Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Birki
    tag

A folio nem világít. Nem tudom, hogy neked melyik jobb munkához, ez a munkától is függ. :)
    Én meetingeken szeretek pencillel jegyzetelni, vagy az irodában feltenni a lábam az asztalra és a hátra hajtott fedelű iPadet az ölembe venni és úgy írni a TEAMS meeting alatt. Hát erre pont nem jó az MK. Valójában erre nekem a régi folio volt ideális a lefektetett ferde állás miatt. Emiatt vettem meg az új foliot is, de figyelmetlen voltam, és nem vettem észre, hogy nem olyan mint a régi. Szerintem menj el egy boltba, ahol meg tudod nézni mindkettőt és úgy dönts.

Lassan kikristályosodik mire lesz szükségem.
    Kellene egy kis hordozható állvány hozzá. Ezt egyszerű kiválasztanom.
    Egy laza tok, ami védi a kijelzőt, erre esetleg van ötlete valakinek?
    Egy bluetooth-os klaviatúra (háttérvilágítással), ami nem nagyobb az iPad Air szélességénél és használható az iMAC-el is. Na ezt nem lesz egyszerű megtalálni. A Logitech K780 szuper lenne, de nincsen magyar billengyűkiosztással. :(
    Mindezt belerakni egy kis táskába az egérrel együtt. Egér megvan, táskát varr a feleségem. :)
    Így ha kell elő tudom venni és gyorsan megoldom amit kell a tokot a tablet alá hajtva, szükség szerint egérrel. Ha írni kell és táblázatot kell kezelnem, akkor előveszem az állványt és a klaviatúrát. Ha hazaérek akkor a MAC-en tudom folytatni a táblázatot és csak egy billentyűzetet kell vennem.
    Nem egyszerű, de megoldható.
    Már egy ideje nézegetem az ajánlásokat a kiegészítőkről, de a klaviatúra megtalálása lesz a legnehezebb. Esetleg van valakinek ötlete erre/ezekre?

Új hozzászólás Aktív témák