- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jst
csendes tag
válasz
Dynamike #24024 üzenetére
Igen pont ez a gond ezért csináltam már telefonnal a beállítások info oldaláról is felvételt , hogy be tudjam mutatni (itt látszanak az adatok tehát nem a netről töltöttem le),
B verzió addig ücsörgök ott míg élőben is meg tudom mutatni és jegyzőkönyveztetem az átvevővel.
De reméljük tényleg szoftveres a hiba és javítják. -
danilla
őstag
-
kkdesign
senior tag
válasz
Dynamike #23922 üzenetére
Nem kötekedésképp, hanem megvitatandóan, de nem értek veled egyet!
Üzletpolitikailag szerintem közel 0 az esély, hogy bluetooth egeret engedjenek az ios-hez. De ha megnézzük a konkurenciát, pl tab s4, tab s5e, ott a dex mód, hozzácsapod az egered, meg a billentyűzetes eredeti tokot és mobil os-es pc-d van. Reklámozzák is így, de mögöttes igazság is van, mert marhajó szerintem. Ipad prot is reklámozzák, hogy kiváltja a pc-t. De hogyan? Bizonyos szitukban még ceruza mellett is kell a kezed, félig indokoltan félig indokolatlanul.. Másrészt én olcsósítva ugyan de vettem egy bt billentyűzetet a 2017es ipadhez, és azért nem használom, mert a touch és billentyű kombó nem áll kézre. Van hozzá normálisabb ceruzám is (elektromos elven működő, tényleg jó ). De úgy sem jön be a dolog. Ez apple pencillel sem lenne másként.
De visszatérve szerintem aki nem egyenesen egy márkát akar, azzal így ahelyett, hogy az ipadról a macbookra terelnék, szerintem inkább átterelik a konkurenciához. Vagy ami soha nem történik meg, az induló árakat ha lejjebb szállítanák, akkor esetleg jobban lehetne oda terelni az embereket. A sima macbook pl nagyon de nagyon bejönne nekem ipad helyett. De 100k huf vs 500k azért nem mindegy
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Dynamike #23913 üzenetére
Így viszont kényelmetlenebb megoldás mint a touch ID. Ott csak egy gombnyomás és bent vagy. Itt meg érintés a kijelzőn(vagy gombnyomás), arcérzékelés, aztán még legyinteni is kell megfelelően...szóval 3 művelet 1 helyett. Ráadásul mivel nagyon szélen van a kamera és gyakran ott fogom meg ahol van, sokszor problémázik, hogy le van takarva a kamera. Az appstore-ban is milyen már az hogy duplán kell kattintanom az oldalsó gombbal vásárláskor miközben megy a face ID, és vásárlás előtt és után is le kell okézni a dolgot? Gondolom így hamarabb tönkre megy a gomb.
Az elég lenne, hogy koppintás, face ID és bent vagyok. Ha meg nem érzékel a kamera több próbálkozásra sem, akkor dobja fel a jelkód ablakot. W10-nél nagyon jól megcsinálták, hogy ha végigírod a jelkódot, az utolsó szám beütésekor már be is léptet, vagyis nincs egy felesleges párbeszédablak egy OK gombbal.
A Face ID jó dolog, de ezek az extra tánclépések tönkreteszik a feelinget.
-
Jst
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest