- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
En vagyok hulye, vagy a kepeknel tenyleg nincs share on facebook funkcio? Illetve mp3 csengohang bealliotast merre lelem? Illetve miert nem szol, hogy te marha, ne jelolj ki ennyi kepet emailben elkuldesre?
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Lehet, de most iCloudról volt szó. De Mountain Lionban tényleg fasza lesz a külön app.
Amúgy van gyári Notes alternatíva, csak kicsit drága.
Pages ugyanúgy felnyom mindent az iCloudba, bár ott is kérdéses, hogy lehet-e szerkeszteni.
Mod: Ha már iCloud a téma, akkor az új Safariban Mountain Lionban, lehet lesz a Windowsosban is lehet majd a tabokat is szinkronizálni iClouddal.
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz
Triondor #43885 üzenetére
Há' leirom Énneked drága tezsvirem it, a zország-villág elöt a forum tágjái lehetnek a tánuk hogy ha letityák akorr viszafizetem a zösszeget a telefonér mindd a 9 gyerekem íletire meg eszküszöm neked ha kel
Kb ennyit ér az is, ha írásba adják, sose fogod megtalálni már az embert, aztán csak kesereghetsz
-
-
sp@rtan
senior tag
válasz
vadászcsiga #43886 üzenetére
Hát azt keresheti még egy jó ideig.
Nyárra lehet megcsinálják, hogy külön is elérhető legyen. Jön az új OS X, ott külön lesz a Notes és iClouddal fog menni. Én már próbáltam, nagyon jól teszi a dolgát.(#43887) DanielK: "...vagy csak a törlés." Igen, az megy.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Triondor #43885 üzenetére
Félreérted. A telefon lehet kifizetve egybe, de ettől még letilthatják
Az csávó a díjcsomagjára vállal fizetési kötelezettséget adott esetben 1 vagy 2 évre. Ha ezt "merő véletlenségből" elkezdi nem fizetni, akkor jön a cumi. A teló tökmindegy, hogy ki van e fizetve vagy nincs, jön a tiltás. Legalábbis én így tudom.
-
Triondor
csendes tag
-
válasz
Triondor #43883 üzenetére
Olyan hogy garancia a letiltás ellen NINCS. Ha a tulaj nem fizeti az előfizuját, úgy letiltják mint a sicc, és akkor aztán jön a mélytorok, mert a pénzedet kb soha nem látod viszont...
De az ára elég jó, bár én biztos nem venném meg
Ez már a túl jó ár kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Triondor
csendes tag
Volna egy kérdésem, ami lehet hogy kevésbé szakmai...
egy Iphone 4S 16 Gb fekete... és T-mobile függő 3 hónapos, makulátlan (egyben lett fizetve, és garancia van a letiltás ellen)
+ jár hozzá egy cleave alu bumper ház is..Nos a kérdés, hogy megér ez a ketyere 115 ezret?
-
fazr
senior tag
válasz
vadászcsiga #43870 üzenetére
Ok ez világos de nem ez a kérdés hanem hogy ha elég a gmailes id a kontaktok stb-hez, miért kell me.comos a jegyzetekhez?
Láthatatlan amit egyel feljebb írtam?
A jegyzetek Gmailben és iCloudban is speciális emailek, amit egy Notes címkével/mappában tárol a levelező.
Hogy tároljon emaileket az iCloud levelező iCloud emailcím nélkül?
-
válasz
vadászcsiga #43877 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Phantomhive #43874 üzenetére
5 euro havonta. Hülyék ezek? Maradok a gyárinál, egyébként sincs gyorsabban használhatóbb annál a store-ban.
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
válasz
vadászcsiga #43873 üzenetére
Hmm, most megnéztem. Azt mindenképpen írja, hogy a premium accounttal tudod offlineba elmenteni. Megnyitottam egy jegyzetet, beraktam airplanebe. Az előző jegyzetet megnyitotta (appot kilőttem teljesen), a többire meg kiírta, hogy váltsak premiumra. Inkább maradjunk annyiban, hogy csak online megy.
(#43877) vadászcsiga:
Amúgy az Evernote nagyon sokat tud, én szerintem a felét se ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gondolom azért, mert alapban csak saját e-mail felületen aktív!
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
vadászcsiga #43873 üzenetére
az ingyenes igen.
a fizetős az képes netközeleben leszinkronizálni helyi memóriába a jegyzeteket és minden egyebet.
tudtommal. -
sp@rtan
senior tag
válasz
Nem szerkeszthetőek, úgy jelennek meg mintha emailek lennének. Az úgy tényleg jó lenne, ha lehetne szerkeszteni. Evernote viszont tudja, és az is cloud alapú.
-
válasz
vadászcsiga #43865 üzenetére
nekem nincs *@me.com e-mail cím aktiválva, *@gmail.com van beállítva az icloud alatt, icloud jegyzetek emiatt kikapcsolva, de az integrált jegyzetek esetén a *@gmail.com alapnak beállítva, így minden ok!
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Tipp: iCloud.com-ról a jegyzetek a Mailen belül elérhetőek. Meg OS X-en is a jegyzeteket a Mailel szinkronizálja, lehet ezt akarták megtartani.
-
DanielK
addikt
válasz
Jó kérdés, ahhoz hogy teljes értékűen használd az iCloudot me cím kell neki.... Apple hülyesége ez.
De a gmailnél is tudsz jegyzetet menteni, csak exchangeek állítsd be. -
válasz
Mert csak
Az ilyen kérdésre az Apple szoftvermérnökei tudnának válaszolni...
-
vadászcsiga
félisten
Apropó iCloud. Jegyzetek bekapcsolásához minek kell @me.com-os emailt létrehozni miért nem jó neki a gmailes?
ittakary
Hú de sok mindent kérdeznék.DanielK
Ok az tiszta úgy is van beállítva csak azért nem értem mivel a naptár, a könyvjelző, kontaktok stb ehhez elég volt a gmailes id-m.[ Szerkesztve ]
-
icloud -> nyelv -> magyar!
-
válasz
vadászcsiga #43860 üzenetére
Mi volt ma az ebéd?
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #43857 üzenetére
#navi_btm a link végén emiatt ugrik az oldal aljára
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #43857 üzenetére
ott van középen,hogy csökkenö vagy növekvö modba szeretnéd látni a hsz-eket..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK #43853 üzenetére
Ettől függetlenül tényleg fszság hogy nincs egy reload gomb alul, nem lehet minden weboldalt úgy beállítani ahogy ezt a fórumot. Nekem egyébként úgy van elmentve ennek a fórumnak a címe hogy egyből az aljára ugrik nem tudom hogy csináltam de kezdetektől fogva ilyen, egyszer már belinkeltem.
http://mobilarena.hu/tema/iphone_hasznalok_szakmai_topikja_frissitett_1/friss.html#navi_btm -
__H4X0R__
senior tag
válasz
Mela Kehes #43850 üzenetére
Hmm? Nem értem pontosan a kérdést
Amikor felcsatlakoztatod a telefont, megnyitod az iTunes-t, bal oldalt a Devices fülön megjelenik az adott készülék, kijelölöd a képeket a számítógépeden, és egyszerüen csak "áthuzod" a telefon nevére. És kész
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #43850 üzenetére
Alapból ugyanazt a mappát használja, a telefonra rákattintasz iTunesban és lesz egy Fotók fül jobb oldalt, ott tudod kiválasztani, hogy melyik mappát használja.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Mela Kehes #43848 üzenetére
Természetesen nem, az iTunes a biztonsági mentéseket külön kezeli, így ezzel nem lesz probléma.
-
Mela Kehes
addikt
Ha a feleségem telefonjáról készítek biztonsági mentést, akkor nem fogja az én képeimet rászinkronizálni az övére? Vagy kapcsoljam ki a szinkronizációt? Akkor az ő képeit milyen mappával szinkronizáljam? Nem volt még ilyen gondom, azért problémázom.
-
manchester85
veterán
válasz
hatesz #43843 üzenetére
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
Kit zavart ez jobban, mint hatesz aláírása? Asszem mindenkit. És ha beírom még egyszer? Meg még egyszer? Meg még egyszer? Mert legyen rá jogom, hogy beírhassam, amit aláírásba is berakhatok, nem igaz?
-
-
hatesz
tag
válasz
Ocarina #43841 üzenetére
Nem hinném hogy ez trollkodás. Csak böki a szemem mindig ez a "tilos hirdetni" dolog, miközben az is hirdet, aki ezt leírja. Szerintem ez kissé álszent,
Ez kb olyan, mint az USÁban tilos az utcán alkoholt fogyasztani, de ha beteszem egy papírzacsóba és úgy iszok belőle, akkor már OK, mert a rendőr nem veheti el és nem nézheti meg hogy mi van a papírzacskóban.
Ha dőlt betűvel ítom, az már aláírás...Befejeztem
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
hatesz #43838 üzenetére
Megint kezded? Egyszer már elmagyaráztuk. Az aláírás önmagában nem hozzászólás. Ha szabad lenne hirdetni, akkor bárki akárhányszor teleírhatná a topikot a hirdetéseivel. Akinek meg az aláírásában ott van, az attól még nem tud ezzel hozzászólásokat gyártani, ergo nem ad visszaélésre okot ez a szabály. Az, hogy te csak 1 sor eltérést látsz az amúgy teljesen logikus szabályozásban, az legyen a te problémád.
Remélem, érzed a különbséget, aközött, ami az aláírásodban van, és aközött, hogy a szakmai topikba valaki kénye-kedve szerint beírhatná a következőt:
"Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé..."
Tudod mit? Mindjárt gyártok is pár ilyen hozzászólást, és meglátjuk, mennyi idő alatt szabadul el itt a pokol. Azt hiszem, elég hamar...
[ Szerkesztve ]
-
Ocarina
aktív tag
iTunes miért kéri minden indításnál a jelszavam?
(#43838) hatesz:Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy nem. :/
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#35104512 #43835 üzenetére
Érdemes a hasonló állapotő, függőségű, garanciálisak között keresgélni, ne mondd, hogy olyan nagy az árrés köztük. Ez szakmai topik, használjuk az iPhone-okat, nem eladjuk, 1-2 kivétellel.
ittakary: tedd hozzá,hogy aláírásban lehet, ezzel megelőzve egy újabb felesleges hozzászólást, hogy "dehát te is hirdetsz".
[ Szerkesztve ]
-
Edyboj
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 3gs-t. Az előző tulaj rajta hagyta a zenéit. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy miként lehet ezeket törölni. Köszi
-
törölt tag
Sziasztok,
Mennyit ér mostanság egy 2011.júniusi 16Gb -is i4 (vodafone -os)? Makulátlan, mindene meg van. Köszi
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Fyodor85
csendes tag
Hívás befejezése után nem mindig akad meg csak általában hosszabb hívások után, meg kis idő után 10-15mp után helyre áll magától, csak akkor kellemetlen, ha hívás befejezése után mindjárt hívni akarok valakit. Olyankor akad az egész, várni kell vagy lezárom, feloldom és használható minden.
-
Fyodor85
csendes tag
válasz
manchester85 #43814 üzenetére
Rengetegszer volt újra indítva, restore is volt többször, nem egyszer letöröltem mindent és újra feltettem, de nem javított semmit, ugyanúgy jelentkeztek ezek a hibák. JB nincs.
A melegedést az első 2 nél úgy tudom, leírni, hogy egyik kollégámnak ugyan ilyen iPhone 4 -es e van. egyszerre kezdtünk netezni wifin, az enyém kb 5 perc után kézhez téve sütött, az övé fél óra használat után ép hogy langyos volt.
-
fufinorbi
tag
aha kösz!
-
atees
őstag
Ha esetleg valakit érdekelne:
[link] -
válasz
Tibee86 #43819 üzenetére
Egyébként érdekelne,hol ez a szervíz, ahol ennyire nem értenek hozzá, hogy "melegszik" meg hamar merül, és cserélik (mármint,hogy fel sem merül bennük,hogy reboot kellene, meg restore, stb). Természetesen, ha sima használat közben is melegszik, amikor nem 3G-n nyomul ezerrel az ember, vagy játszik pl. akkor az oké, hogy csere.
Közel egy éves lesz majd a telefon, akkor én is cseréltetném velük, hogy pl. nem elég fényes a kijelző, hisz ilyen alapon nem merülne fel bennük, hogy a fényerőt kellene feljebb rakni
[ Szerkesztve ]
-
fufinorbi
tag
ipad 2-őt a boltban 5.1 vagy 5.0.1-es ios-szal adják?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Fyodor85 #43813 üzenetére
"Az első 2 iPhonet azért cseréltem, mert netezés/játék közben brutálisan melegedett a hátulja."
Játék alatt nekem is melegszik rendesen, de mit jelent a "brutális melegedés"?
Igaz nekem, van rajta egy tok, így kevésbé érzem, de egy 10-15 perc angry birds, vagy where's my water után, elég meleg már a hátlap is. Szóval, hogy ez már "brutális" melegedésnek számítana-e azt nem tudom. -
válasz
manchester85 #43814 üzenetére
Megelőztél, pont ezeket akartam írni...
-
Fyodor85
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Szeptember óta használok iPhone 4 -et 16gb -ost.
Ez a 4. iPhone 4 -em.
Sajnos folyamatosan jelentkeznek bizonyos hibák.
Az első 2 iPhonet azért cseréltem, mert netezés/játék közben brutálisan melegedett a hátulja.
Szerencsére a Vodafone-nál korrektek voltak és kicserélték.
A 3. iPhone hosszabb ideig volt nálam de folyamatosan jöttek elő a hibák: melegedni ez már annyira nem melegedett,
- viszont, telefonálás után, mikor kilépek a hívásból a telefon kis időre valamilyen szinten lefagy, nem lehet görgetni a híváslistát, a görgetés helyett felhívja azt a számot, amihez görgetés céljából hozzáért az ujjam. Ha ilyenkor kilépek a menübe a menü is akadozik. Nem tudok az oldalak közt lapozni stb.
- a másik nagy hibája az volt, hogy feltöltés után néha kb 4-5 óra alatt teljesen lemerült, (használat nélkül) pedig semmi plusz program nem volt megnyitva, bekapcsolva, mint ami normál esetben. Normál esetben 2 napot bír ki nálam átlagos használattal.
- a zeneszámokat kb. 3hetente újra fel kellett tenni, mert egy idő után a headset gombjaival nem lehetett vezérelni, ill. a telefon gyors gombjaival sem.Most a 4. iPhone-t használom és ezzel is vannak gondok. A telefonálás utáni akadozás lefagyás ennél is megvan plusz ennél gyengébb a zene hangereje kb. 2-3 szinttel, mint az előzőeknél.
Ez egyedi probléma vagy ezek a hibák másoknál is jelentkeznek????
Már nem bízok a cserében, félek, hogy még rosszabb készüléket kapok. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #43811 üzenetére
Értem, köszi.
Kicsit túlbonyolítottam a dolgokat -
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #43810 üzenetére
ha az egyikkel veszek egy fizetős app-ot, akkor azt hogy tudnám a másik iphone-ra is feltenni??
Úgy, hogy az appstore-ban belépsz azzal a fiókkal, és letöltöd ingyen. Nem az árat fogja megjeleníteni a rendszer, hanem az "install"-t.
Nem igazán értem, mit akarsz átmásolni, illetve, hogy ugyanarról a PC-ről van-e szó, vagy abból is kettő van. Egy accountot mindenképp authorizálni kell az iTunes-on belül, de a legegyszerűbb, ha iPhone-ról belépsz a másik fiókba, és azzal letöltöd ingyen, amit már megvettél. Szinkronizáláskor úgyis felkínálja (pontosabban kéri
) az új fiók authorizálását.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Olyan kérdésem lenne, hogy ha én egy gépen használok 2 db iphone-t, két külön felhasználó profilban, akkor ha az egyikkel veszek egy fizetős app-ot, akkor azt hogy tudnám a másik iphone-ra is feltenni??
Ha egyszerűen a documents and setting/..../Dokumentumok/Zene/Itunes Media/Mobile applications mappából csak simán átmásolom a másik felhasználónak ugyan ebbe a mappájába, akkor az gondolom meg fog jelenni az ő felhasználói fiókjában az iTunes-ban, és fel tudja majd rakni a telefonjára. Ezt így jól gondolom??
Néhány fizetős app-ot szeretnék arra is feltenni, amit az én ID-mel vettem meg, úgy tudom, hogy több telefonra is fel lehet tenni, ha egyszer már megvettem.
Csak nem tudom, hogy ezt így működhet-e.[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok! Az asztali gépemen van az iTunes és a telefon azzal lett szinkronizálva. A laptopon is tudom így használni? Mert úgy emlékszem tavaly próbáltam és a laptopon az iTunes közölte, hogy most mindent töröl és úgy is tett.
Megoldható, ha éppen a laptopot használom akkor azzal kössem össze a telefont és tegyek rá progikat, de ne töröljön le semmit? Vagy az asztalit használom akkor azzal menjen minden?
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #43806 üzenetére
Nem hallottam ilyenrő, én nyomtam volna egy hard reset-et és utána újból megpróbáltam volna kikapcsolni.
-
vadászcsiga
félisten
Kommy tegnap megcsináltam a downgrade-et 501-re a leírásod alapján, minden jól ment de asszonynak nem tetszett mégsem mert nem ette meg az 5.1 icloud backupját, plusz felugrált az ablak a frissítésről a piros egyesről nem is beszélve.
Mindegy restore-ral visszament a legfrissebb, felment a backup az utolső 2 app leállt félúton telepítés közben ez nem is zavart nálam is volt régebben ilyen hanem az már igen
hogy kapcsolnám ki dolgom végeztével, hosszú ideig pörög a kis ikon, pillanatig elsötétül a kijelző majd újra az alma.
Magyarul nem tudtam kikapcsolni a telót muszáj volt újraraknom új telefonként így már jó.
Te vagy valaki hallott már ilyenről mi volt ez?[ Szerkesztve ]
-
válasz
__H4X0R__ #43801 üzenetére
Tegnap az asztali gépen mindegyik USB-t megnéztem. Csatlakozáskor nem csilingel vagy egyet és eltünik a töltésjel. A Windows rörtön közli, hogy hibás USB eszköz és az iTunes is írja, hogy nem sikerült a csatlakozás. Ha mozgatom a telefonban a csatit akkor megint csippan és ha ügyesen tartom akkor nem bont.
Tegnap végül így tudtam a régi dolgaimat felrakni. Ma kipróbáltam a laptopban és ugyanaz az eredmény.
Magára a kábelre nincs írva semmi. Nekem az volt a furcsa, hogy a két csatin a jel alig látható. A fehér alapon egész világos a jel. Képeken inkább fekete.
Azért gondolom, hogy nem a telefon csatlakozója ment tönkre, alig 1 hónapos.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz
ujhelyiferi #43793 üzenetére
Frissits geprol. Nalam is ezt csinalja. Rohadt nagy bug amire meg nincs hivatalos megoldas. Itt forumon a napokban Kivlov leirta a sajat modszeret amivel meg tudta oldani, de ehhez jb kell.Szifonon azt irtak nekem, hogy elvileg 5.1-ben mar kijavitottak, de meg nem frissitettem, nem tudom tenyleg igy van e.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
eszgé100 #43799 üzenetére
Nekem is van i4S-em az ahhoz tartozo kabel hasonlo. Na de hogy lehet akkor az h ezt egy sima i4-hez mellekeltek? A masik erdekesseg, akar hajaz az i4S toltore, akar nem. De valamitol megis konnyen ki be jar a csatlakozo fej az iPhoneban...
Lalee: az nem lehetseges, hogy a szamitogeped USB csatlakozoja a hibas? Probaltad masik USB kapun?
[ Szerkesztve ]