- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
A legutóbbi software frissítés óta más nem vett észre sokkal gyorsabb merülést sima 11 Pro-n?
Szerintem valamikor a hét végén tehettem fel a 13.6-ot és tegnap vettem észre egy furcsaságot:
nem nagyon szoktam kikapcsolni a telefont töltéshez, de most valamiért megtettem, nem mértem pontosan az időt, de körülbelül 1-másfél órát lehetett töltőn, a gyári "gyorstöltővel" ez idő alatt olyan 35%-ról csak 70%-ra ment fel, amit már eleve furcsáltam, mert ennyi kb. egy full töltés szokott lenni. Megnéztem az akkumulátor állapotát és az is lement 100%-ról 99%-ra, ami nagyon szíven talált. Januárban vettem a készüléket és nagyon vigyáztam az akksira, játékokat is pl. csak az Androidos cégen játszok, ezzel csak beszélni, keveset böngészni, meg fotózni, zenét hallgatni, social Media-ni szoktam, tölteni mindig a gyári kábellel, és sosem hagyom 20% alá menni, és általában nem töltöm fullra. Ezért csodálkoztam hogy 6.5 hónap alatt már 1%-ot romlott az akku. Ja, az hogy kikapcsoltam a telefont a töltéshez csak azért lényeg, mert az Akkumulátor kezelő a legutóbbi töltéshez még mindig a szombat délutánt írja, nem a kedd délelőttöt, mintha a tegnapi töltés meg sem történt volna...ez azért lenne mert ki volt kapcsolva töltés közben? Fura...
Na mind1, nem is ez a lényeg: a 70%-ra, amire felment kb. 20 perc Messenger meg Instagram után már lecsökkent 60%-ra, korábban ilyen nem nagyon volt. Utána volt 2 hívásom, ami kb. fél óra volt összesen, meg 1-2x még ránéztem Instára és Face-re, végül 54%-on állt este, reggelre 48%-ra merült, ami végülis nem vészes, de korábban az esti, készenléti helyzetes merülés kb. 2% ha volt. Ma nagyon minimális használat mellett most 36%-on áll, de úgy hogy tényleg 14 perc aktív kijelző időm volt ma csak, és ez alatt 4%-ot merült a kezemben... Amúgy tudom, hogy ez még mindig nem vészes, a P30 céges, ennyit akkor is merül stand-bye-ban ha rá sem nézek másfél nap alatt, de azért eddig ennyi merülést sokkal aktívabb használat mellett produkált...
Szerintetek ez lehet szoftveres probléma, vagy valami történhetett az akksival (semmi külső hatás nem érte)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest