-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
Még pár fontos különbség (nekem van mindkettő)
Az MK-t elég nehéz. Nem tudod az iPad mögé visszahajtani, emiatt rém kényelmetlen, ha pencillel akarsz írni rá. A billentyűk jobbak mint a folión, de valami bug folytán néha nem ír a billentyűzet, miközben a touchpad működik rendesen, de egy iPad restart megoldja. (ezt több tulajdonostól is olvastam már)
Mivel nem lehet az MK-t visszahajtani íráskor, ezért vettem egy foliót. Ezt meg nem lehet abban a lapos, de mégis ferde, fektetett helyzetben döntve használni, mint a régit, mert a hajtása nem ugyanolyan mint az előző verziónak. Illetve a ceruzát is folyton "lelöki", mert kicsit laposabb, szűkebbre záródik mint a MK. A folio egyébként könnyű, kb mint az elődje és szintén minőségi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest