- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
VincentVG #22018 üzenetére
Úgy oldom meg minden reggel törlőkendővel le törlöm mielőtt elkezdődik a napom. Mondjuk extra lerakódást nem tapasztaltam a kendőre teszek tisztító folyadékot ennyi. Mondjuk a családban csak én használom így másnak a cucca felkenődése nincs a kijelzőn. Ja iPad 2018 rol van szó.
-
válasz
VincentVG #20909 üzenetére
rossz ronggyal próbálod... sima selejtezett pamut póló vagy mikroszálas rongy, ilyen:
én csak ezzel törlök kijelzőt otthon (monitor, tablet, telefon, tv) és minden maszatot lehoz róla.
SOHA ne használjatok semmilyen tisztító folyadékot, mert akkor a maszattal együtt "letakarítjátok" róla a gyári oleofób bevonatot, ami "taszítja" = könnyebben takaríthatóvá teszi a kijelzőt. Ha ezt leszeded utána a maszatok még durvábbak lesznek és sokkal nehezebben jönnek le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Xbox One
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest