Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqq
tag
Sziasztok! Ha szeretném az ipad air 3 képét tévére tenni, milyen eszközt ajánlotok? Nem akarok Apple TV-t, hanem valami egyszerűbb eszközt, ami tudja venni az "adást". Az egyik lehetőség persze a HDMI átalakító, de lehet, hogy jobban használható egy hasonló árú vevőkütyü. Köszönöm szépen!
-
qqq
tag
Sziasztok! Van egy régi MIDI zenebillentyűzetem, amit gondoltam, kipróbálok a GarageBanddel. Lightningos Air3-mam van, a billentyűzetnek pedig az a régi "bumszli" USB kimenete (USB2 Type-B, ha jól gugliztam), hozzá a kábellel. Körülnéztem kicsit, de nem találtam hazai boltot, ami USBAnya-Lightning csatlakozót ajánlana - vagy eleve bumszli-Lightning kábelt. Kínait egyelőre nem rendelnék. Tudtok hazai helyet, ahol kapható? Köszönöm.
-
qqq
tag
Még mindig Bluetooth bill, de nem találok a neten sem megoldást
Mikor pár hete vettem az Air3-at, maga az Apple promóter adta az Ewent billentyűzetet, ami jó is lett volna, csak a 0 (amin fel van tüntetve más színnel az í) mindig í-t ír, 0 meg sehol. Visszavittem, nem találtak ott hirtelen megoldást. Most itthon találtam egy ősi bBluetooth billt, de az is ugyanazt produkálja. Találkoztatok már ezzel a dologgal? Csak az Air3 csinálhatja? Köszönöm. -
qqq
tag
Már én is néztem jó pár Bluetooth billentyűzetet, de magyart még nem találtam a neten, ami megfizethető lenne (az Apple árakhoz képest értem). Vettem egy Ewentet, de az Air3-on a 0-t sehogy sem tudtam előcsalni (az eladó sem, amikor visszavittem), csak í-t volt hajlandó beírni. Szóval ti tudtok magyar kiosztásút, ami tényleg jó is az Air3-hoz? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Jövedelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gmail
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest