Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
Whynot?
üzenetére
koszi a tippeket, trukkos nagyon ez az egesz, mert ahogy irtam is, van itthon mas iphone, ipad is amivel parhuzamosan hasznalom, egyedul, tehat nem a kezem extrem koszos

2017 dec, zsir uj ipad 12.9, kb 3-4 honapja jelentkezik a problema.ugy kepzeljetek el h megtorolgetem, csillog villog, minden oke, de mondjuk netezesnel a gorgetosav, 8-10 gorgetes utan elkezd tapadni. ugyanez adott helyre klikkelesnel... teljesen erthetetlen...es baromi idegesito
mivel nem a kezdetektol produkalja a problemat, ezert gondolom h lerakodott valami szennyezodes.
csak eddig en sem mertem tisztitoszert hasznalni, mert hallottam en is h nem ajanlott...arra is gondoltam h esetleg ezek a nagy 12.9 es screenek inkabb pencil-es hasznalatra lettek kitalalva (tudom h hulyeseg) es valami miatt mas rajta felso reteg mint a kisebb ipad-eken es iphone okon...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest