- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Netfone
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
SharpSA #34985 üzenetére
Tehát... Telepítve a telefonon: AirMail, Outlook, Spark.
Küldtem saját magamnak IMAP, illetve Google fiókból is egy teszt levelet.
Mindegyik app jelezte, hogy megjött az email, de egyikben sem volt benne miután megnyitottam, hanem akkor frissült a lista. Szerintem ez mindenkinél így van, ezzel kapcsolatban nincs semmi beállítás. AirMail és Outlook kb. egyforma idő alatt mutatja ilyenkor az új levelet, a Spark sokkal gyorsabban. Korábban használtam már a Spark-ot, azzal az volt a bajom, hogy az órán volt hogy befagyott az app, nem tudtam törölni vagy olvasottá tenni időnként a levelet.Továbbra sem értem, hogy az Outlookban miért jelenik meg duplán a névnap naptár... Ez minden más Naptár appban csak egyszer jelenik meg, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest