Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
nikilauda
üzenetére
Nekem K375 van, azért lett ez, mert Windows-os munkagéphez is használtam és van rajta numpad.
Billentyűzet: felfedeztem egy anomáliát - lehet csak nekem új. Egy ideje GBoard-ot használok, és most amikor a K375 csatlakozott, angol kiosztással gépelt csak a Logi. Semmilyen beállítás nem segített, Magyar, Qwerty, Abc, mind ugyanaz volt, se ékezet, 0 más helyen, stb, amit korábban kolléga is írt.
Mivel emlékeztem rá, hogy még 14.4-gyel jött a gép, akkor szuperül ment, nem hagyott nyugodni. A megoldás egyszerűbb volt, mint gondoltam:
A gyári IpadOs billentyűzetet behúztam első helyre a virtuális billentyűzeteknél, és rögtön helyreállt a hardware-s kiosztás. Szóval ha valakinek hasonló gondja van, mindenképp próbálja ki, mert megoldhatja ez a gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest