- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Viszlát, iPhone SE!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz
bendikeee11 #27398 üzenetére
Logmein, vagy vármilyen vnc-s program.
-
bendikeee11
tag
Megtudnátok mondani a program nevét amivel megtudom jeleníteni az iPod Touch képernyőjét a monitoron? és tudom is irányítani?
-
leroyclub
senior tag
ha nyomok egy olyat hogy minden beállitás és tartalom törlése akkor eltünik a jb és ujra is kell aktiválni?
-
kersakdaved
tag
Én meg kb 10 perccel egy előtt aludtam be. készültem hogy egykor hátha lesz már. sejtettem h valamikor egy óra körül lesz majd a dolog. Ráadásul igencsak érdekelt volna ez a játék. De sebaj, még 500 forintba sem kerül...
hátha ma is valami komolyabb játékot tolnak majd.[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
válasz
ambrus14 #27385 üzenetére
Hy
Több oka is lehet. Beragadhatott a mobilhálózatok közé (3G/EDGE). Vagy lehet a push szórakozik.
Kapcsolk ki a 3G-t és a Push-t, ha továbbra is csinálja akkor restore.E.Imi: Végigolvasni nem kell ugyanis van kereső amit használhattál volna.
Van többféle is, pl. LockInfo, ez csak megjeleníti. De a Reminder nevű progi tud statusbar ikont rakni, hangot kiadni, rezegni. Persze ezekhez mind kell JB. -
Misi1979
őstag
válasz
and1mixtape #27384 üzenetére
Taiwan, Kína. De a dobozon is írnia kell.
-
E.Imi
csendes tag
Sziasztok,
Lehet h mar volt ilyen kerdes de lusta vagyok vegigolvasni az osszes hozzaszolast
Olyan progit keresnek iphonera ami kijelzi a nem fogadott hivasokat vagy a beerkezo smseket. A missed callal probalkoztam de az nem igazan jott be.. Valami masik alternativa?
Gondolok en itt olyanra ami pl. villogtatja a kepernyot.
Elore is thx a helpet!!
Udv,
Imre -
ambrus14
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem az iphone 3g-met és valamiért tegnap estétől elkezdett ugrálni az akksi töltöttsége. Ma délelőtt figyeltem fel rá, hogy van valami baja mert fel volt melegedve és jelezte hogy tölteni kéne, úgy hogy este még 74%on volt. Csodálkoztam rajta mert nem csináltam vele semmit csak magába állt éjszaka és ált nem is szokott esni max 2%ot éjszakánként vagy ha nem használom. Most felrakom töltőre elsőre 4%ot írt ki, aztán 36-ot és fél perce rá meg hogy 20% alatt van a töltöttség úgy hogy közbe töltöm!
Valakinek van valami hasonló gondja vagy nekem van valami vele?
-
and1mixtape
tag
Milyen programmal tudom megnezni azt hogy hol volt gyartva a telom? vagy a dobozon irja valahol?!
-
leroyclub
senior tag
vettem egy kanadai iphone-t. 3.1.2 van rajta tehát megtudom csinálni hogy jo legyen itthon, de ha késöbb restore-ra kerül a sor , akkor nem tudom milyen sim-mel aktiválhatom, mert az elado nem tudja milyen fügö eredetileg, mert ö is használtan vette. hogy tudom ezt megoldani?
-
D@niel
addikt
Srácok felraktam a weather icon-t a cydiából. Belőttem mindent, a status bar-on ott is van, csak tegnap óta ugyanazt az értéket mutatja. A gyári weather 1. helyét állítottam be, ott már változott is az érték, a status bar-on meg semmi. Viszont ha a gyári app-ban az 1. oldalra más helyszínt adok meg, automatice változik a status bar-on is. Nem értem, pedig úgy állítottam be, hogy a gyári app időjárását írja ki.
[ Szerkesztve ]
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
adnoctum18 #27339 üzenetére
Köszi kipróbálom!
-
Doresz
tag
válasz
Doresz #27373 üzenetére
na megvan! Hero of Sparta az ingyenes játék, bár vmiért nem jelent még meg a hivatalos twitteren, csak keresésnél találtam rá.
-
Doresz
tag
válasz
and1mixtape #27371 üzenetére
nem akartam hülyeséget mondani, de 2szer is a 'majd 6 óra múlva esetleg' tweet-et nyomták :S bocsánat.
-
bmwk1200s
őstag
Annak azért örülök, hogy az iTunes-on nézve, sok-sok jó és ingyenes játék van a Gameloft-tól!
-
and1mixtape
tag
válasz
kersakdaved #27370 üzenetére
Azert ez mar pofatlansag megint...
-
kersakdaved
tag
válasz
and1mixtape #27369 üzenetére
Hát ja.. Énis azt vàrom már. De holnap fél 5-kor kelés melóba, úgyhogy igyekezhetnének igazán.
-
and1mixtape
tag
Johetne mar a Happy Hour...
-
Csabee.
nagyúr
1hét múlva ha minden jól megy akkor hátlapot cserélek az iphone-omon!
Ti szedtetek már szét 3G-t?
-
and1mixtape
tag
Van aki mar hasznalta az AirVideo appet? pontosabban mit is tud ez? megeri annyit kiadni erte?
-
Kommy
veterán
-
bmwk1200s
őstag
Mi a mai free app a gameloft-tól?
-
WuuWuu
tag
válasz
chubii #27353 üzenetére
enis 100ba vettem nagyon kifogastalan allapotban garival
plusz adott a srac autos töltöt meg tokot amiket ö vett hozzá kb 7ezerbe jött ki vele. ugyhogy ha aztveszed 93. kikell fogni nekem nagyon nagy mákom volt az tény
es nemis kpra vettem mer masik telo+ráfizetés.viszont vaterán szeretik a készpénzes vásárlókat, kérdezgesd körbe hogy mennyiér adnák oda.
-
chubii
senior tag
válasz
D@niel #27350 üzenetére
Mennék megvenni , ha lenne annyim
Sajnos max 100k-m van iPhone-ra, így nem akarom elkapkodni . ( tudom,hogy ennyiért szinte lehetetlen kapni. ezért is akarom megvárni a 4G-t. ) Most próbálom fejleszteni az egyik gyengémet, a várakozást
A vaterát meg a hardveraprót is nézegetem. Mindig vannak újabb, jobb ajánlatok ott.
Addig használom a tesó régi SE W580i-jét, ami már kezd szétjönni a csúszkájánál, de egyenlőre még bírja ....[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
Szisztok
A telefonra feltett filmeket hol találom meg? -
Ziog
aktív tag
Feltettem a Lock Screen-t és hozzá a Lock Weather plugint. A probléma annyi, hogy nem frissíti az időjárás magát. Ezt hogy lehetne beállítani, hogy automatán megtegye.
Van egy frissítési lehetőség magán a kijelzésen is, de azzal sem csinál semmit. Esetleg helyette más? Weather Icon-t próbáltam az sajnos nem vált be annyira.
-
manchester85
veterán
válasz
D@niel #27345 üzenetére
Szerintem az eredeti tulaj részletre vette, így jön ki az a 7 hónap és 1,5 év, Gondolom erről a csomagról lehet szó:
T- Mobile ikon 200, MédiaMánia S, Partner 2, Etalon
Aranytárskártya Partner 3, Aranytárskártya Partner 4
25950 Ft
+12x 6 170Ft részletEbből az eredeti tulaj kifizetett 5 hónapot, valamint a havidíjból is ugyanennyit. Így gyakorlatilag 50+45=95 ezerre jön ki a telefon másfél éves hűséggel, hisz fennmarad a 7* 6170 részlet az új előfizetőnek. 100 lenne két év hűséggel, újonnan, úgyhogy ha így van, ahogy gondolom, akkor ez tényleg nem volt valami jó vétel. Sőt, nagyon is rossz.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz
manchester85 #27343 üzenetére
Valami nem stimmel itt nekem. Szerintem kötbérről van szó, csak ugye a tulaj vagy az "ideiglenes" vásárló nem tudja, hogy a kötbér az gyakorlatilag a jövőbeli havi díj. Itt lehet a félre értés. mi alapján húzná le a szolgáltató az új tulajdonost...teljesen absztrakt.
-
chubii
senior tag
válasz
D@niel #27335 üzenetére
Nem független, odaírta h Tré-s. Adott volna mellé SIM-et meg minden. De ha sikerült volna, akkor a mostani Vodás számomat átvittem volna a T-hez ( számhordozásnak v minek hívják)
Nah szóval : 50k-t fizettem volna a csávónak a készülékért, plusz havi nemtommennyit 7 hónapig még a Tré-nek ( szintén a készülékért). És akkor még ott lett volna 1,5 évig a havi 5k ( IKON200 csomag). Így a végén már elég sokat fizettem volna az iPhonért.
Túl szép volt, hogy igaz legyen..... -
adnoctum18
senior tag
válasz
dirty.yakuza #27316 üzenetére
MusicID megcsinálja, csak ha jól tudom fizetős.
-
Berci77
tag
válasz
runner 125 #27336 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁ, csak vagy 1000szer lett leírva, hogy a másik mikrofon. fura is lenne, ha szólna :-)
-
Kommy
veterán
Megjelent a tweetie új változata, mostantól twitter néven, mivel ez a hivatalos twitter kliens. Új ikont kapott.
(#27336) runner 125: a jobb oldali aza mikrofon, a bal oldali a hangszóró. Tehát csak 1 hangszóró van. Itt láthatod is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Okos kérdés, bocs;
Alul elvileg 2 hangszóró van, az létezhet, h nekem csak a bal oldali szól bármivel próbálom? (film, csengőhang, mp3..)
Köszi.
-
D@niel
addikt
válasz
chubii #27334 üzenetére
Gondoltam hogy már nem lesz meg...
Mit gondoltál, oda adja 50-ért és független?
7 hónapig fizetsz, vagyis fizettél volna havi 5ezret, IKON200, ebben vannak percek, sms, internet, 100%-osan felhasználhatóan. Nem értem...
Másrészt hasonló árban nem fogsz találni mint ez. Vannak még biztos jó vételek, ez meg extra jó vételnek számít.
[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
Hát nem sikerült ez a vétel most. [link]
Egyrészt ma kelt el a telefon, másrészt meg az nincs odaírva a hirdetésbe,hogy a telóra kellene fizetni még 7 hónapig ( nemtom mennyit) az IKON 200 csomag, és az 50k mellé....
így már nem is lett volna olyan jó üzlet...
Szóval, ha valaki tud valami jó vételt, vagy megválna 3GS-s iPhonejától, írjon nekem pls !
Karc , kopás nem számít ( repedés már baj). Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Ez a 3 hozzászólás mehetett volna egybe is. 5 Percen belül tudsz szerkeszteni.
Amúgy meg minek töltse le az ember törten ha legálisan is meglehet ingyen és ezt gond nélkül lehet frissíteni is később.
Én úgy vagyok vele, hogy a jb arra van , hogy az olyan funkciókat amik nem elérhetőek azokat lehessen használni. Megbecsülöm a fejlesztőket azzal, hogy megveszem a programját ha egyszer tetszik, mivel nem kis munka van bennük.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kersakdaved #27324 üzenetére
Ha megtudod akkor írd ide gyorsan kérlek!
-
kersakdaved
tag
Húha.. valami top 3 bestsellerből lesz ma a happy hour
izgatottan várom
-
WuuWuu
tag
öszinten nekem ezért jött be nagyon az iphone. nincs semmi lassulás sem fagyás. midnig megbizhato. net is nagyon jo rajta ami nekem sokat nyom a latba. touch is legjobb.
-
Frenky87
aktív tag
válasz
TheMarci #27320 üzenetére
Profilokat es a filekuldest alairom, van akinek szuksege van ra.
Cserelheto akkumulatorral mire mesz?
Elolapi kamerat hany ember hasznalna a kornyezetedben?
Asszem latok par embert telefonnal a kezeben/szajaban/seggeben, egyik sem videofonalt meg/tette szova, hogy szuksege lenne ra.Wifi sync jo dolog es kenyelmes tud lenni
[Abban az esetben, ha alapveto funkciok eseten nem fagy meg a keszulek [marpedig 5800 olykor produkal szep fagyasokat]]Tenyleg hagyjuk, mas kategoria.
-
xxman
senior tag
válasz
<NewL> #27314 üzenetére
erről már volt szo mert felkerült ebayre , bár az iphone ami lehet h ugyanugy kamu az nasgyobb érdeklődést kapott... szerintem nem igaqzi az a touch , gépre simán rákothetett egy másikat ,m a cucc maga meg egy kinai copy , az apple jel nem nagy cucc láttam én már olyat KAmu chromaticon (nano-4g a chromatic)
-
xxman
senior tag
szerintem az 5800 lehet jobban (sokkal) jobban szol mint egy iphone , de játékok szarok , 6x vastagabb , gagyi a plexije és a kijelző se jobb , a net se , semmi se csak a kamera+hangszoró de az télleg sokkal jobb , tessék dönteni mi fontossabb és nem sirni h az a kis kaki jobb mint az iphone.
-
dirty.yakuza
aktív tag
Hi!
Tud valaki vmi progit ami az éppen ipod-ban játszott zenét beazonositja? Shazam, Midomi nem tudja, vagy csak én vagyok béna...
Köszi!
-
<NewL>
addikt
iPod Touch 4G nya a sárgák már megint találtak valamit
hát nem találom ezt a safari download mappát - megvan
- pfúúú minimum 1 gigányi cucc amiről azt se tudtam ,hogy megvan
leírom ,hogy meglegyen ha elfelejteném : Private/var/mobile/Libary/Downloads[link] egy kosár iPhonera konvertált film. mivel ratyi a netem én nemtudok feltölteni. de akinek vannak normális konvertált filmjei segíthetne egy kicsit az oldal tulajának. ....mert zombiland gagyiságú filmeket tol felele mostanság
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Szavazz a Hello Kitty mobil tesztért! (finom szivatás valamely MA szerkesztőnek
)
Bár azért kíváncsi lennék mit adnak el ilyen név alatt! -
<NewL>
addikt
a safari (download) hova menti a cuccokat? tpot-ban keresem,de nem találom
-
Szecsy
aktív tag
hamár zenénél tartunk az igaz hogy a eq jobban fogyasztja az akksit mintha ki lenne kapcsolva ?
-
Frenky87
aktív tag
válasz
norbest #27306 üzenetére
Soha nem allitottam, hogy a ket telefonnak koze lenne egymashoz [habar volt egy origos cikk, ahol iphone killerkent emlegettek, de szerintem azt ok sem gondoltak komolyan]
Nem tudom mennyivel jobb/rosszabb hangchip van az 5800-ban, de nem hiszem, hogy tul nagy kulonbseg lenne u.a. fules, u.a. bitrataju zene kozott EQ nelkul.
-
Frenky87
aktív tag
Nem lehet, hogy csak siman az itunes-ban lett benyomva a lekonvertalas?
5800-ra ha rahuzod a zenet, nem romlik a minoseg, nincs konvert.
[bar itunes default ertek az, hogy nem konvertal, azt hiszem]
5800 gyari fuleserol nincs infom, en is azt gondolom, hogy gyenge a mely a gyari iphone fulesen/nem szol ugy, ahogy kene. De aki nem birja elviselni az in-ear-t, annak jo lehet, annyira nem rossz a minosege, mint amennyire beallitjak [ok joreszt in-ear fulhallgatokkal hasonlitjak ossze].
[Van egy in-ear akgm setahoz/kozlekedeshez, meg egy K530 ide az irodaba, egyikkel sem erzem azt, hogy rosszul szolna az iphone. Walkmannel is probaltam [A805], nem nagyon volt kulonbseg. EQ-t nem hasznalok soha.]
Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- A KOReader ebook olvasó program
- További aktív témák...