Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
"bármelyik áruházban is vásároljuk meg a PC-s kiadást, a futtatáshoz PlayStation fiók megléte szükséges"
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
pRoject22
őstag
Gyere már , gyere gyere
-
Kanczy
veterán
Elírás a cikkben: "God of War Ragnerök".
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-
pRoject22
őstag
Steamen miért vegyes az értékelés? Szerintem így 2 óra game után ez nagyon rendben van mind grafikailag mind optimalizáció téren, nem csalódtam brutál jó game.
-
Maxxy10
addikt
válasz SpongyaBob #7 üzenetére
Mert vannak olyan országok ahol a Steam elérhető de a PSN nem.
-
anulu
félisten
válasz SpongyaBob #7 üzenetére
van PS4-em, van hozzá PSN. de semmi olyan nincs mögötte, amit ha "elhagy" a Sony, akkor abból pici bajom is lenne. köszönöm, 2011-ben nagyon csúnyán meg lettem szivatva, sok száz dollárt buktam, csináltathattam újra a bankkártyám, amikor a PSN-t felnyomták.
azóta egy döglött legyet nem bízok a Sonyra, nemhogy a Steam fiókommal összelinkeljem.röviden ennyi.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
herion
tag
Szokásos 10-20 perces játékidős negatív értékelések. Megveszi, ír egy fröcsögést, majd megy a refund. Csak hogy nyugodtan tudjon aludni.
Pár nap múlva úgyis normalizálódnak majd az értékelések.
24 ezerért most egyelőre kihagyom, talán majd a téli várás alatt, ha lesz rajta egy kis akció.[ Szerkesztve ]
Who Let The Dogs Out?
-
myckey
veterán
Nem tudom pontosan mi és hogy...De most jött ki PC-re a FF XVI, és nem kell PS account.
Exkluzív, lejárt, mire hogy érhető el...blabla. Passz...
De ide nem kell.Nem volt ez általános.( volt ebből probléma, máshol,nem kicsi )
Aki meg ódzkodik hogy összekösse valamivel is, azt is meg lehet érteni, minden másra ott a fröcsögés egymásra...és ott is vagyunk ahonnan indultunk.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Bad Pritt
félisten
Final Fantasy nem Sony játék. Szerintem semmilyen szempontból nem lehet megérteni, csak összekötsz két fiókot, másfél évtizede divat ez főleg PC játékoknál, de az előző generációban már konzolon is többször előfordult. Vihar a biliben.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
myckey
veterán
válasz SpongyaBob #16 üzenetére
Mihez kell ? FF 16 biztos nem kell. Nekem nincs összekötve a kettő.
Másra értetted, akkor okes.Bad Pritt
Vihar a biliben, ezzel egyetértek, kb.
De hogy nem lehet megérteni, dehogynem. Volt erről sok vita fórumon is.
Ott vannak az érvek. Nem is célom ezt kitárgyalni, mert egyelőre engem ez nem "korlátoz".Ami a FF16 ot illeti, PS ex. volt egy ideig. Ezt tudtam, a fejlesztőket is ismerem etc...többit nem néztem.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
kwzatz
őstag
Könnyű regisztrálni? Persze, 2 perc.
És valaki meg tudja válaszolni azt az egyszerű kérdést, hogy egy single-player játékban, ahol semmihez nem kell a PSN account, miért tartja a Sony olyannyira fontosnak, hogy regisztrálj, hogy ezért képes lemondani arról, hogy 100+ országban (köztük európaiakban is) értékesítsen, tehát kifejezetten cash-től essen el, vegyes értékeléseket kapjon a játék Steamen és ezzel szintén további értékesítésektől essen el? (ha lehet hinni steamdb-nek, kb. negyedéről indul a játékosszám az első God of War PC-s indulásához képest) Már a korábbi kamuindokokkal sem nagyon erőlködnek, kell és kész. Miért járnak ezzel jobban?
A kérdés költői, tudom a választ, csak jelzem, hogy érdemes innen megközelíteni.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
őstag
válasz Bad Pritt #23 üzenetére
Fogyasztói társadalom. Csinál valamit a cég, nem tetszik a fogyasztóknak, hangot adnak neki. Jól van ez így, sőt mi több, szuper, hogy így működik, és jó látni, hogy valahogy egyre kevesebb bullshitet kezdenek megúszni a "nagyok", még ha engem nem is feltétlenül zavar/érdekel/érint minden ilyen. "Hiszti".
A Sony Pictures a Crunchyroll-os témája miatt tavaly fizetett 16 millió dolláros büntetést, mert személyes információkat adott el a Facebooknak/Google-nek/stb. a felhasználók tudta nélkül (esélyes, hogy így is jól jártak ). Valahol megértem, hogy nem mindenki vidám így, hogy teljesen egyértelmű, többek között miért kell PSN account. De azt is megértem, hogy van, akit ez nem zavar. Valószínűleg szinte minden cég ezt csinálja.
Amúgy nem tudom, hogy ez pl. igaz-e, de elég sokan írnak olyat is (miközben UK-t emlegetnek), hogy nem működik a mobiltelefon azonosítás (bár ez már önmagában vicces ahhoz, hogy egy single-player játékot végigtolhass) és fénykép/személyi igazolvány kell így. Ha így van, akkor azért fénykép meg személyi, hogy God of Warozhass. ROFL.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz SpongyaBob #22 üzenetére
Előző ? Nekem itt van a FF 15 Win ( teljes ) kiadás , és ide sem volt PS accom. Nem rémlik
de annyi baj legyen
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Igen, a fogyasztói társadalom rákja, hogy nagy tömegben hisztire hajlamos, bármi olyan van, ami kicsit is nyűg. Ez is az.
A Steam negatív értékelések jól látható része user error. Csomó embernek az a baja, hogy szarul lett létrehozva a fiókja, nem jó a telószám, elveszett a jelszó, nincs jól beállítva a 2fa, aztán durran a negatív, mert a játékos fogalmatlan. Ezen max nevetni lehet.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
wjbhbdux
veterán
válasz Bad Pritt #23 üzenetére
A hiszti lényege, hogy a csak saját érdekeit néző cég felfigyeljen az őt eltartó vásárlóira. Nem mindig, de alkalmanként ennek pedig megvan az eredménye, pl a Helldiversnél is elvetették, hogy kötelező legyen a PSN fiókozás, így legalább aki korábban megvette a nem támogatott országokban még ma is játszhat vele
Te itt Magyarországon vígan összekötöd a fiókokat, míg egy rakat másik helyen erre nincs lehetőség. Itt sem volt mindig PSN támogatás, szerencsések vagyunk, de ettől még jogos a többiek kritikája.Még a Valve saját Team Fortress 2-jénél is szükség volt erre a módszerre, mert egyébként fittyet hánytak rá, hogy csaló botok garázdálkodtak a servereken.
/s
-
Bad Pritt
félisten
-
kwzatz
őstag
válasz Bad Pritt #30 üzenetére
Ez meg addig jó érv, amíg eszedbe nem jut, hogy lehetnek olyan emberek, akik mások érdekeit is szem előtt tarthatják, és akkor is kifejezhetik nemtetszésüket, ha pont azon szerencsések közé tartoznak, akiket nem érint egy probléma.
Te sem írtad (meg a Sony sem), hogy pontosan mi is az oka, hogy kell ehhez a játékhoz a PSN account? Helldiversnél a hazugság a multi volt, Ghost of Tsushimánál is ezzel takaróztak, hogy van benne, itt? Semmi? Miért szeretné ezt a Sony ennyire, hogy megéri ezt az egész, totálisan előrelátható, egyértelmű hajcihőt egy olyan orbitális bukta után, mint a Concord, amikor azt gondolná az ember, hogy pont újabb "botrányokra" van a legkisebb szüksége?
[ Szerkesztve ]
-
PTM
tag
-
pRoject22
őstag
Nekem azzal sem volt bajom, fogtam a meglévő psn fiókom és össze kapcsoltam, van aki nem tudja mert ott nem elérhető a psn? Akkor az az ember játszik más játékkal, így döntött a kiadó ez van, de magát a játékot lepontozgatni az elég gáz, nem a fejlesztők tehetnek róla, ők letettek egy minőségi terméket az asztalra.
-
Polllen
nagyúr
válasz Bad Pritt #28 üzenetére
"ami kicsit is nyűg"
Fordítsuk vissza. 2024-ben miért kell, hogy egy játék használata kicsit is nyűg legyen?
Leírni azt, hogy nem akarok PSN account-t használni PC-n, rövidebb idő, mint regisztrálni rá. Teljesen érthető, hogy leírták. Én inkább azt nem értem, hogy mások véleménye miért lesz hiszti, ha éppen nem értünk vele egyet.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
robert21wr
újonc
legyen békesség és királyság, én már azon felmosolyodom hogy aktív még a forum amúgy, kiváncsi leszek hogy a psn miatt fog e valamit kiadni a sony ez miatt mint a helldiversnél vagy sem mert ott a nagy vihar miatt vissza léptek ha jól tudom
-
Bad Pritt
félisten
PSN felhasználók számát akarják boostolni. Ez még mindig kevésbé feszkós, mint a WinStore, Epic Store, Uplay/Connect, EA Origin vagy mi most a neve meg a többi használata. Nem kell külön telepíteni semmit, nincs újabb digitális bolt, nincs külön launcher, nem navigál át másik appba, nincs semmi egyéb feszkó, csak egy újabb account kell, ami ha van fasza, ha nincs két perc létrehozni. Ha ezt nehéz megugrania a játékosoknak akkor nem tudom, mit keresnek 2024-ben a digitális térben.
De azért sok sikert kívánok a lázadásokhoz, értelmét nem látom, de legalább jókat lehet vidulni a sok fogalmatlan Steam értékelésen.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Polllen
nagyúr
válasz Bad Pritt #48 üzenetére
Minden egyes plusznál a játékosok egy része felhördül. Néha meghátrálnak a kiadók, néha nem.
Ha nincs visszajelzés, akkor nem fogják tudni, hogy mi lenne a játékosok igénye. A sony most pl. elég egyértelműen szembe megy nagyon sok játékos igényével, ahogy ezt tette a Helldivers II-nél is.
A fogyasztói társadalom nem azt jelenti, hogy mindent le kell nyelni. Kinevetni azokat, akik jelzik hogy mi nem tetszik nekik, nem túl szerencsés. Neked is lesz majd nyűgöd és mások majd nevetni fognak azon, amikor ezt szóváteszed. Ez ilyen. A kör bezárult.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
kwzatz
őstag
válasz Bad Pritt #48 üzenetére
Így van, az az egyik, lehet mutatni a befektetőknek, hogy minden zsír.
A marketingcélú felhasználás, adatkereskedelem, hirdetési partnereknek továbbadás, stb. meg a többiHát, hogy van-e értelme, nem tudni, egyelőre tényleg csak annyit látni, hogy harmadáról/negyedéről indul a játékosszám az első részhez képest. De ha ezek a játékosok így látják, akkor továbbra is csak azt tudom mondani, hogy szívük joga.
Én személy szerint nem látom egyiket sem jobbnak a másiknál aközött, hogy azon megy a "sírás", hogy PSN account kell hozzá, vagy azon megy a sírás, hogy brühü, lepontozzák a szeretett játékomat. (mondom ezt úgy, hogy a God of War volt eddig talán az egyetlen korábbi PS-exkluzív, ami igazán tetszett a sok langyos/középszerű cuccból, ami évekig volt istenítve fórumokon, mondván, hogy "ilyen bazze PC-n soha nem lesz, jobb mindennél, amit ott látsz" - jah, tényleg nem lett, és tényleg "jobbak" ezek a faék szájnematik ekshöngémek, lulz )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF FX505GD BQ104 + laptop hűtő
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL WHITE OC Edition AQUA GARANCIA 2026.12. Kiemelten szép!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest