- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
máyköl
veterán
Ha most I4-et vennék, talán azért nem adnék nála többet 125-nél, mert egyszerűen ennyiért is lehet kapni, akkor miért vegyem meg 150-ért? Mert-hogy nehogy letiltsák? És a 150 ezresre nem áll fenn ugyanez a veszély? Ha már aláírja az adás-vételi szerződést az eladó, hogy letiltás esetén visszavásárolja a telefont, akkor már nagy baj nincs. Nem azért, mert van egy papírom egy aláírással, hanem mert alapból ha valami gáz van, tuti nem írja alá az eladó.
Tehát ez nem jó kiindulási alap szvsz, hogy azért vedd meg a 150k-st inkább a 125k-s helyett, mert azt nem tiltják le.
Tisztában vagyok vele, hogy 140-ért is simán el lehet adni egy 16Gb.-os I4-et, de 120-125-ért is lehet simán venni.Gubro: Köszönjük!
Manchester:
-
Peti567
aktív tag
-
joey04
titán
Nem az Apple bólintott rá kint sem, természetesen. Éppen ezért, bár nem illegális, de a garancia elvesztésével jár. itt egy cikk: [link]
44946: jaj te.
millió torrent oldal, gps hack oldal hogy működhet? ez olyan nem legális, de mindenki sz*rik rá kategória. Ha jól tudom ez az érvényes továbbra is. Egyébként én ezek ellenére is JB párti vagyok, de ha a PH! ezt nem engedi, akkor nem beszélünk róla és kész. nem tartom helyesnek, és kicsit igazságtalan is, elnézve az android, wm, vagy néha symbian topikokat, ahol a rom főzde meg root mehet. de hiába kalimpál bárki, ez van és kész. a maximum amit el lehet érni, hogy minden más is be legyen tiltva a fórumon, tehát a root, stb amiről beszéltem. Ez meg ilyen dögöljön meg a szomszéd tehene stílus, annak meg szvsz nem sok értelme van... -
joey04
titán
Megjelenik a "browse" fül, ki is választom a filmet, de nem küldi át
Igen, iTunesban csak be kell húzni, én is így szoktam, de most kipróbáltam wifin: nekem átküldi, de arről semmi állapot-visszajelzés nincs, hogy hol tart. Próbáld meg egy pici fájlal, hogy átmegy-e, várjál egy percet és nézd meg. én is csak innen tudtam, hogy átment.44746: Az miért van, hogy néha eltűnik a 3G, és folyamatosan csak GPRS kapcsolat van, viszont ha ugyanazon a helyen újraindítom a telefont, akkor ismét van 3G.
A megoldás talán ebben a cikkben keresendő:
A hálózatnak van még egy tulajdonsága, amit úgy hívunk egyszerűen, hogy "lélegzik". A bázisállomások ugyanis nagy számú, egyidejűleg csatlakozó felhasználók esetén a toronyhoz közelebb eső igényeket szolgálják ki, azaz a lefedettség szélén próbálkozó ügyfelek ingadozó 3G jelerősséget tapasztalhatnak.
-
máyköl
veterán
-
dni
őstag
Érdemes beregisztrálni az AppShopper-en, és berakni a kívánság listára és küld értesítést, ha akció van.
-
Enjoy
addikt
Xenon az = vaku. Xenon vaku van pl az N82-n vagy a K850i-n.
A xenon vaku nem más, mint egy gázzal töltött villanócső, ergo nem tud folyamatosan világítani, csak villani.Az iP4-ben, mint ahogyan Wave-ben is LED fényforrás van.
Egyébként anno az Omniámban nem volt ilyen erős a LED, szóval szerintem egész jó LED-et raktak bele. -
a000
őstag
Szerintem nem. Az 2do-ból egyszerűen lehet jegyzetkészítő progit is varázsolni, csak létre kell hozni egy új kategóriát, beállítani, hogy ne jelezze azokat a bejegyzéseket és kész is a jegyzetelő rész benne. Én így jegyzetelőnek is használom. Ha jól tudom anote-ban csak pár riasztást lehet, itt annyit amennyit akarsz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
- GPS pozíció felvétele tennivalóhoz
- Hangjegyzet fűzése tennivalóhoz
- Címkézés
- Több jelzési időpont megadása
- Választható tevékenység jelzéskor (hangjelzés, üzenet, e-mail küldés)
- Kategóriák használata
- Megadható tevékenységek egy-egy tennivalóhoz (pl. hívás, sms, e-mail, stb.)
- Többféle tennivaló fajta használata (checklist, projekt, stb.)Ez az alkalmazás csak tennivaló lista. Az aNote inkább jegyzetelő, amivel a tennivalókat is követni lehet, de a megjelenése inkább a jegyzeteléshez hasznos.
Javaslom, hogy az AppStore-ban is nézd meg a két program ismertetőjét, mert mind az aNote, mind a 2Do sokkal-sokkal több funkcióval rendelkezik, mint amit itt most leírtam.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, a teljes neve: 2Do: Tasks Done in Style, fejlesztője a Guided Ways Technologies Ltd, és jelenlegi ára 5.49EUR (Én 2.99-ért vettem, amikor le volt akciózva.)
Először az Awesome Note-ot vettem meg, de azt inkább jegyzetelésre használtam, tennivaló listának a 2Do sokkal komfortosabb, szebb. (Igaz, jegyzetelésre már lecseréltem az aNote-ot a Momento-ra, de ez most mindegy.) Az aNote-ból van ingyene Lite változat, érdemes lehet leszedni és kipróbálni, hogy az igényeknek megfelel-e. Használható to-do listként is minden további nélkül, a 2Do inkább a sok extra opciója miatt tetszik, amire lehet, hogy neked pl. nincs szükséged.
-
joey04
titán
android notification része leegyszerűsítve. bt, phone, 3g, airplane mód, wifi stb gyorskapcsolója, fényerőállítás, respring funkció, "task manager", memóriakezelés.
yourtube: telóra menti a yt videket, átmásolja ipod app-be.
safari dl manager, teljes neve: download manager, részletezni gondolom nem kell mit tud.
-
hatesz
tag
Az én i4-emen van JB.
Nem akarom függetleníteni. Nem akarok/fogok app-ot lopni.
Van csomó olyan alkalmazás ami csak így érhető el, bárcsak az Apple fejlesztői néha körbenéznének a Cydiában.
Sok app-ot leszedtem, kipróbáltam így, ha tetszett, megvettem, ha nem, töröltem. Miért nincs pl 10perces tesztverzió vagy demo mindenből? Miért vegyek meg valamit, amit nem próbálhatok ki? Ha neten rendelek valamit, x napom van visszaküldeni.
Tiltott a JB. Kár hogy anélkül nem érezném teljesnek a telót. Pl. olyan nehéz lenne beleteni egy SBSetting-szerűséget? Vagy egy normális hívás- és SMSkezelőt?
Ahhoz is JB kellett, hogy végre a hangerőgombbal tudjak exponálni fényképezéskor. Vagy normális multitasking. Sajnos sok ilyen példám van. Persze tudom, itt senki sem JBzi a telefonját...
A 4.3-at én nem várom nagyon, jól elvagyok a 4.1-gyel. Így -
dni
őstag
Az Amazonos rendeléstől az tart vissza, hogy a mostani szálszakadt CX400II-őt is neten rendeltem, és nem tudom érvényesíteni a garanciát valamint a száz dollár sem 15K, de azzal még lehet, hogy megbarátkoznék. Alszom még rá egyet.
Közben eszembe jutott még egy lehetőség. Mivel a csatlakoótól nem messze lett kontaktos a Sennheiserem, lehet, hogy csak csatit kellene cseréni, kicsit rödebbre venni a vezetéket és kiegészíteni egy MW600-al.
-
-
Aftereffect
tag
Azt el sem tudod képzelni, hogy azért használok iPhone-t, mert szeretem ha JÓL működik valami, életemet megkönnyítő funkciókkal van tele és drágább az időm annál, hogy piszlicsáré dolgokkal szenvedjek hogy kihasználjam készülékem tudását és nem azért hogy az egységsugarú usereknek vagizzak!
A tesztnek pedig minden szava igaz, akárhogy is fáj ez egyeseknek. Pont azért, mert lehetne sokkal Apple-pártibb is, hiszen Apple-boltja van, de nincs rá szükség, mert a termék elég jó magában is. Tudod jó bornak nem kell a cégér. Nem véletlen másolja a Google meg a Samsung és mindenki. Ők se tudják mit csinálnak ugye?
-
tikshow
addikt
azért az LG Optimus 2X Android Honeycomb-bal oda fog b@szni neki rendesen ez tutti, az a nagy mázlink nekünk iphoneosoknak, hogy androidra jóval kevesebb olyan programot írnak ami ki is használja a rendszert és van is értelme vagy legalább szórakoztat, mert hardveres téren azért jobbak a többiek általában, az iphone nagyon "rosszkor" szokott kijönni, az első féléves hullámtól mindig jobb, de a második féléves hullámba néha van lemaradása hardver téren, ami mint említettem jelenleg nem baj, de ez fordulni fog valamikor tutti
-
Everman
addikt
"Mit fog csinálni, ha jön egy iPhone verő modell ?"
Nem fog jönni, mert egyetlen gyártó sem képes ilyet összehozni mostanában.
Az iPhone nem egy termék önmagában, hanem egy átgondolt és végletekig csiszolt ökoszisztéma része. Zene, film, könyv, alkalmazás egyetlen felületről elérve (iTunes), megfizethető áron, kiváló minőségben és óriási mennyiségben. Nem az iPhone valójában a termék, hanem az csak egy eszköz az Apple által elérhetővé tett tartalom használatához.
(Az, hogy itthon csak részben érhetjük el ezt nem számít, sajna elég kis pont vagyunk a térképen.)A többi gyártó meg csak egy vasat gyárt le, egy többé kevésbé illesztett rendszerrel és némi szoftveres támogatással.
"Mert bár az i4 egy kerek egészet alkot, miért ne sikerülhetne ez másoknak is jobb hardverrel és specifikációkkal? "
Mert a vas önmagában csak vas. Már most is vannak sokkal jobb smartphone-ok, a CES-en bemutatott Motorola Attrix is fölényesen erősebb vas. De amíg Android fut rajta és csak a megkérdőjelezhető minőségű Android alkalmazások érhetők el rajta, addig nincs verseny, hiába a lehengerlő specifikáció.
-
máyköl
veterán
Igaz.
Sokan csak azért veszik meg az I4-et, hogy milyen nagynak nézzék őket. A Galaxy S-et már kevésbé, ott inkább tényleg az Android kedvelő tábor veszi meg a terméket. Azért valljuk be, ha valaki csak sznob akar lenni, akkor inkább az I4-et veszi meg, mint a Galaxy S-t, mivel az iPhone egy ismertebb modell jóval, vagánykodni jobb.
Én már baromira megszoktam az iOS-t. Volt már több iPhonom is, iTouch-om is. Nagyon megszerettem magát a szoftvert is, és az Apple márkát is. Próbálgattam már Galaxy S-t, nekem nem tetszett túlságosan. Azt mondják, hogy az I4 egyik legnagyobb ellenfele, de nálam abszolút az I4 viszi a pálmát. Nem vagyok elfogult. Az Androidot kicsit bonyolultnak/átláthatatlannak érzem az iOS -el szemben. A Galaxy S nekem nem tetszett. Kézre talán kényelmesebb volt, mint az I4, de egy 3G/3GS -nél nem jobb a fogása sem szvsz. Kicsit úgy éreztem, mikor próbálgattam, hogy jaj de szeretne ez a telefon I4 lenni. Mintha megpróbálták volna kicsit leutánozni, persze nem pont olyanra, de sok hasonlóság legyen. Abszolút nem tetszett.
A Htc-k már inkább tetszenek nekem, nagyobb ellenfél szerintem az Apple-nek. De maradok az iPhone-nál, biztosan.Én mindig az ios-t ajánlom az embereknek, nekem ez vált be, androiddal nincs is tapasztalatom. De az biztos, hogy nem cserélném le a 3G-m egy Galaxy S-re, maximum azért, mert az többet ér, és hogy jobb pénzért el tudjam adni.
-
crwn
senior tag
A mostani dual SIM-es telók esetében nincs szükség ki-be kapcsolásra. Mindkét kártya a hálózaton van, és választatsz minden akció előtt, hogy melyikről indítod (sms, hívás) azt. Akkor indítja magát újra a telefon, ha az elsődleges kártyát szeretnéd másodlagosnak pozicionálni vagy fordítva.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest