-
Soak
veterán
válasz
probáld ki a log me in-t , en ezt használom remote controlra és nagyon jó.
szerk : VLC remote , ez kell neked ha videot akarsz irányitani.
-
BFeco
aktív tag
Megjelent az iGO Hungary & Romania frissítés. Az új version 2.0, iGO primo 9.4.2.187585 Apr 11 2011.
Magyarország térkép 2010.10 [110211].
Végre jól néz ki az iPhone 4-n.Fecó
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
BloodyEddie #50778 üzenetére
lehet félreérthető voltam de nem a telón nézem a filmet, csak arról irányítom.
most kipróbáltam a teamviewer ingyenest, de ahogy látom nem mindig írja ki azt az üzenetet..
ahogy ezt leírtam megint jött ez: ....kösz mecsek, kipróbálom
-
mecsek20
tag
válasz
szia,
én ezt használom, nekem bevált. van ingyenes verziója is de a teljes verzió is csak 0.79 euro [motionX gps]elég sokáig bírja vele az akku, és beállíthatod hogy időnként bemondja a fontosabb adatokat, így nem kell a kijelzőt bámulnod. én a zsebemben hordom bringázás közben.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Hát nekem semmi gondom nem volt vele, telepítésnél kiválasztottam hogy ingyé van, oszt csókolom.
Egyébként erre Airvideo 3G kell neked, a legjobb progi, de sajna fizetős. Akármilyen vidit lejátszik hibátlanul, viszont gépet távirányítani nem tudsz vele. Valamit valamiért.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
BloodyEddie #50776 üzenetére
legfőképp videókat szoktam nézni gépen úgy hogy a teamviewert használom. saját felhasználást választottam a telepítésnél, de ha az ingyenes teamviewer appot használom miuátn benyomtam a filmet, majd bezárom az appot a telón, a gépen beugrik egy ablak...
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Most végülis mire szeretnéd használni?
Teamviewer egyébként saját felhasználásra ingyenes, céges stb. használatért kell fizetni. De maga a program ugyanaz, csak a licensz más.
-
rolcsibácsi
őstag
valami teamviewer-hez hasonló progi van ami ingyenes? ez sajnos mikor bezárom akkor feljön egy hülye ablak hogy ez egy ingyenes verzió és csak otthoni használatra jogosult.. tök jó így filmet nézni, tök értelmetlen. megvan a teljes verzió is és azzal nem csinál ilyet, de csak van valami normális ingyenes progi erre. hogy távolról tudjam irányítani a gépet.. (akár úgy is hogy nem egy wifin vannak a telóval hanem mondjuk 3g-n keresztül..) sajnos az airmouse pro csomószor szar és nem találja a szervert, pedig az appstoreból van meg..
bringázáshoz kellene még vmi ingyenes cucc. a mapmyride-ot használtam eddig, de vmi olyasmi kéne ami a végén kiírja a részletes statisztikámat, nemcsak az útvonalat mutatja térképen hanem hogy mikor mennyivel mentem, mennyi volt a max és az átlag sebességem, eltelt idő stb.. ez csak menet közben írja ki ezeket de ha végig bambulnám elég hamar lemerülne szegény.. (vmi akku forradalom jól jönne már..)
-
zack
nagyúr
Elnéztem...
-
Oxi
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #50771 üzenetére
Köszönöm.
Nagy megkönnyebbülést érzek...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #50767 üzenetére
sokáig csak azért jb-eltem mert nem volt im+ meg tunein (pedig androidra van ingyen..)
ez az ingyenes is tök jó, annyi hogy a csatornákat hogy elmentse regisztálni kellett, hogy ne kelljen mindig ujrakeresni mindent egy restore után sem backup nélkül.. meg hogy nem lehet felvenni az adást. ez nem is hiányzik nekem ugyh a törtet le is szedtem, jó lesz az ingyenes appstoreos, im plus helyett meg az imo. bekaphatják a fejlesztők
neked meg köszi h szóltál:xoxi: látogass el a beállításokba.
settings-general-keyboard- és ott kapcsold ki ami nem tetszik.. (auto correction) -
Oxi
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni: megőrülök az iPhone 4 prediktív szövegbevivőjétől... Egy rohadt sunyi, buta, trágya program. Ki szeretném kapcsolni, vagy leginkább kiírtani a telefonról. De nem tudom. Segítsetek pls!
-
Oracle
senior tag
A 4.3.2-őt lehet untethered jb-ni a redsn0w_win_0.9.6rc14-el?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #50766 üzenetére
TuneIn van már ingyenesben is.
-
Skinee
csendes tag
melyik a legjobb online rádiós app?
valami olyat keresek ami megtalálja alapból a helyi adókat vagy nemtudom.
reggel suliba a buszon jól jönne egy kis class fm stb -
Kommy
veterán
válasz
Pink Floyd #50760 üzenetére
Töltsd le másik böngészővel ha az átnevezést nem tudod megcsinálni. Vagy pedig a egy letöltés kezelővel.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
basszus ilyen analfabéte vagy a pc-k terén?? már jópáran jópárszor leírták hogy nevezd át a zip-et ipsw-re. ne csomagold ki bakker....
iphone 4.3.2_8H7_Restore.ipsw -
Oracle
senior tag
válasz
[link] tessék ugyan arról az oldalról és nekem nem zip
ez I4-hez van ezt töltsd le, nem is értem hogy tudod zip-be letölteni
-
TheMarci
addikt
válasz
Én is épp most töröm a sajátom, hasonlóan 4, 4.3.2, ez alapján, linkek is vannak benne:
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=14567 -
Magnum_
nagyúr
hogy t'om megnézni, hogy mennyi szabad helyem van a telefon memóriájában? ("HDD"-re gondolok)
köszi fiúk
-
Oracle
senior tag
válasz
Pink Floyd #50755 üzenetére
Már az előbb is írtam hogy arról az oldalról nem zip-be jön le az fw. És megkérdezem még egyszer hogy melyiket töltötted le?
-
Pink Floyd
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #50754 üzenetére
Köszi! Letöltöttem egy zip file-t, 630 mega. ami tartalmaz többek között 3 db dmg file-t. Ezek közül a 610 megásat átneveztem ipsw-re, de a redsnow azt írja, hogy unable to recognize specified ipsw. Szerinted mi lehet a gond?
Ahonnan töltöttem:
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Pink Floyd #50752 üzenetére
nem kell más hozzá.
snowbreez-zel custom ipsw-t lehet csinálni, ami a restorekor már tartalmazza a cydiát.. -
Pink Floyd
csendes tag
Sziasztok,
iphone 4 4.3.2-t szeretném jailbreakelni. A redsnow-t és az ipsw-t letöltöttem. Kell még valami hozzá? A snowbreeze mire jó?
Köszi -
zack
nagyúr
Nem jó soft reset után se.
Elértem hogy pillanatra kiírta a GPS koordinátákat, de el is vette 1sec múlva. Valami nagyon nem oké a Nvavigonnal.
-
zack
nagyúr
válasz
vadászcsiga #50745 üzenetére
Nem hinném, bár megcsinálhatom, hátha...Restore+ új iOS telepítés volt, nem hinném hogy sw reset kell neki.
-
zack
nagyúr
válasz
sirarcheer #50741 üzenetére
1.4.0.
Elvileg ez a legújabb. Most a napokban frissült, ha jól emlékszem. -
snooze
veterán
válasz
Mulderpapa #50746 üzenetére
van..kettö is..roqybt és a bt stack gps..mindkettö fizetös..
szolj ha neked müködik.. -
Mulderpapa
aktív tag
Tud valaki megoldást, hogy hogyan használhatnék egy bluetoothos gps vevőt iPhone 3GS-el?
Vagy van már valami orvosság a belső gps, 6.15.00-ös basebandnél fellépő tünetére? -
Nocsesz1
senior tag
Valaki keresett foci app-ot hát megtaláltam az igazit [link] vagy JB és olcsobb magyar NB1 -től a világ összes bajnoksága de van benne NB2 is külön kupa meccsek és ami a lényeg push üzenet érkezik mindjárt amelyik bajnokságra engedélyezed ha gól van.
-
kisbandima
tag
Gondolom emlékszel, hogy nemrég én is ezzel szenvedtem. Mint kiderült működik az, csak van amikor 4-5 másodperc alatt talál nekem jelet, de van amikor 1-2 perc. Ez persze nagyon bosszantó, szóval emiatt erősen gondolkodok, hogy iGO primo-ra váltsak, csak előtte akkor úgye vissza kellene kérnem a Navigon árát, mert ez így sehogy sem tetszik nekem.
Volt olyan, hogy kint a házunk mellett nem talált jelet, bementem a házba, ott pedig rögtön működött.
-
zack
nagyúr
válasz
infectedmann #50737 üzenetére
2G-től teljesen független a probléma. Én is azt mondom, hogy egyértelműen akksi csere, mivel már nem mai darab a 2G.
vadászcsiga:
Már napok óta 4.3.2 használok, csak most írtam át. Egyébként az összes GPS alapú program indításkor megkérdezi hozzáférhet e a GPS adatokhoz, és onnantól engedélyezve is van a beállításokban. Sajnos nem ez a gond. -
infectedmann
őstag
Azokhoz lenne kérdése akik iPhone 2G-t használtak vagy még mindig azt használnak:
Nálatok jelentkezett olyan gond komolyabb játéknál vagy olyan programnál amihez mobilnet kell, hogy pár perc után kikapcsolt a telefon és utána vagy nem tudtátok csak töltőről visszakapcsolni a telót, vagy ha sikerült visszakapcsolni, akkor 100%-ról pár perc alatt felére vagy az alá csökkent a töltöttség?
Én az akksira gyanakszom, de ha esetleg már valaki találkozott ezzel a hibával jó lenne tudni, hogy ha beviszem az APPSolute -ba mire számítsak a bevizsgálás után. -
Oracle
senior tag
Melyik az az alkalmazás amivel titokban lehet fotózni?
Valahol olvastam róla de nem találom, úgy működik azt hiszem hogy kirak egy képet a képernyőre vagy elsötétítve hagyja de közben fotóz vagy videót rögzít
-
zack
nagyúr
T-Mobile Navigon (v1.4.0) másnál sem müxik?
Nekem konkrétan nem lát GPS jelet.
Más progiknál viszont működik, tehát nem a GPS vevővel van gond.
4.3.1. óta van ez a probléma. -
-
Skinee
csendes tag
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/tok_tarto/apple_hez/iphone_4g_manchester_united_kemeny_tok_vadi_uj_1453703469.html
ez sztetek felszedné az előlapi fóliát? :S
-
vadászcsiga
félisten
iBye-Backup-ot ismeri valaki? Azt írja képes a cydiás appokat backupolni meg restorolni. Támogatja a Dropboxot is ki is próbáltam csinált egy 2.4kb-os CydiaData.tar.gz fájlt benne egy list fájlal, egy plisttel, meg egy cydiapackage.txt-vel. Vajon hogy rakja vissza egy restore után az appokat és egyáltalán működik e mert ha igen akkor szép lassan Zack gondját is megoldjuk az appstore frissítés már kipipálva?
Soak
Dehogyis nincs. OpenNotifier, silent mode icon legyen bekapcsolva. De a LockInfoban is van ilyen lehetőség, én nem használom azért van fent az első. -
Soak
veterán
válasz
vadászcsiga #50721 üzenetére
A harangos peticiót akkor már ketten irjuk alá
. Nincs rá valami cydias cucc?
-
JamesHun
addikt
realvnc-t használja valaki?
most 3,99-re leakciózták és gondolkodok rajta, hogy megvenném -
Ap3x89
aktív tag
a gamecenter működik jb-s telon nem megvásárolt játékokkal is?
-
vadászcsiga
félisten
De örülök hogy kiiktattam a töltőhangot. Ez már a második az apróság kategóriában amit javasolnék az Apple fejlesztőinek hogy legyen kikapcsolható. Az első a némításkor megjelenő áthúzott harang a felső állapotsorban.
Tényleg nincs olyan az Apple honlapján mint a nagy áruházakban hogy "Irjon az igazgatónak" -
válasz
trobi28 #50648 üzenetére
EZ gyári vagy utángyártott egyébként?
Mondjuk ultragány hangja és minősége van, de persze 2k-ért nem is kap mást az ember.
#50719: nálam semmi, csak többen panaszkodtak a Némító gomb esetleges rezgésére/nem rezgésére, és elkezdtük kibogozni, hogy melyik OS-nél hogy működik, és mi okozza. Nekem működött rendesen mindkét, eddig használt iOS-sel, igaz, JB nélkül. Mint közben kiderült, Kommy által, valszeg a JB okozza.
-
fazr
senior tag
nekem csendes és normál esetén is be van kapcsolva a rezgés és igaz nem mindig rezeg mikor kapcsolóval gyorsan váltogatok csendes - normál között, de hívásnál mindig rezeg akár hogy kapcsolgatom, szóval nem értem most konkrétan mi a baj?
4.3.2 JB
(#50720) Jorus bocs, nem konkrétan tőled akartam kérdezni, mert olvastam neked jó, hanem a témához próbáltam hozzászólni
-
válasz
rolcsibácsi #50715 üzenetére
Én viszont imo-nl is észrevettem, hogy ha gondol egyet, teljesen mindegy, hogy kijelentkezel rendesen, be is zárod multitaskból meg minden, ha akar, úgy pushol mg utána is, mint a huzat
-
Őszintén szólva előtte, 4.2.1-nél nem figyeltem, csak most, hogy többen írtátok a dolgot, mint problémát, és akkor néztem meg, hogy mikor hogy reagál. Az lehet, hogy nem logikus, de tény, hogy konzekvensen mindig ugyanúgy rezeg, ha nagyon gyorsan csinálom, akkor is pont úgy dolgozik, mintha lassan pöckölgetem.
#50627: Szerk.: látom, közben kiderült, hogy JB nélkül nincs gond az opcióval.
-
tomiika
tag
válasz
rolcsibácsi #50715 üzenetére
Megpróbálom, köszi a tippet. Remélem ha legyalulom az IM+-t akkor már kilép
-
tomiika
tag
válasz
rolcsibácsi #50713 üzenetére
Igen, pont ez a probléma. Amikor újra belépek akkor látom, hogy írtak, és ez így gáz egy picit... Ha nem lehet megoldani, hogy ne legyek bejelentkezve, ha kilépek, akkor inkább törlöm.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ForRedGlory #50697 üzenetére
Te mien progikat használsz hogy nincs frissítése?..
Tomika: biztos beallitottad azt h offline legyen, vagy csak bezartad a progit? Mert push üzeneteket attól meg tud fogadni hogy bezarod..
-
tomiika
tag
Sziasztok!
Támadt egy kis gondom az IM+-szal... Mégpedig az, hogy amióta beállítottam rajta a facebook accountomat, azóta bármit csinálok, mindig elérhető vagyok a chaten. Pedig offlinera áll a program és be is zárom.
Valaki tapasztalt már hasonlót? -
Oracle
senior tag
válasz
Pink Floyd #50706 üzenetére
Melyiket akarod letölteni? mert a linkelt oldalról nem zip-be jön le az fw....
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Totheground #50699 üzenetére
Szerintem nézz más topikokba is ugyan ez megy.
Akkor mi a gond?
-
válasz
Pink Floyd #50706 üzenetére
ipsw-re nevezd át, de ispw-re....
-
válasz
Pink Floyd #50704 üzenetére
Ne csomagold ki, a zip-et nevezd át.
-
Pink Floyd
csendes tag
Köszi! A zip file-t kicsomagoltam, benne a 3 dmg file, az egyikre rámentem, egér jobb gomb, átvezés ispw-re. A tulajdonságok között látom, hogy ispw lett, de a redsnow nem találja...
-
Kommy
veterán
válasz
Pink Floyd #50702 üzenetére
ipsw-re kell átnevezni. A fájl kiterjesztését
-
Pink Floyd
csendes tag
a link lemaradt: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
-
Kommy
veterán
válasz
Pink Floyd #50700 üzenetére
A zip-et nevezd át, vagy töltsd le máshonnan.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest