Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
Whynot?
üzenetére
koszi a tippeket, trukkos nagyon ez az egesz, mert ahogy irtam is, van itthon mas iphone, ipad is amivel parhuzamosan hasznalom, egyedul, tehat nem a kezem extrem koszos

2017 dec, zsir uj ipad 12.9, kb 3-4 honapja jelentkezik a problema.ugy kepzeljetek el h megtorolgetem, csillog villog, minden oke, de mondjuk netezesnel a gorgetosav, 8-10 gorgetes utan elkezd tapadni. ugyanez adott helyre klikkelesnel... teljesen erthetetlen...es baromi idegesito
mivel nem a kezdetektol produkalja a problemat, ezert gondolom h lerakodott valami szennyezodes.
csak eddig en sem mertem tisztitoszert hasznalni, mert hallottam en is h nem ajanlott...arra is gondoltam h esetleg ezek a nagy 12.9 es screenek inkabb pencil-es hasznalatra lettek kitalalva (tudom h hulyeseg) es valami miatt mas rajta felso reteg mint a kisebb ipad-eken es iphone okon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Facebook és Messenger
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest