- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozdavab
tag
Halihó!
Nem vagyok apple user, szóval picit járatlan vagyok a témában, de a segítségeteket szeretném kérni.Ismerősömnek van egy Ipad air 2 je amit eddig ios 9 el használt.
Most hosszú idő után felfrissítette újabb verzióra.
Frissítés előtt csinált egy biztonsági mentést laptopra.A probléma: Használt egy régi jegyzetelős alkalmazást, ami már nem indul el új IOS alatt.
Tele van személyes adattal, amit szeretne belőle kimenteni, viszont már nem tud.Van-e akárkinek ötlete, hogy hogyan lehetne visszanyerni az adatokat?
1, Downgradelni nem lehet az állítása szerint, szóval az nem opció
2, Az app már nem is érhető el store-ban szóval a developernek se lehet írni
3, Szervízből elhajtották hogy nem tudnak segíteni
4, Egyetemen én tanultam némi swift fejlesztést tavaly, szóval eszembe jutott hogy Xcode al tudnék szimulálni egy Ipad air 2-t, ios 9 el (sikerült is), hogy arra felrakhassam backupból az alkalmazást, de ez sem működik, mivel egy android emulátorral ellentétben, csak egy korlátozott eszközt szimulálok, amiben nincsen store/backup meg ilyen funkciók.
Van akinek van bármi ötlete, ami esetleg triviális/könnyű csak nekem nem jut eszembe, mert nem ismerem annyira a lehetőségeket ios fronton?
Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest