Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz Sir Riccio #302472 üzenetére

    Hát itt. "Sovány vigasz, ha a 14 meg nem törik össze." Ezt írtad.

    Neked 14 Pro tulajként nincs is sok értelme váltani most, de a kérdező most céges SE után akar belevágni egy flagship iPhone kalandba és minél tovább használná, akkor az újabb a célszerű.

    "Az pedig még mindig rossz válasz, hogy olcsóbb javítani ha egyszer összetört, mint az, hogy eleve nehezebben törik össze."

    WTF :DD Lehet mondani a 14 Pro jobban bírja a strapát, de az is összetörhet, miért ne törhetne össze. Akkor pedig:
    14 Pro és 15 Pro két mobil hátlapja közül az újabbnak a javítása kevesebb mint felébe kerül az új ház miatt, az egyértelmű előny. (főleg egy olyan országban ahol hivatalosan nincs AppleCare+ csak trükközve) Mi az hogy rossz válasz úristen... :U
    Ha ennyire leragadtál a titánnál és dobálás teszteknél, mi a terved amikor a 14 Pro elavul és nincs acélkeretes új Pro a kínálatban?

    Egyszerűen túl van lihegve ez a téma. Személy szerint engem nem érint, mert nem veszek Pro mobilt, viszont az acél hátránya nehezebb, a titánnal faragni tudnak a nehéz tepsik tömegéből, ez objektíven jó hír kell legyen. Azt is lehet mondani minden design váltáskor a 2. generációra kiforr a dolog, mindig lehet várni a következő mobilra hogy jobb lesz.

    Egyébként YouTube tesztekről annyit, hogy érdemes most visszanézni egy éve mit mondtak a 14 Pro & iOS 16.0 megjelenéskor. YouTube keresőbe ez: "iPhone 14 pro problems" és lehet szörnyülködni. ;]

Új hozzászólás Aktív témák