Hirdetés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Elhalasztva a Galaxy S25 Edge piacra kerülése
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyot ugrott az új Snapdragon 8s Gen 4 teljesítménye
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
yodamester10 #287327 üzenetére
Milyen formátum az? Ott van felül a mentés gomb. Be kell oda helyezned. Most én azt látom, hogy az "Autós kamera" mappába akarja rakni. Ha nem jó, változtasd. Majd megnyitod a files appot. Utána a files appon belül ráböksz a file-ra, majd ott alul a megosztás ikonra kattintva megjelenik a video mentése lehetőség. Abban az esetben ha mp4-ről vagy mov-ról.. meg hát fogalmam sincs milyen photos kompatibilis formátum van ezen kívül.
De a lényeg, ha kompatibilis a fájl formátuma, akkor be tudod húzni a photos appba. Azt is csinálhatod, hogy a nyers fájlt feltöltöd az icloud.com-on keresztül a fájlok közé, majd feltöltés után megnyitod a files appot.. és itt jön be az amit írtam felül. Mennie kell, ha máshogy nem, akkor vedd fel a képernyőre és mutasd hová kattintasz, úgy talán jobban tudunk segíteni, én ezt a lépés milliószor csináltam már az évek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest