Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZooLee

    senior tag

    válasz atirag #26109 üzenetére

    Köszönöm. Nekem az autóba kellene ahol a zene megy róla. És adatokat cserél a rádióval. És az ebay-en néztem ahol azt írták,hogy audió nem működik.

    Még a megjelenés környékén olvastam hivatalos oldalon, hogy a a Dock Connector->Lightning átalakítóval minden funkcionalitás megmarad kivéve az iPod Remote-ot, vagyis a fejegységről nem fog működni a telefon vezérlése.

    Itt azt írja, hogy csak a Video és az iPod out nem működik, vagyis csak azok szívják meg, akiknek drága autója van, ami át tudta venni az iPhone képernyőjét. (Khm, meg lehetne kérdezni handrást, hogy mit szól hozzá, "kénytelen" lesz lecserélni a bömbit? :) )

    Szóval a vezérlés működik, hang működik, csak a nagyon speciális funkciók nem. (Bár, attól tartok, ezzel gyártónként lehet eltérés)

    (#26174) [chelloZotya: most fogok autót cserélni idén, csak még nem tudom milyenre, ford focus és vw passat a 2 legesélyesebb, jelenleg suzukim van, szóval autóspecifikus most nem annyira jó ötlet :)

    Alap tartólapként én is Brodit autóspecifikusat javasolnék, mert messze ez volt a legmasszívabb (a szereléssel beépíthető fémen kívül), és bontás nélkül berakható. Utána tartóként viszont HR (Herbert-Richter) felszereléseket használok, mert olcsóbbak és több fajta van belőle, mint a Broditból. Ha veszel egy felszerelhető talpat (kb. 600 Ft) és egy készülék tartót (típustól függően 2-5e forint körül), akkor azt később átépítheted majd a Brodit autóspecifikus lapra, addig meg használhatod tapadókorongos tartóval (típustól függően 1-4e forint) az ablakon. (Utána meg még a bringára is vehetsz tartó alapot, és oda is áttehetd a készülék tartót.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák