Hirdetés
Aktív témák
-
Fyodor85
csendes tag
Hívás befejezése után nem mindig akad meg csak általában hosszabb hívások után, meg kis idő után 10-15mp után helyre áll magától, csak akkor kellemetlen, ha hívás befejezése után mindjárt hívni akarok valakit. Olyankor akad az egész, várni kell vagy lezárom, feloldom és használható minden.
-
Fyodor85
csendes tag
válasz
manchester85 #43814 üzenetére
Rengetegszer volt újra indítva, restore is volt többször, nem egyszer letöröltem mindent és újra feltettem, de nem javított semmit, ugyanúgy jelentkeztek ezek a hibák. JB nincs.
A melegedést az első 2 nél úgy tudom, leírni, hogy egyik kollégámnak ugyan ilyen iPhone 4 -es e van. egyszerre kezdtünk netezni wifin, az enyém kb 5 perc után kézhez téve sütött, az övé fél óra használat után ép hogy langyos volt.
-
Fyodor85
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Szeptember óta használok iPhone 4 -et 16gb -ost.
Ez a 4. iPhone 4 -em.
Sajnos folyamatosan jelentkeznek bizonyos hibák.
Az első 2 iPhonet azért cseréltem, mert netezés/játék közben brutálisan melegedett a hátulja.
Szerencsére a Vodafone-nál korrektek voltak és kicserélték.
A 3. iPhone hosszabb ideig volt nálam de folyamatosan jöttek elő a hibák: melegedni ez már annyira nem melegedett,
- viszont, telefonálás után, mikor kilépek a hívásból a telefon kis időre valamilyen szinten lefagy, nem lehet görgetni a híváslistát, a görgetés helyett felhívja azt a számot, amihez görgetés céljából hozzáért az ujjam. Ha ilyenkor kilépek a menübe a menü is akadozik. Nem tudok az oldalak közt lapozni stb.
- a másik nagy hibája az volt, hogy feltöltés után néha kb 4-5 óra alatt teljesen lemerült, (használat nélkül) pedig semmi plusz program nem volt megnyitva, bekapcsolva, mint ami normál esetben. Normál esetben 2 napot bír ki nálam átlagos használattal.
- a zeneszámokat kb. 3hetente újra fel kellett tenni, mert egy idő után a headset gombjaival nem lehetett vezérelni, ill. a telefon gyors gombjaival sem.Most a 4. iPhone-t használom és ezzel is vannak gondok. A telefonálás utáni akadozás lefagyás ennél is megvan plusz ennél gyengébb a zene hangereje kb. 2-3 szinttel, mint az előzőeknél.
Ez egyedi probléma vagy ezek a hibák másoknál is jelentkeznek????
Már nem bízok a cserében, félek, hogy még rosszabb készüléket kapok. -
Fyodor85
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Kb. 2 hete használok egy iphone 4 -et, IOS 5. fut rajta, eddig 2 szer jelentkezett egy olyan probléma, hogy telefonálás után közvetlenül a telefon erősen belassul, a főképernyőn is alig tudok lapozgatni, a böngésző oldala alatt néhány alkalommal homályosan ott maradnak az appok. Viszont ha ezt követően lezárom, a képernyőt majd újra feloldom akkor teszi tovább a dolgát mintha semmi sem történt volna.
Az itunest az apple.com ról töltöttem le, a gépemen nem eredeti windows 7 fut ami már egy ideje jelzi is, hogy nem eredeti a szoftver rajta. Lehet e ennek bármi köze az említett hibához?
Ill. a telefonban van a hiba vagy a feltett IOS 5. el lehet valami?
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)