Hirdetés
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
zetor2000 #291857 üzenetére
Nálam kicsit más a dolog, mert nem zenéket hallgatok, hanem podcastokat. Ez nem lenne baj, csak nekem olyan lejátszó kell aminél be lehet állítani 1.5-1.8-szoros gyorsítást, így még jól értem a beszédet és keveseb időt vesz el. Egy fokkal jobb lenne, ha az FTP-Sprite-ban rákattintok az átmásolt file-ra és a nekem megfelelő lejátszóval nyitná meg nem az iOS alapértelmezettjével, de ezt nem tudom hogy kell beállítani. Ezért jó a Flacbox app, mert az tudja a gyorsított lejátszást is meg a másik appba másolt file-okat is eléri. Még az is lehet, hogy a pc User folderébe belépéssel egyenesen a pc-ről is le tud játszani, nem próbáltam.
-
Balúkapitány
tag
válasz
zetor2000 #291654 üzenetére
. . .ezt a lehetőséget is megpróbáltam mobil-pc között, úgye droidom van jelenleg, szóval azon (Files-Network neighborhood, azonos wifin), de a pc ip-címét valamiért nem akarja megenni sajnos, s itt meg is akadtam evvel . . .
A többi iphone jellegzetességet pedig, amit felsoroltál, megtudnám szokni, úgy ahogy a többit is amit eddig leírtak nekem. -
Slyer
senior tag
válasz
zetor2000 #291709 üzenetére
Hát kizárt hogy én elkezdjem szétszedni, inkább fizetek valakinek aki tudja mit csinál.
Inkább az lenne az érdekes, hogy miért van a működik / nem működik jelenség. Ezért van némi reményem, hogy nem teljesen kuka. Sosem volt még ilyen gondom, vigyázok nagyon a telefonjaimra, de ez most sajnos így sikerült. Mivel tapasztalatlan vagyok ilyen téren, nem is tudom hova melyik szervizbe lenne érdemes vinni ami megbízható. Kicsit félek a hivatalos Apple szerviztől, hogy a köszönés is 20 ezer lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX04, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX03, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest