- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja s ceginfot lekérni is eszembe juthatott volna. 😆
Csak az összefoglalóban ez áll:"Ha külföldön vettem a készüléket, Magyarországon is érvényes a garancia?
Igen, minden iPadre világgarancia van"Tegyük fel, hogy vásárol valaki egy iPad-et egy ilyen friss cégtől. Kap rendesen számlát, amin az áll, hogy 36 hónap garancia vonatkozik rá, mert a magyar törvények alapján ekkora értéknél már 36 hónapot kell adni rá.
Az iPad bontatlanul, origináltan érkezik. Ezzel sincs baj, viszont a cég bedől.
Attól, mert a cég esetleg csődbe ment, a minimum 1 éves világgarancia érvényes marad nem?
Illetve most ha az Apple oldalát nézem ott az Apple Care-t ajánlja két év plusz garancia 36K.
Akkor másként kérdezem, ha közvetlenül tőlük vásárolok, tehát az Apple.hun akkor rájuk 1 év vonatkozik? Ha igen, akkor ez hogyan lehetséges, hogy nekik nem kell a 36 hónapot vállalni?
-
consono
nagyúr
Én a 10-est venném meg. Egyszerűen csak az USB C miatt. Most 8-ast használok, az is elég mindenre, amit írsz, de én nem szeretem, hogy mindig kell lightning kábelt is csomagolni
Mintha lenne most valami tanévkezdési kedvezmény is rá az iStyleban, de ha van tanuló/tanár a családban, akkor érdemes megnézni az Apple EDU store árait is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest