-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz zetor2000 #291857 üzenetére
Nálam kicsit más a dolog, mert nem zenéket hallgatok, hanem podcastokat. Ez nem lenne baj, csak nekem olyan lejátszó kell aminél be lehet állítani 1.5-1.8-szoros gyorsítást, így még jól értem a beszédet és keveseb időt vesz el. Egy fokkal jobb lenne, ha az FTP-Sprite-ban rákattintok az átmásolt file-ra és a nekem megfelelő lejátszóval nyitná meg nem az iOS alapértelmezettjével, de ezt nem tudom hogy kell beállítani. Ezért jó a Flacbox app, mert az tudja a gyorsított lejátszást is meg a másik appba másolt file-okat is eléri. Még az is lehet, hogy a pc User folderébe belépéssel egyenesen a pc-ről is le tud játszani, nem próbáltam.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Balúkapitány
tag
válasz zetor2000 #291654 üzenetére
. . .ezt a lehetőséget is megpróbáltam mobil-pc között, úgye droidom van jelenleg, szóval azon (Files-Network neighborhood, azonos wifin), de a pc ip-címét valamiért nem akarja megenni sajnos, s itt meg is akadtam evvel . . .
A többi iphone jellegzetességet pedig, amit felsoroltál, megtudnám szokni, úgy ahogy a többit is amit eddig leírtak nekem.[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Slyer
senior tag
válasz zetor2000 #291709 üzenetére
Hát kizárt hogy én elkezdjem szétszedni, inkább fizetek valakinek aki tudja mit csinál.
Inkább az lenne az érdekes, hogy miért van a működik / nem működik jelenség. Ezért van némi reményem, hogy nem teljesen kuka. Sosem volt még ilyen gondom, vigyázok nagyon a telefonjaimra, de ez most sajnos így sikerült. Mivel tapasztalatlan vagyok ilyen téren, nem is tudom hova melyik szervizbe lenne érdemes vinni ami megbízható. Kicsit félek a hivatalos Apple szerviztől, hogy a köszönés is 20 ezer lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EA Sports WRC '23
- Mobil flották
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest