Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Tetszenek. Leginkább a Pixel 5. :)
Bár azt újfent sajnálom, hogy a Panda-fehér ismételten kimaradt. :(
Vamos a la playa.
-
LittleLombax
csendes tag
Ha lehet hinni a pletykáknak akkor az iphone 12 nem nyit sokkal drágábban, de itt van most az új s20 fe is, ezek mellett ezt a kezdő árat kissé túlzónak érzem, $600-on azért igazán megállhatott volna. A külseje mindenképpen előrelépés az eddigi pixelekhez képest, de közben valahogy az egyedisége is elveszett. Összességében nem hinném hogy kasszát fognak vele robbantani.
-
enginev3.0
félisten
Nem lenne rossz, de érthetetlen a hátsó ujjlenyomat olvasó
Várom már a pixel fanokat, akiknek elég a fél napos akksi is, hogy mikor jönnek panaszkodni hogy ez már túl sok
Meg hogy a Google is csak halad a trendek felé az egyre kisebb kávákkal
Mert ugye ez a legjobb a pixelekben, hogy ők nem ebbe az irányba haladnak
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Schuler888
senior tag
Erdekes nap, jott aranylag jo aron-vas aranyaban xiaomi, de IPS-sel, meg a hirhedt miuival, es jott szinten egy aranylag joar-szoftver + amoled aranyu pixel.., ilyen allapotok mellett az FE siman ellopja a showt..
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
joey04
titán
hát ez a pixel vonal sem megy. amióta nincs nexus, nem nagyon megy ez.
-
mad823
őstag
Nem értem ezt a nyavalygást. A Google sosem játékra tervezi a telefonjait, ergo a top chipset felesleges, a napi dolgokat ez is röhögve elbírja a következő 3 évben. Rendes kijelző, elég RAM és tárhely, normális akksi, remek kamera, fasza OS és support. Ja, és használható méret! Ez utóbbi már önmagában best buy-já teszi. Ráadásul van választék méretben és extrákban a 4a - 4a 5G - 5 vonalon. Plusz az év végére úgyis 2/3-ad áron lesz, ahogy szokott. A Google pont leszarja mennyit ad el, és ha nem tetszik, mindig vehetsz mást...
-
psajti
aktív tag
Még nem volt pixelem, de most már nagyjából benne vannak azok a dolgok amiket vártam szóval azt hiszem eljött az ideje annak, hogy ezt is kipróbáljam. Amire tervezték a telefont azt tökéletesen hozni is fogja szerintem, nem a világot akarja megváltani ezt fogadjuk el az állandó siránkozás helyett. Ha olyan telefon kell amin 5 cm-el odébb van az ujjlenyomat olvasó, vagy fél órával tovább bírja az akksi, vagy annyira gyorsan akarja tölteni az ember, hogy azzal kinyírja idő előtt akkor nyílván nem ezt veszi hanem mást. Ha komolyabb gaming élményt akarok azt meg nem telefonban keresem, hanem PC/konzol vonalon.
-
FuRiONight
őstag
Sohasem volt kiemelkedő a pixel sorozat; mindig van/volt gyermekbetegsége (kijelző anomàliàk, gyenge akksi), ràadàsul ocsmàny design-hoz még dràga is. (Pixel 'X'a budget kategória)
630€ ez a telefon egy hatalmas vicc..Minden adott ahhoz, hogy az Android platform legjobb készülékét készítsék el, ami előremutató és időtàlló; nem inkàbb szerencsétlenkednek.
-
nozs23
addikt
Ronda. Kozepkategorias SOC. Hatso ujjlenyomatolvaso 4 evvel ezelottrol. Fogalmuk sincs mit kezdjenek ezzel a termekvonallal, pedig az egyik legjobb androidos telefon lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Engem az bosszant, hogy megint csak bizonyos országok kapnak. A fejhallgato is csak ott ajándék. Nem mintha kellene, mert van fejhallgatom, de eleve hátrányban érzem magam ezen országok vasarloihoz képest és innentől kezdve az emberben van egy keserű szajiz. És nyilván akkor az ember könnyebben megemeszti a 600€-t ha van melle egy ilyen “ajandek” - de így inkább átverve érzi magát, vagy legalábbis, hogy én ebből kimaradok. Tavaly rohantam pixelt venni Németországba de most valahogy úgy vagyok, hogy ha nem akarnak nekem eladni valamit, akkor inkább attól vásárolok, aki lehetővé teszi a vásárlást. Pedig imádom a pixel vonalat, de bosszantó mindig erőlködni vagy az amazonra várni, hogy elérhető legyen végre.
-
mjani1172
addikt
Igazából pont ezt vártam. Nem változott a felfogás, egy közepesen semmilyen készülék. A többiekhez képest pozitív várhatólag a fotó, és az ár sem szállt el túlzottan, így népszerűbb lehet.
Végül is belátta a google, hogy a kis akksi, kevés memória már nem vonzó (csak iithon ragaszkodnak hozzá) utolsónak de léptek.[ Szerkesztve ]
-
gyonyoruwok
tag
Vajon megtudjuk valaha, mit hozna ki a google egy uj szenzorbol? Fontos nekik a kamera, csak annyira megsem? Szoftver masterrace. Ettol meg bejon nagyon a kepalkotasuk, csak csalodas kicsit ujfent
Sony A6000 | iPhone 12
-
janeszgol
félisten
válasz LittleLombax #2 üzenetére
Az S20FE: nem értem miért rajonganak érte itt. Ennyire jó lett az a mobil? Mert engem nem mozgatott meg. (Helyette az S10 család minden taja jobb vétel.)
Viszont a Pixel 5 a mérete miatt nagyon megnyerő, és az árát sem találom túlzónak.
-
veterán
Miért nem a csúcs Snapit kapta az 5?
HARLEY-DAVIDSON
-
sasa134
addikt
Ne végre, német store-ban 613eur a P5. Megvan az új telóm a céges 4XL mellé.
Avanti Roma
-
leslien
nagyúr
válasz TheBikerider #14 üzenetére
mert Exynos még nem tudta a Samu prezentálni nekik.. utolsó pillanatban döntöttek így..
az egy szép állom lesz csak...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
K82
őstag
válasz enginev3.0 #3 üzenetére
Én sokkal jobban szeretem a hátlapit, mint a kijelző alattit. Pontosabb, csukott szemmel is kitapintod... Az h nem szép meg oldschool nem annyira érdekel, ha praktikus és jól bevált.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Taci
addikt
Én is szerettem a hátlapit a régebbi mobilokon, de most már nem mennék vissza rá. Vagy az ultrahangos (hozzá lehet szokni a sebességéhez), vagy inkább úgy, mint az S10e-nél volt, a bekapcsoló gombba építve. A Mi 10T Pro-ba is ide tették. És szerintem a Pixeleknél is jó helyen lenne itt, ha már kijelző alá (valamiért) nem akarják.
Amúgy mindig szemezek velük (Pixelek), de mindig felüti valami hiba a fejét (nincs tapasztalatom, csak cikkeket látok). Most legutóbb valami olyasmi rémlik, hogy a Pixel 2 kamerahibája előjött a Pixel 3 és 4-eken is...
Nem is értem, hogy engedhet meg magának ennyi hibát (és selejtes munkát) a Google.Tényleg ők lehetnének az Androidos mobilok legjobbja, de láthatóan nem is akarják - viszont ha már kiadnak valamit, legalább időtállóan jól működjenek. (Még egyszer, tapasztalatom nincs, viszont ezekkel a hibákkal van tele a net, ami elveszi a kedvem a Pixelektől.)
-
fornettisuti
veterán
Ezeket ki gyártja?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
sasa134
addikt
-
félisten
Végre megfizethető, kompakt telefonok...
- kis aksival
- Dual SIM nélkül."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
válasz enginev3.0 #22 üzenetére
Ez a szubjektív véleményed, viszont simán létezik egy univerzum, ahol másnak más felel meg Ezt fogadd is el. Sőt, én az oldalsó ujjlenyomatolvasót kedvelem, mióta kipróbáltam és praktikus.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
BoB
veterán
Zsebből elővéve én már rég feloldottam mikor te még csak nézegeted.
Előlapi olvasó csak annak jó aki egész nap asztal előtt ül, amúgy sokkal praktikusabb a hátsó.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
batai15
félisten
Kifejezetten kívánatosak számomra a modellek, szerintem egy 4a-ra minimum beruházok .
-
félisten
Pixel 4/XL, én azt mondom.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
giroud199
senior tag
Sokkal jobb hátul, simán lehúzza vele az user az értesítési sávot és mindig ujjra esik amint felkapja az ember.... Kijelző alattirol ne is beszéljünk... Volt pár olyan készülékem, hát az a sebesség és pontosság, inkább az az oldscoooool...
Kicsit több színben jöhetett volna, aki még az akksit szidja leragadt az első pixeleknel... Pixel 2xl már bőven jól bírja, nem egy 5000es xiaomi, de egy nap bőven megvan...
Használható méret, és a piac egyik, ha nem a legjobb kamerája ennyiért bőven korrekt vétel lehetne, ha itthon is árulnak végre...
Ez nem gamer telefon, hogy kell a legjobb soc, meg ilyen olyan hűtés neki, mert leolvad a kezed, de smootsagban simán köröket ver rájuk ígyis :)
Lényegében az op nord árán nyit, ami bőven jó, hisz kijelzőn kívül minden téren veri azt.... 😊>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
xhege
veterán
válasz Plazmacucci #29 üzenetére
Nekem a sima 4 nem elég akksiban. A 4 XL-t imádtam, de a mérete nem volt annyira kényelmes. Szóval nekem ezek a kisebb méretű cuccok jobban bejönnek.
-
törölt tag
Nem lenne rossz ár, ha jönne hozzánk hivatalos forrásból.
-
batai15
félisten
Idén az összes várományos készülék számomra csalódás volt (note 9 pro , nord ,poco f2 ) főleg a szoftveres oldalról. Eddig nagyon úgy tűnik hogy a pixel mobilok lesznek megfelelőek számomra.
Nagyon nagy pénzeket nem akarok az 5re áldozni,mert 4a is bőven elég lesz, bár vonzó a wireless charging meg ip védelem.[ Szerkesztve ]
-
Tewe013
őstag
Kár, h ami szemben van és kijelző alatt az sokkal szarabb, mint az oldschool hátlapi.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz enginev3.0 #3 üzenetére
"Várom már a pixel fanokat, akiknek elég a fél napos akksi is,"
A 4080MAh akksi az miért fél napos? Pláne egy takarékos SoC-cal? Sosem volt még ekkora aksival telefonom, mind kisebb volt, és sosem volt aksi problémám, mindegyik bőven bírt egy napot 4-6 órás SOT-okkal.
-
MarciKING24
tag
Elég szegényes ez a spec 2020 végén azért egy sajomi mi10Tvel összehasonlítva.... jah, össze se lehet hasonlítani... most biztos jön, hogy mert a kamera meg stb stb tudom tudom de azért ha tényleg hasonló áron lesznek nemtudom ki veszi meg ezt... hát nem egy sikerszéria...
Straight outta Compton
-
janeszgol
félisten
válasz MarciKING24 #44 üzenetére
Hát igen, a Xiaomihoz minden szegényes hardverben. Bár a Pixelek esetén az ellátási csatornát sem hozhatom fel (szórványosan kapható ez is), plusz a szoftvert sem (voltak óriási baklövések, ha a Google így bánik a "sajátjával", akkor aggódó vagyok a jövőt tekintve) érvként.
-
törölt tag
Mondjuk aki nem akar tepsit, nem akar MIUI-t, de akar jó kamerát, AMOLED-et, IP védettséget.
-
Drakmusz
addikt
Ezért is jó hogy hatalmas a piac, rengeteg készülék közül lehet választani.
A felütésedre válaszolva: az veszi, aki szereti ezt a vonalat.
Nincs ebben több, ennyire egyszerű.
Elmúltam 40, kinőttem már abból a korból hogy bármiféle különlegességet várják el egy használati tárgytól.
Működjön rendesen, viszonylag fontos tényező a kamera.
[link]
Ezt csak a sikerszériás részhez, ennyire érdekli a céget a történet.
Ez csupán egy kísérlet Google számára, megtehetik.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 3
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- DVBViewer
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen