- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
majestic
őstag
válasz
jilian #50145 üzenetére
Mivel ez a rendszer része és az 5.1 óta létezik, nem hiszem, hogy jelenleg van ilyen tweak, ami eltüntetné. Az biztos, hogy az 5.0.1 esetében a kamera gombot oda lehett varázsólni a Springtinize app-al a Cydia-ból. Lehet, hogy el is lehet tüntetni vele. De minek akarod eltüntetni? Tök kényelmes szerintem.
-
arpi6k
addikt
-
-
TBMC
addikt
válasz
jilian #37394 üzenetére
ha tmobilos a keszuleked, akkor polusba talan van esely ra, hogy ha van keszleten refurbished egybol cserelik. ha nincs akkor lehetoseged van oylanra, hogy nem adod le a keszuleked, hanem bejelentik a hibat, lekerik az "uj" keszuleket, s ha megerkezett akkor ertesitenek. beviszed s kapod a masikat.
-
Ragnar95
félisten
válasz
jilian #23392 üzenetére
Hallottál már olyanról, hgyo zárt oprendszer?
Azért nem engedélyezi az Apple az alkalmazások számára, hogy belenyúljanak az oprendszerbe, mert attól instabilabb lenne az oprendszer, amit nem szeretne az Apple, mert ez az iOS egyik húzóereje...De erre ott a JB vagy ha az sem elég, ott az Android...
Misi1979: és milyen ramot meg kernelt rakjak fel, hogy jó legyen? -
plus44
veterán
válasz
jilian #22582 üzenetére
Akad mint az állat, nem tudom elhúzni sokszor a csúszkát, se hívásnál, se alvás állapotból felkeltés után. Szar a Wifi sync, ki is van kapcsolva, nem szinkronizált az itunes-sal, mindig hibát dobott. Random kilép az alkalmazásokból, szarul hallom a beszélgetőpartneremet, kihangosítva én jól hallok, de engem alig, nagyon panaszkodnak. Néha elmegy az sms-em, néha nem (200 helyen tapasztaltam, nem hálózat, vagy térerő függő). Addig örülj, míg neked nem szar.
-
válasz
jilian #22143 üzenetére
Hát, annak, aki nem pesti, annak kb. ugyan mindegy, hogy én adom fel neki, vagy egyből magához fizeti a postát, ez valóban így van. Ha feladták, 4-5 munkanap alatt meg szokott jönni. Kivételek vannak, pl. nekem ez az utolsó pakk-os 2 hetes mulatság, 4-5 munkanap helyett
-
-
válasz
jilian #22126 üzenetére
Esetleg, ha visszaolvastál volna, aki kérdezte, annak NEM MŰKÖDIK a kapcsoló... és ezért ajánlottam...
"Nem úgy volt, hogy icecave fog rendelni nekünk is?"
Annyit mondtam, hogy majd ha magamnak rendelek, szívesen hozzácsapom a saját rendelésemhez másét is, de remélem, most senki nem várja el, hogy ezért előbb rendeljek, mint terveztem, csak mert másnak előbb támad rá igénye...
Egyébként, valószínűleg, jövőhéten ejtem meg, szólni fogok, akinek meg sürgős, stb. az magának is tud rendelni, kemény 3 dollár a posta (ha belegondolunk, ok, hogy a rendelésemmel osztjuk a postát, de aki nem tud eljönni érte hozzám, annak fel kell adnom, és az sincs ingyen, persze, nyerészkedni senkin nem fogok, egyértelműen, de "szívni sem"
)
-
válasz
jilian #21912 üzenetére
Mondanám,hogy megjátszhatunk egy olyat, hogy beírom, mikor rendelek, és akinek kell, megírja, mit szeretne, aztán ha megjön, aki pesti, eljön érte, aki nem, elküldöm, csak egy bibi van: régebben már megjátszottam ilyet, és a fele nálam maradt (1-2k-s tétel megérkezése után közölték páran, hogy "elköltöttem a pénzem". No comment...).
Természetesen tisztelet a kivételnek.
Csabee: Írd be google-ba, és kidobja a képet, aztán iTunesban jobb klikk a számon,vagy az albumon, info és ott album artwork-höz beteszed.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
jilian #21414 üzenetére
Nekem is ilyen Belkin autóstöltőm van, vagyis az egyik, és semmi probléma vele. A dupla amperűvel gyorsabb a töltés legalábbis az AppleStore-ban ezt írják tehát jobb vétel, az árán is látszik.
-
knbs
senior tag
válasz
jilian #21379 üzenetére
Elkepzelheto, hogy a nemet T visszahivta mondjuk a mas orszagokbol a telefonokat azert hogy nemetbe tudjon normalisan szallitani??? Mert ha megnezed a nemet oldalakat, mindehol 1-2 heten belul barmelyik tipus szin rendelheto.
Forumon is olvastam, hogy siman szallitjak max 2 heten belul.
Vagy mar megint magyarorszag ilyen tre csak T- szinten??? Mi ez mar hogy 2-3 honap konyorgom ez vicc na. -
pr0bi
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz
jilian #20228 üzenetére
Dehogy lenne 500k. Hatalmas az árverseny (is) a gyártók között. Valószínűleg az árképzést tekintve nem adhatnák drágábban mint az aktuális csúcsmodellt, mert az így is elég drága. Az hogy újdonságokat tennének bele, az szükséges muszáj. Minden gyártó így tesz. Az SGS2 se lett drágább mint az SGS pedig mennyivel fejlettebb. Ahhoz hogy eladható legyen a termék haladni kell a műszaki innóvációkkal, különben nem fogják venni a terméket. Az Apple az i4S-t mint "új" modellt szinte nulla ill. minimális innovációval adta ki, ezzel maximalizálva nyereségüket, hiszen fejlesztési költségeik nem voltak, vagy csak alig. Tehát én úgy látom, hogy ez a plusz 6-8 hónap i4S eladásában ill. haszonkulcsban jelentős lesz, amit valószínűleg majd a teljesen új, innovációkkal teli modell esetében elsősorban persze presztizsből, jóval kissebb haszonnal lehet majd eladni.
-
Kashim
őstag
válasz
jilian #19198 üzenetére
Lehet ha úgy ejti először, mint ahogy utoljára, akkor elsőre széttört volna. Ilyen töréstesztek semmit nem reprezentálnak, mert annyi féle módon eshet le, hogy sose lehet tudni mi történik viszonylag azonos körülmények között sem.
Én igazából azon lepődtem meg, hogy egyáltalán ennyit kibír. Ez az eredeti Apple féle bumper, vagy valami keményebb utángyártott?
Egyébként ha annyira szívbajos vagy, vehetsz rá egy ordas nagy tokot amiből alig látszik ki a készülék, cserébe focizhatsz vele hazáig, mert a zsebedbe már el se fér.
-
Kashim
őstag
válasz
jilian #18798 üzenetére
Kapsz majd kezelési útmutatót a készülékhez is, amiben megtalálod a legalapabb dolgokat, meg most már iTunes is magyar, szóval eligazodsz rajt ne aggódj.
Hátrányod nem lesz, inkább előnyöd. (hacsak a kártyafüggetlenséget nem számoljuk persze) Tölthetsz és használhatsz például ingyen Navigont hazai térképpel, meg van még pár másik hasznos t-mobilos alkalmazás az App Store-ban.
Szoftveres, szolgáltatói megkötés természetesen nincsen, mint a régebbi telefonoknál.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest