Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
Sziasztok! 5S, SE, 6S után bő 3 éve Huawei készülékem van. Szeretem is, de lassan itt a váltás ideje, és úgy néz ki egy 13 mini lesz az utód, szóval visszatérnék Apple-re, mivel hosszútávra szeretnék mobilt, és ilyen kompakt méretben meggyőzőnek tűnik az említett mini.
Az egyetlen visszatartó tényező, hogy a laptopom win oprendszerű, amiről viszont nem kívánok Mac-re váltani. Tudom, hogy az Apple ökoszisztémában AirDroppal meg egyebekkel mennyire pengén működnek együtt az almás cuccok, de sajnos sok a múltbéli negatív tapasztalatom ugyanebben, amikor Windows PC-ről/PC-re akarok adatot átvinni.Vagy, hogy pontosabb legyek: gyakran töltök le zenéket a gépemre, amiket szeretek albumonként másolgatni a mobilomra, borítókkal ellátva, stb. Régen ez egy nettó szenvedés volt, nem találtam olyan módszert, amivel egyszerűen és hatékonyan lehetne zenéket pakolni az Apple mobilra Windows PC-ről. Manapság van erre valami megoldás? Az iTunes nekem sosem működött igazán. Hol átmentek a másolásra szánt zenefájlok, hol nem, hol duplán rakta át őket, hogy egyáltalán nem. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Ford topik
- MIUI / HyperOS topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
lugosi
icecave
-secret-
Zsolt,72
burgatshow