- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mivel énis teljesen új vagyok iphone világában, mától , ezért van egy pár dolog amit nem értek.
Pl hogy tudok olyat csinálni hogy vannak fent képek a telefonon és a telefonról letudom törölni? vagy itunes-ból tudom csak letörölni a dolgokat a telefonról?
Illetve van amolyan filekezelő program amivel pl meglehetne csinálni ezt a törlést?
3; ik kérdésem meg azlenne hogy ti milyen progit használtok ahhoz hogy wifin keresztül tudjak a gépről másolni dolgokat a telefonra?
4;ik kérdésem pedig az lenne hogy lehet a legkönyebben másolni dolgokat a telefonra? Mert pl arra nemjöttem még rá hogy videókat hogy tudok rámásolni, zenéket tudok szinkronizálni de videók nemjöttek össze. Egyedül azjött össze hogy megnyitottam itunes majd sajátgép és megkerestem a film amit kell és egyszerűen behúztam a mappából az itunes-on belül levő telefon ikonjába és így szinkronizálta, ez így jó?
Vagy ugyanúgy lehet képeket is meg videókat is szinkronizálni nem csak zenéket lehet? ha igen akkor tudtok adni esetleg olyan youtubeos linket ahol meglehet ezt tenni.
köszöntem a segítséget, sry az értetlenségemért de még új vagyok apple témában és fura kicsit, de nagyságrendekkel jobb az i4 mint az eddigi telefonom.
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla