- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Aktív témák
-
bandigno
senior tag
válasz
Mela Kehes #43597 üzenetére
na ezért használok a kezdetektől App Deals-t, ilyen problémám még nem volt vele, de másmilyen sem
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Az appshopperben még mindig az eredeti ár van.
-
bandigno
senior tag
válasz
Mela Kehes #43589 üzenetére
most épp 79 cent, azért nem érdemes gyűjtögetni!
-
gzbotii
nagyúr
Ez a Freemyapps nincs fent a US storeba, mert nem talalom...
-
eszgé100
őstag
K.csög badoo már a freemyapps-et is megfertőzte, persze a pontokat nem kaptam meg azért a sz.rért
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #43589 üzenetére
Az új sztorin+új multipályákon kívül szerintem nincs sok előrelépés, viszont 1,7giga helyet foglal, ami ugye nem kevés, én végig se játszottam, letöröltem kb a felénél, mert kellett a hely...Pedig a 2 nagyon bejött, kitoltam a single-t és a multival is elég sokáig játszottam
-
S3cu
tag
Sziasztok, van rá mód, hogy elrejtsem a szoftver frissítés jelzését? Akár JB-s megoldás is jó, csak elég zavaró..
Előre is köszönöm
-
gzbotii
nagyúr
xlife11 forumtarsnak koszonhetoen kaptam egy kodot, amivel meg tudom venni a Cut the rope jatekot. Az lenne a kerdesem, hogy ezt hol es hova kell beiirni
-
xlife11
senior tag
Freemyappsben vettem Cut the Rope-ot, de nincs US accom, szóval szívesen odaadom valakinek a kódot amit kaptam, nincs beváltva.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes #43555 üzenetére
Ez melyik szponzor app-al?
-
rayoliviero
veterán
válasz
manchester85 #41908 üzenetére
Működik végre az iMessage.
Először 5.1-re frissítettem, akkor még nem volt jó. Utána csináltam egy restore-t és beállítottam új iPhone-ként és működik is rendesen. -
Tibee86
nagyúr
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Gyári független iPhone 4 32GB-os készülékem van, még garanciális idén május 9-ig.
Hallottam még régebben az antenna mizériáról és ezzel kapcsolatban arról, hogy a készülékhez az Apple ingyen bumpert biztosit.
Kérdés:
-Hozzá lehet jutni még ehhez a Bumperhez?
-Ha igen, mik a feltételei és milyen úton módon lehet hozzájutni?Tibee86 : Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Valakinek esetleg lenne ötlete, hogy miért nem értesít a műsorújság alkalmazás a beállított műsoroknál? Restore volt 5.1 új telefonként beállítva.
-
_ak_
addikt
A Setting Time Zone funkcióval történt vmi 5.1 alatt? csináltam egy clean restore-t, de nekem special 2 óra után sem akar magától kikapcsolni, holott egy pár oldalon azt olvastam, h magától kapcsol ki-be, ha szükség van rá. Vagy már nem szívja annyira az akksit, ha mindig aktív?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #43503 üzenetére
Hogy muzsikál a 2Do?
-
mondomén
őstag
válasz
Tutivesztes #43571 üzenetére
5 a max. Bemész a képekhez, jobb felül rányomsz arra a kis nyilas valamire, majd kijelölöd azt az ötöt ami kell és megosztás.
-
Tutivesztes
tag
Szánalmas egy hülye vagyok, de: nem vagyok képes több képet egy emailben elküldeni....gondolom végtelen egyszerű, de mégis hogyan???
update: ha kijelölök több képet, akkor ha a megosztásra kattintok csak a nyomtatást ajánlja fel...mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ptujpettau2 #43569 üzenetére
Valaki bemegy az emberkéhez, telefon vásárlás céljából. Közli vele, hogy ne haragudj, de féltem az állásom, nem adok el neked telefont, mert lehet valamit elrontok, és rosszul töltöm ki a papírokat és kirúgnak. Úgyhogy ne haragudj, de nem adok el neked telefont.
Ez kb ilyen kategória szerintem...[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ptujpettau2 #43566 üzenetére
Sajnos tapasztalatom nincs ez ügyben, főleg nem Vodafone-ékkal
"ő beismerte, hogy megcsinálhatják, de csak a hivatalos szaküzletben"
És azt nem mondta, vagy kérdezted, hogy azt hol találsz??? Lehet tényleg ott kellene megpróbálni, mert lehet, hogy az ilyen kis "sufni" partnerüzletekben nem csinálják meg.
De talán lesz valaki, akinek van itt tapasztalata ilyen téren, és hátha mond valami okosat.Bailey-nál a pont, így szerintem szinte biztos, hogy azonnal nekilátnak majd
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz
ptujpettau2 #43566 üzenetére
Én a helyedben írásban kérném a választ az ügyfélszolgálattól, és megkeresném a függetlenítésre vonatkozó részt a Voda honlapján és kinyomtatnám azt is, majd ezekkel mennék be a boltba. Ha akadékoskodnak akkor megmondanám hogy: 1. adja írásba hogy nem csinálja meg, és ezt felküldöd Pestre az igazgatóságnak, 2. egy pédány megy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak, és ha kiszabnak valami bírságot akkor vajon a Voda melyik pécsi eladóra fogja továbbhárítani?
Sajnos Magyarországon néha szükség van ilyen fenyegetésekre hogy valamit el lehessen intézni. -
ptujpettau2
csendes tag
válasz
Tibee86 #43562 üzenetére
Akkor leirom hosszabban, először elmentem a vodafone szaküzletbe, ahol azonnal visszautasitottak, majd elmentem több viszonteladóhoz is, ahol szintén kapásból elutasitottak, na itt adtam a telefont először a kezébe az eladónak, hogy beszéljen az ügyfélszolgálattal, természetesen neki is ugyanazt mondták, mint nekem és ő beismerte, hogy megcsinálhatják, de csak a hivatalos szaküzletben. Visszamentem, újra el kezdtem bizonygatni, hogy nekem van igazam, mondtam, hogy milyen hülyeség, hogy csak az eredeti tulaj csinálhatja, mi lesz mondjuk 4 év múlva, amikor 10 kézen végigment a telefon. Őt is kértem, hogy hivja fel az ügyfélszolgálatot, meg is tette, neki is megerősitették az igazam, de neki ez sem volt elég, azt mondta ir 1 levelet valami főnöknek és majd szól ha engedélyezik, elkérte a telefonszámon. Természetesen sosem hivott fel, ezért bementem 1 másik időpontban, amikor nem ez a kedves kolléga dolgozott, de a másik kedves alkalmazott is rögtön elutasitott majd amikor elkezdtem újra a mondókám felhivta az előbb emlitett eladot, szóval 1 ördögi körben érzem magam pécsen, ezért kérdezném, hogy pesten ez másképp működik?
-
Bailey
senior tag
válasz
ptujpettau2 #43559 üzenetére
Nekem a T-nél volt olyan esetem hogy a T-pontos eladó ragaszkodott hozzá hogy valamit nem lehet megtenni, a telefonos ügyfélszolgálatos utána 10 percig zenélt nekem mert ő is megkérdezte az illetékeseket, és utána azt mondta hogy ha a T-pont tovább akadékoskodik akkor hívjam oda az üzletvezetőt, és mondjam meg hogy hívja fel a központban a feletteseit az ügy miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
"Az eladó is felhivta az ügyfélszolgálatot, neki is ezt mondták, de mégsem csinálta meg"
Ezt átsiklottam, és már nem tudok szerkeszteni. Ez azért kicsit durvaés mit mondott, miért nem csinálja meg??
-
Tibee86
nagyúr
válasz
"mindenféle hülye indok miatt visszautasítottak"
Mik voltak azok??
Egyébként szerintem, ha az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy megoldható, akkor add oda telefont pl a boltba az emberkének, hogy bokszolják le egymással.
Ne hagyd ennyibe, és szerintem ezért felesleges felutaznod Pestre, határozottan, akár panaszkönyv
Úgy vettem észre, hogy a szolgáltatóknál mintha az eladónak be lenne tanítva, hogy azért próbálják meg úgy előadni a dolgokat, hogy amihez simán joga lehetne az embernek, ahhoz aztán neki ég egy adta világon semmi joga sincs. És sokan ebbe bele is törődnek. -
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #43551 üzenetére
Na, már nekem is jó. Előre az iPhoto felé
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #43557 üzenetére
Disznóvágás wow
az fsza utoljára gyerekkoromban voltam nagyapámnál.
-
ptujpettau2
csendes tag
Sziasztok. Vettem 1 Vodafone függő iphone 4s-t hardverapro-n, bontatlanul, papirjaival, adásvételi szerződéssel. Természetesen függetleniteni szeretném, de a pécsi vodafone-nál mindenféle hülye indok miatt visszautasitottak, mikozben az ügyfélszolgálaton 4 szer is megerősitettek, hogy ha nem is én vagyok az eredeti tulaj, de van adás-vételi szerződésem akkor megoldható a függetlenites. Az eladó is felhivta az ügyfélszolgálatot, neki is ezt mondták, de mégsem csinálta meg. Pécsi vagyok szerintetek van értelme felmennem Pestre, ahol gondolom sokkal gyakrabban csinálnak függetlenitést, nagyobb a tapasztalatuk, vagy nagy eséllyel ott is vissza fognak utasitani? Ködzi
-
Mela Kehes
addikt
160 kredit érkezett. Töltsük, míg ott van!
-
Sur1G
aktív tag
A Vibert használóktól kérdezem, hogy, ha nem fut a háttérben a program, akkor nem kapom meg az üzeneteket? Eddig működött, teljesen mindegy volt, hogy most fut vagy nem. Reggel bekapcsoltam és kiírta, hogy csak akkor kapok üzeneteket, ha fut a háttérben. És tényleg. Ezt az új viber okozta vagy csak nálam van valami gebasz?
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #43551 üzenetére
Nálam már tegnap este is leárazottnak mutatta
-
vadászcsiga
félisten
-
Szecsy
aktív tag
válasz
ExtremeClock #43538 üzenetére
nem tudom nekem a hatterben kb 25 olog fut folyamatosan pl twitter ami rohadtul meriti és tegnap este raktam föl az általad javasolt 5.1 et és kb 2% ha csökkentem...
-
szabopali
aktív tag
aki tudja pls :????
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ExtremeClock #43538 üzenetére
Én szinte mindig mindent bezárok rögtön, úgyhogy nekem nem szokott menni semmi, éjszakára a wifi-t is ki szoktam kapcsolni.
Még nem jöttem rá, hogy mivel lehet összefüggésben, ma reggel pl. nem esett egy %-ot se a 8 óra alatt,tegnap meg 3% lement.
5.0.1-nél mindig megvolt a 3%, de szerencsére több nem.OFF: de nagyon mókás
[link]
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ExtremeClock #43532 üzenetére
Több mint kellemetlen
Azt vettem észre sima i4nél, hogy általában 2-3 % megy le a 8-9 órás alvásom alatt, de mióta 5.1 van fent, néha nem megy le 1%-ot se, néha viszont ugyanúgy megvan a 2-3%. -
Ombi5
őstag
Felteszem ujra ,hatha mar talalkozott vki ilyennel. airplane modban ment facetime hivas es el is ertek, most facetim is called felirat jelenik meg. Mitol lehet ez?!
-
szabopali
aktív tag
Mielőtt megvenném a 2Do-t egy kérdés: szinkronizál Pc-n futó alklalmazással....pl outlook?
-
ExtremeClock
aktív tag
4S+5.1 éjszaka alatt -30% akksiból ?!
-
mondomén
őstag
Jött sponsor app, 160 kredit.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #43526 üzenetére
Na, hát én nem keresek tovább!
A Due és a Calendar week kettős nálam mindent megoldott! Minden jelzést, amit eddig kerestem megtaláltam. Mindkettő badge-dzsel jelzi az eseményt.
A Due (azon kívül, amiket már írtam) magyarul írja a dátumokat. Pl beírtam havi rendszerességgel, hogy számlálót töröljem, és kiírta, hogy 9:00 - kedd (ez március 20-at jelent).Egy kattintással tudsz +10percet/1órát/1napot hozzáadni az adott teendőhöz.
Az árral meg úgy vagyok, hogy ez a kettő annyi, mint a 2do teljesen áron, így nem bánkódom!
A gyári naptárat csak a dátum kiírásához használom és arra, hogy a noti centerbe kiírja a dolgokat. (szinkronban van a week calendarral - még az onnan letöltött nemzeti ünnep naptár is megjelenik a gyáriban) Sajnos amíg az apple ennyire elzárkózik a dinamikusan változó ikontól, ez így is marad (vagy amíg ezeket a beállításokat nem viszik be a gyáriba)
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
peterpal12 #43515 üzenetére
Beraksz egy sim kártyát és iTunes magától aktiválja vagy iOS 5-ön wifin is tudod aktiválni.
Simán visszarakhatod ugyan úgy, mintha gyári szoftverről készült backup lenne -
Szecsy
aktív tag
tenap este fölkerült az 5.1 talán mondhatom még gyorsabb is
vagy csak a telom volt belassulva azelött
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK #43525 üzenetére
Az tény hogy erősen túl van árazva, másfél eurónál többet nem ér. A Week calendart valszeg megveszem, Due-n még gondolkodom kicsit drága.
Ellenben erősödik az a gyanum hogy nincs olyan app ami egymagában kielégítené minden igenyunket. Kicsit kiábrándító
Még abban sem bizhatok ha valtanek egy másik rendszerre jobb lenne a helyzet mivel iOS-re vannak a legjobb programok.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #43524 üzenetére
Ez a 2do nem jött be. Túl bonyolult nekem. A week calendar nagyon bejön, nagyon jók a nézetei. Pl. éves nézet, vagy a Mini month nézet (olyasmi mint a gyári, csak nem alul sorolja fel a bejegyzéseket, hanem a naptár kitölti a képet és a napokon látható, hogy mi van oda írva). A napi nézet, ami kiegészül mini hónappal, hogy átlásd.
A Due-t most próbáltam. Ez icecave-nek is jól jöhet. Sima egyszerrű to do app, idő beállítással, ismétlődéssel, badge-dzsel és a lényeg: amíg nem okézod le, addig snooze-ol percenként vagy óránként!Ja és timer funkció is van benne, ahol előre beállíthatsz időket.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
ExtremeClock #43520 üzenetére
azt nalam az utobbi heten csinalta vagy 15 ször.....
-
ExtremeClock
aktív tag
Nálam nem dobálja végre a 3G-t el pl.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
ExtremeClock #43517 üzenetére
mi az ami lényegi változás kivéve ha azt állitják akksi javulás
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #43472 üzenetére
Meg WhatsAppon is. Ugyanezt az emojit használja, mint az iphone.
A 2do meg köszi! Ennyiért már meg is vettem. Pont most gondolkodtam el, hogy megvegyem-e!De így azonnali vásár volt!
-
Szecsy
aktív tag
most ajánlotta fel a frissitést 5.1 re érdemes?
-
peterpal12
csendes tag
Igaz,hogy restore után aktiválni kell a készüléket? Ez mit takar? Bocs a hülye kérdésért előre is...
[Kérdés megoldódott]Viszont lenne egy másik problémán,jailbreakelt telefon backupját [gondolok itt képek,videók,üzenetek,applikáció mentései stb.] hogyan tudnám gyári,friss szoftverre felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz
mondomén #43513 üzenetére
Most 5.1, de a hiba 5.0 vagy 5.0.1 alatt volt.
Megvettem az iFilest is és ez is tömöríti a képet ha az appből mentem Camera Roll-ba. Igaz eddig ez a nyerő, mert 1.6 MB-os képból 1.3 MB-osat csinál.
Nem értem miért tömöríti a képeket minden app? Egyedül webről és emailból mentve marad érintetlen a kép : (Ráadásul iCloud mail is haldoklik.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz
rolcsibácsi #43504 üzenetére
Nekem is volt már ilyen régebben. Telefonon Buy-t írt, iTunesban pedig Downloadot. Ami fura, hogy ugyan arra a programra különböző méretet írt a telefon és az iTunes, de szerencsére megoldódott magától. Most van más bajom
Purchasedben nem találod az adott programot?
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #43510 üzenetére
Azért nem szól mert még nem frissítették, ott még mindig az 5.49-es ár van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #43509 üzenetére
Appshopper b#szik szólni hogy olcsóbb lett. Azt viszont már most látom hogy 5,50€-t nem ér pedig már majdnem megvettem annyiért.
Szecsy
Billentyűzet-nemzetközi billentyűzet-új bill hozzáadása-emoji[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #43506 üzenetére
Álmodni sem mertem hogy ilyen olcsó lesz én már 3 €-nak is örültem volna de így még jobb. Végre pontot tett a hetek óta tartó todo keresési mizériámnak. Valójában sírtam nekik emailben hogy legyen már próbaverzió belőle de kategorikusan kijelentették hogy nem lesz. Hogy ez a leárazás összefügg e vele nem hiszem de mindenesetre érdekes.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #43472 üzenetére
hogy tudom beálitani nekem ez most uj
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #43503 üzenetére
Na, már meg is vettem, 200ft-ot csak megér.
Hát ebben jó sok minden van, át se látom, mi mire jó.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Nálunk a családban már 20x esett legalább járólapra az i4, semmi tok nincs rajta, és semmi baja, szóval szerintem nem a tokok védik meg hanem a szerencse
-
rolcsibácsi
őstag
jó ezt nem néztem meg így külön, de akkor se értem mi alapján dönti el mihez mit ír ha eyszer pl mindkeét appot megvettem, mióta iphonom van csak ez a felhasználóm van.. egyszer váltottam email címet de ugyan ehhez a felhasználóhoz, meg egyszer országot.. mégis valamit installnak ír valamit meg buynak..
na mindegy majd kiderül ha megjelenik a számlámon.. -
vadászcsiga
félisten
Ma délutáni imám meghallgatásra talált, az előbb leakciózták a 2Do: Tasks Done in Style appot méghozzá történelmi 79 centre!!! Soha nem volt még ilyen olcsó.
Töltsétek!Azt hiszem lottóznom kéne
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #43501 üzenetére
Nézd meg a purchased-ben és kiderül mit vettél meg azzal az felhasználóval.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
manchester85 #43500 üzenetére
tudom, de van amit megvettem mégsincs ott hogy install..
azért mert 5.1em van, azért mert itt megtehetem, azért mert már nem vagyok olyan nagy guru mint régen, van jobb dolgom is mint az iphonet basztatni
Aktív témák
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...