Hirdetés
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
1.
-
sasa311
veterán
Őszi fórumpeca szavazás!
Mivel a korábbi fórumpecák olyan jól sikerültek (szart se fogtunk ) ezért ennek most is meg kell adni az esélyt! A szokásoktól eltérően most nem egy kockatóra, hanem egy dunaöbölre terveznénk a pecát. Hogy melyikre az leginkább vízállás és létszám függő (Visegrád vagy Pilismarót).
A program, mint amúgy mindig kötetlen. Mindkét öböl kiválóan alkalmas finomszerelékes keszegezésre (alacsony vízállás mellett akár rakózni is), de az idei sláger a busa, amiből mindenhol van bőséggel.
Egy szavazás arra, hogy kinek melyik időpont lenne jó. Mivel reményeim szerint sokan rápróbálnánkak a busára ezért Szeptemberi dátumokat lőttünk be, mert a hűlő víz csökkenteni fogja a busák kapókedvét.
-- Szavazás itt, kérek mindenkit, hogy jövő hét közepéig szavazzatok, hogy kinek melyik dátum jó (több is választható) de írjátok be ide is ki mit választott:--
görbüljön!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
lumpy92
aktív tag
09.27-09.28 ra szavaztam, de talán a korábbi hétvége is jó lehet, még képlékeny.
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
sasa311
veterán
válasz FireFox1996 #3 üzenetére
Azt nem sajnos...
Hm inkább berakok egy Google táblázatot, oda be lehet írni a nevet is:
Firefox vagy Steady, át tudjátok írni az első HSZ-ben a linket erre pls?
-
-
sasa311
veterán
válasz FireFox1996 #6 üzenetére
Beirtam. Látom, rosszul volt a megosztás beállítva, most már jónak kéne lennie.
-
PpenoO
őstag
Üdv, 28 lenne jó nekem, így drukkoljatok, hogy másik nap lesz megszavazva
-
PpenoO
őstag
Ez kemény lesz.
-
galervin93
őstag
Nem ismerem a két öblöt a Dunakanyarban, de ez így ránézésre veszett fejsze nyele nem...? Ha "csak" 500-as (pesti) víz jön, 10-15 nap múlva az még mindig elég gatya vizet jelent, vagy éppen visszahúzódó, apadót, az meg nem biztos hogy jó ómen.
De csak hangosan filózom, szóval nyugodtan cáfoljatok.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
sasa311
veterán
válasz galervin93 #11 üzenetére
Nagymarosi vízmércét szoktam nézni. Ahhoz, hogy tényleg többen egymás mellé le tudjunk ülni max 130-140-es víz kellene. Ma 50 cm-en volt de hydroinfo szerint 450-en fog tetőzni (az gyakorlatilag majdnem a gát teteje, part nuku).
Viszont csak 17-ig van előrejelzés. Tapasztalatom szerint lényegesen alacsonyabb szokott lenni a valós vízállás, mint amit előrejeleznek, de nekünk az most pont mindegy, hogy 450 vagy 390 lesz a víz Viszont a 27/28-i dátum simán lehet jó. Itt nem hóolvadásról hanem pár napos bazi nagy esőről van szó, ha valóban 17-én tetőzik a dolog akkor extrém esetben már a 21-i hétvége sem lehetetlen (bár nem sanszos) de a következő hét simán lehet jó.
Én azt mondanám, hogy életszerűen számítsunk a 27-i hétvégére és kb. a hét elején fogjuk látni, hogy jó-e a víz vagy nem.
-
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék, beírtam 20,21, 27-ét.
A 20-a annyiból necces, hogy előtte éjszakás vagyok és nem tudom hány órától terveznétek.
Többi nap bármikor jó
Görbüljön mindenkinek ! -
PpenoO
őstag
Legyen 20.a szerintem, búvárfelszerelés előny.
[ Szerkesztve ]
-
-
PpenoO
őstag
válasz FireFox1996 #17 üzenetére
Uncsiiiiii.... Tisza Tisza!!!
Apropó, hol van Mr. Bojli aka JégQ?
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
Bejelentkeztem én is, helyszíntől függetlenül.
Ha szombat, akkor lehet hogy jönne a párom is, ha péntek, akkor csak én.
Tiszát* adnám én is, de ha van bármi más természetes, vagy legalább környezetét tekintve természet közeli, az is tök jó lenne, szóval lehet kocka is, ha "nature kocka".*nem ismerem, de a szolnoki városi Tisza, ahol Sziszinek is van videója? Imádnék egy bolos pecát.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
PpenoO
őstag
válasz galervin93 #19 üzenetére
Busás peca a cél, bár szerintem te boloval is meg tudnád fogni
-
galervin93
őstag
Ja hogy a busa a címszó, az nem jött át, mármint azt hittem amikor felmerült a Tisza akkor már a természetes/élő víz a target.
Tass is halott az élő áradása miatt?
Tisza meg Kisköre lenne gondolom.
Mondanám a Körösöket, talán még sógit is rá tudnám venni Gyuláról, de a Viharsarok világ végén van.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
sasa311
veterán
válasz galervin93 #21 üzenetére
Tass sajnos inkább a külső oldalon fogják, RSD-n belül hiába van töménytelen mennyiségű busman alig lehet megfogni, amit lehet azt is közel a zsiliphez fogják.
Tisza jó lett volna Kisköre alatt, de oda szombaton nem lehet leülni, már hajnali 3-kor úgy ülnek a helyi erők, mint verebek a dróton. Ráadásul csak egy nagyon specifikus vízállásnál jó, most épp 2 méterrel alacsonyabb, mint a jó És ott egyenlőre nem is árad akkorát, hogy jó legyen.Ezen kívül a Duna öblök a jók, de ott mindenhol gyün a víííííííz. De én még bízok benne, hogy a 28-i hétvége jó lehet.
Köröst én sajnos nem ismerem, mert sokaknak azért brutál messze is van.
-
PpenoO
őstag
Velem pestről egy ember jöhet ha a kisköre /tisza lesz a célpont. Kombi de kicsi így minimal cuccal.
-
PpenoO
őstag
Na, búváraim, mi lesz?
-
sasa311
veterán
20-a biztosan nem lesz ha csak nem erre készülünk:
Én azt mondanám, hogy várjuk ki a jövő hét végét, hogy mennyire gyorsan megy le a víz. Szerintem gyorsan fog. Ha Nagymarosi vízmérce ~150 vagy alá megy akkor tud majd működni 27/28. Igazából Pilismarót lapospart 200-as vízállástól horgászható, csak ott hétvégén azért szoktak lenni bőséggel. Legalábbis nyáron. Cserébe ott lehet a busát legjobban fogni általában.[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Tisza is kap
-
sasa311
veterán
válasz galervin93 #30 üzenetére
Pilismarótra simán, sima személyautóval is a pecahelyig lehet menni gond nélkül.
Visegrád sartenger ha esik csak 2-3 szikkadas után lehet személyautóval bejutni.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
Steady
Akarunk alternatív helyet keresni ha 27-i hétvégéig nem lesz horgászható a duna?Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
válasz galervin93 #38 üzenetére
RSD-n, csepeli szakaszon tuti lenne annyi szabad hely, és véletlenül akár busába is futhattok
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
galervin93
őstag
válasz FireFox1996 #39 üzenetére
Gondolom ereszteni fogják ott is a vizet az élő áradása miatt, jót tesz az a halaknak?
-
sasa311
veterán
válasz galervin93 #40 üzenetére
Lehet nagy hülyeséget mondok, de ekkora áradásban szerintem nem tudják ereszteni az RSD-t, mert hiába nyitja meg a Kvassay-t Tass-on nem tudna kifolyni, mert jóval magasabb a nagy Duna, mint az RSD vízszintje A sok nyaraló miatt viszont ott nem lehet méter vizeket beleengedni.
-
sasa311
veterán
Urak sajnos úgy fest víz lesz, part meg nem + 26-ig le van zárva az egész öböl és az oda vezető utak is (mind Visegrád mint Pilismarót).
Úgyhogy 2 opciónk marad:
1. Halasztunk egy, de akár 2 hetet is vízállástól függően Októberre. Itt aki busázni szeretne már biztosan csökken a kapókedvük (bár simán foghatóak lesznek ha nem hűl nagy durván le a víz)
2. Elengedjük a busázást és keresünk más helyet sima pecáraKi mit mond?
-
galervin93
őstag
-
-
Steady74
addikt
válasz galervin93 #46 üzenetére
Klasszik
-
sasa311
veterán
Na urak, nem fog lemenni a víz (400 körül lesz és le is van zárva minden) szóval alternatívák után kell néznünk.
Feldobtam 3-at önkényesen szavazásra, de ha valakinek van egyéb javaslata azt hozzáteszem a szavazáshoz. Szavazzunkhttps://uxbf7sc1jlx.typeform.com/to/OXckJo4H
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL WHITE OC Edition AQUA GARANCIA 2026.12. Kiemelten szép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen