Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonarbox
csendes tag
válasz
TakeIt #69017 üzenetére
Sziasztok!
Lehet most utálni fognak de nem vagyok elégedett az Iphone 5 készülékekkel (a napokban én is vettem egy független I5-öt ) azért választottam ismét Iphone-t mert kisebb nagyobb kihagyásokkal,de mindig Iphone-om volt. Nem érdekelt hogy kicsi a kijelző hogy csak 2 mag stb a i4s után az i5 egy csalódás a súly csökkenés zavar nem érzem azt amit eddig az meg pont az i-re, hogy kopik (sajnos ezt utólag olvastam) ezért Bumper ami teljesen mindegy mennyiért veszem akkor is rontja az összképet.
Gyorsabb a telefon ? Én nem érzem természetesen maga a iOS 7 nagyon jól végzi a dolgát szerencsére a JB
Meg mindig egy nagyon jó dolog mert tényleg vannak meg olyan hibák a rendszerben ami 2013 nélkülözhetetlen
A fényképek szebbek ? Lehet de ezt sem látom
Nagyobb a kijelző ? Nagyobb ez igaz és ráfért 2013-ra
Sorolhatnám meg de minek a telefon szép viszont a Home gomb szerintem borzasztó a bekapcsoló gomb is fura.
Volt Android telefonom és merem azt mondani hogy megbizható is van közotte.
A lényeg a lényeg 4s után nem vagyok annyira elégedett de azért veszünk szifont mert a hibáival szeretjük:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Ryzen 7 CPU-k
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest