- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Ez az akkumulátor újrakalibrálás a 14.5-ös verziónál lefutott már valakinek?
[Az akkumulátorállapot-jelentés újrakalibrálása az iOS 14.5-ös rendszerben]
-
telefonmágus
senior tag
Aki mostanában vesz garanciában cserélt vagy annak mondott 12es sorozatot,az figyeljen arra,hogy mostanában már az Apple nem szereti cserélgetni annyira a komplett telefont,tehát aki úgy árulja,hogy garanciában cserélt,attól mindenképpen el kell kérni az Apple papírt ellenőrzésre,mert sokszor kicserélik a telefon felét csak éppen a kijelzőt nem.Tehát legóznak most már és belefutottam ilyenekbe mostanában,hogy legós teló volt,nem komplett új
[ Szerkesztve ]
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
herdsman12
őstag
válasz telefonmágus #242805 üzenetére
OLED kijelzőn kívül lesz (mi?) látható nyoma annak, ha az akksi belülről durván megnyomja?
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!!
Adott egy 6s , 7+ és egy Pio BT s autós fejegység.
Létezik hogy a 6s nek jobb lenne a BT je mint a 7+ nak?
A 7 es nehézkesen kapcsolodik a fejegységre , van hogy többszöri próbálkozásra. A 6 ossal megközelitem a kocsit és már a főképernyőn irja hogy szeretne kommunikálni a pio val!!
Ami még be sincs kapcsolva!! csak az a baj hogy a 7 est szeretném használni , a 6 os csak másodlagos.Ez ilyen , vagy van valami csel benne???
üdv -
Prowler
senior tag
válasz telefonmágus #242805 üzenetére
A modellkódból ki lehet olvasni? Azt hiszem az R-el kezdődőek a cserélt, refurbished telefonok.
Veremivadék Undorkutya
-
telefonmágus
senior tag
válasz Prowler #242808 üzenetére
El kell kérni a szervizes papírt,ott lehet látni,h komplett telo csere volt vagy csak mondjuk hátlap csere,ami tartalmazza az alaplapot is.
Sokan szerintem nem szeretnének legosat,csak kpl. újra cseréltet
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #242810 üzenetére
Nálam beszédmikrofon ment tönkre iPhone 11 Pro-ban, a kijelzővel együtt cserélték.
Szerintem semmivel sem lett rosszabb a telefon, de nem is értem ezt a pánikolást, az Apple hivatalos szervizében történik a javítás, innentől fogva nem mindegy? -
telefonmágus
senior tag
válasz tothjozsi96 #242811 üzenetére
Dehogy mind1
Valaki hirdet egy garanciában cserélt telefont új stb és kiderül,hogy nem új csak a fele
Ha nem kéred el a papírt,akkor átadja mint gariban cserélt új,de valójában a kijelzőhöz nem is nyúltak.
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #242812 üzenetére
Ja értem, szóval ez a probléma hogy új, csak mégse új.
Félreértettem, elnézést. -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Most jött meg a 12 prom. Azt kérdezném, hogy melyik adapter való hozzá, a 12 vagy a 30 voltos? Ezt a kettőt látom istyleban. Az előző telom xs volt, éjszakára mindig fent hagytam töltőn, hajnalban levettem, így töltöttem, semmi óvatoskodás vagy ilyesmi. Majdnem 1 évesen esett az akku 99%-ra. Elég lenne a 12 voltos ehhez, ha ugyanígy használnám?
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz atees #242817 üzenetére
Akkor a 12 wattost rendelem. Ez a vezetek nélküli nekem nem szimpi. Szeretem mikor bepattan a lightning. köszi!
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
nord_
veterán
válasz telefonmágus #242819 üzenetére
Azért az még van a dobozban.
-
gyuromoj
veterán
Tudja valaki mennyi plusz összegért segítenek a szifonosok Apple Care + megkötésében?
Vagy elég lehet a Telekomos biztosítás?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tothjozsi96
addikt
Más nem tapasztalta iPhone 11 Pro-nál hogy jóval kevesebbet bír az aksi mint újonnan, megjelenéskor? Emlékszem hogy mikor megvettem közel 7 óra kijelzőidőm volt, most meg örülünk az 5-nek is.
-
tboldi
nagyúr
válasz tothjozsi96 #242823 üzenetére
Romló aksi?
Az enyém kb. annyit bír, mint újkorában, de csak 7-8 hónapos.
[ Szerkesztve ]
-
telefonmágus
senior tag
válasz tothjozsi96 #242825 üzenetére
3utoolsal nézd meg a mAh adatokat,lehet hiányzik már 350 belőle :)
-
nord_
veterán
válasz tothjozsi96 #242823 üzenetére
Az akkumulátorok már csak ilyenek… idővel veszítenek a kapacitásból.
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #242826 üzenetére
-
Norbi.
őstag
válasz tothjozsi96 #242828 üzenetére
Szerintem ez nagyjából reális avulás.
A ciklusszám meg felhasználástól függ.
Az én sima 12-m, 2020.december eleji és 200 ciklus van benne, ahhoz képest nem sok.
Akinek az akku elég 2-3 napra, az nyilván kevesebb ciklust rak bele. -
SpongyaBob
veterán
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
telefonmágus
senior tag
Fáradt már kicsit
-302
-
addikt
válasz nord_ #242820 üzenetére
A 12W-os töltő az usbA kimenettel rendelkezik abba nehezen lehetne jobban mondva túl könnyen menne bele az i12-höz járó type-C kábel
a régebbi 18 vagy az újabb 20 vattos kell hozzá.
vagy a 12 esetleg 5W-os de akkor kábel is[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #242831 üzenetére
Viszont nagyjából jót mutat akkor a Beállításokban található avulás mérő, az 88%-ot ír.
Nem baj, amennyi pénzért vettem, szerintem még 5 évig biztos ezt fogom használni, vagy tovább. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Vettem egy iPhone 12 Minit, minden nagyon jó, azt leszámítva, hogy sárgás a kijelzője. Azt hittem csak azért mert az iPhone 8, 11 IPS-hez nézem, de bementem az MM-be, és ott is sárgás volt. Oled kijelző sem lehet az oka, mert az iPhone 12 nem sárga. Akkor ez most hiba vagy ilyen a 12 Mini? Megnéztem az iStyleban is ott is egy kicsit sárgább volt a Mini. True Tone mindig ki volt kapcsolva.
-
telefonmágus
senior tag
válasz tothjozsi96 #242833 üzenetére
Csak néha az akkut cseréld,vagy vegyél rá akkus tokot :)
-
general
addikt
válasz telefonmágus #242826 üzenetére
Le akartam tölteni én is ezt a 3utools progit, de exe fájl… az hogy lehet??
A fenti scrennshotok ebből vannak?[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
Nézegettem az iCloud tárhelyem mi mennyit foglal. Ugye a backup résznél látom mennyit foglal az iPhone-om, meg amíg még volt iPad-em azt is kiliztázta. Az Apple Watch miért nincs ott?
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
pinnacle
nagyúr
válasz SpongyaBob #242836 üzenetére
Nincsen. Másnak nem volt ilyen gondja Minivel? Akkor ez mégis hibás lesz? eMagtól vettem, de gondolom ez nem számít, mert ők is hivatalos forgalmazók.
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok! Egyik ismerösöm vett egy iphone 12 a vodánál és be üzemelte magyarországi régio magyar nyelv, minden jó de az app store német nyelven van semmit nem tud állítani, hogy magyar nyelvü legyen.
Mit lehet ezzel kezdeni? Előre is köszi! -
tboldi
nagyúr
válasz nikos21 #242846 üzenetére
Az Apple ID-ja német régiós, vagy átállítja az appleid.apple.com oldalon, vagy regisztrál egy újat.
-
törölt tag
Melyik appal tudom megnézni hány ciklus van az aksiban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest