- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Torry
addikt
válasz
SPC3RUN #13804 üzenetére
Hi all!
Szóval ebay-en nézegetek most iphone-okat, és van pár aminek olyan szoftverhibája van, hogy:
"No sim card installed.Insert a valid sim with no pin lock to activate iphone."
Na most ez akkor mit is jelent pontosan, és otthonomban én tudom ezt orvosolni?Előre is kösz!
-
C^^
őstag
válasz
SPC3RUN #12876 üzenetére
A zenéket Sharepoddal le tudod szedni, az alkalmazások az iTunes accountodhoz vannak rendelve, szóval azokat bárhol le tudod újra tölteni, ahol bejelentkezel, vagy iTunes-ban a telefonon jobb klikk és Transfer Purchases.
A képeket nem hiszem, hogy tudja kezelni a sharepod, de a Camera Rollt át tudod menteni anélkül is, a többit nem tudom. -
válasz
SPC3RUN #12220 üzenetére
Bocs, nem értettem, hogy leszedni = "letölteni" (ezt feltételeztem) vagy "letörölni". Bár ha ez a kérdés, részemrõl fogalmam sincs, hogy kell géppel törölni
Cydia - Manage - Packages - amint törölni akarsz - Uninstall (vagy Remove, hirtelen passz). Ha felrakod a CyDelete nevû cuccot, akkor az ikonos dolgokat az App Store-os programokhoz hasonlóan tudod lepucolni.
-
Quar
csendes tag
-
Csapi007
veterán
válasz
SPC3RUN #10981 üzenetére
Szerintem az iPhone-t nem fogod 2-3 hónap múlva lecserélni? Ugyan mire is cserélnéd?
Én ha előfizut vennék úgyis két évre venném, mert a szolgáltatás úgyis kelleni fog egy év múlva is.Azért azt senki se felejtse el hogy nem a semmire fizettek havidíjat, azért kapsz egy bizonyos ellenszolgáltatást is.
Mondjuk van pont annyi pénzed mint amennyi a teló és két év előfizu lenne. Az 220k ha jól számolom. Ezért kapsz egy független telót. Viszont akkor 2 évig kell még fizetned mellé a telefont, mobilinternetet. Ami hát minimum 2500-3000 Ft havonta. -
Csapi007
veterán
válasz
SPC3RUN #10979 üzenetére
Ha most is van T-s előfizetésed és fizeted rendesen valószínű nem fognak kérni.
"aki október 31-ig vette 2 éves hűséggel 50e kötbér + az új választott díjcsomagban a készülék ára" Nagyon kedvezményes...
Szerintem ez a vicc kategória már h ennyire le akarják húzni az embereket.
-
Spidee
senior tag
válasz
SPC3RUN #10960 üzenetére
Hát ez egy jó kérdés....
Én is vásárlás előtt álok, de már annyi lehetőséget hallottam, hogy nem tudom mennyi pénzt kéne magammal vinnem mikor megyek a T-hez.
Az biztos, hogy Ikon 200-al, 12 hónapos hűséggel 124990 Ft a telefon, ha egy összegben akarod + még amennyi kauciót kérnek tőled, ez elég változó, én max 75 ezret halottam eddig, de ez leforgalmazható. Tehát addig nullás számlát kapsz míg le nem fogy a kaució.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest