Hirdetés
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
haddent #298761 üzenetére
haddent
Milyen időt? A portfóliójuk 4db új telefon minden évben. Ezt egy ekkora gigacégnek ekkora probléma optimalizálni a kiadás előtt? Most akkor a "Just works" jelmondat már nem él? Amúgy túl sokat nem tudnak csinálni. Az órajelekkel és talán a fesz.szabályzással tudnak mókolni, de ha még csak most tanulják a a cpu esetén a scheduler optimális beállításait, akkor azt egy kicsit gáznak tartom.
markknight
Hát ezt én is sajnálom. Sajnos már én sem. Max akkor, ha szétázik az utca és ömlik le a víz a leejtőn az utcában
Hát ez az, hogy a simák jelentősen jobban bírják. A sima 15 is majdnem 1 órával tovább húzza összességében is, mint a 15 Pro. Játék alatt meg ennek a többszöröse. Most fogják cserélni nekem az akksit a 13 Pro-ban, és ahogy nézem marad is nálam az a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest