- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
zuioch #145223 üzenetére
"Én már régóta Next S-ben vagyok"
Itt a titok nyitja. Én pl nem telefonálok sokat, ezért is vagyok Move S-be, általában ami ebbe van azt le is szoktam beszélni. Mellette van 3GB-os net csomagom, mert netezni annál többet szoktam. Így a telefon 240 lett volna nekem + 72k 2 évre a biztosítás. Ami ha jól számolom 312k.
Így hogy megvettem iStyle-ba 256-ért meg 12k biztosítás 2 évre, így "összvissz" 268k volt mindennel együtt. Szóval 2 év alatt 44k-t spóroltam, és a független mellett szól még hogy kicsivel könnyebb eladni pl.
Szóval ezért éri meg inkább egybe kifizetni APR-be, mint T-nél kamatmentes részletre.Nyilván aki nagyobb díjcsomagba van annak megéri, de akinek 2-3--6k körüli csomagja van, és akar biztosítást, annak nem éri meg a T-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Autós topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- E-roller topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged