Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abopeti
tag
Akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer!!
Van egy 2018-as wifis, nem cellular ipad külön saját id-vel. Az ipadot lecsatlakoztatom a wifiről, tehát nincs a hálózaton vagyis nincs internet az eszközön. Felhívom ezt az ipadot ami nem kapcsolódik az internethez a telefonommal facetime-on. A telefonomon kicseng, az ipad persze néma, mert ugye nem csatlakozik az internethez
Szóval szerinted ez normális??
Mert amikor telefonon hívsz egy kikapcsolt telefont az neked kicseng, ugye? -
abopeti
tag
válasz
abopeti #22646 üzenetére
Info:
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.ez így szívás nekemEz azt jelenti, hogy pár óra után, szerintem kb 8 óra után lecsatlakozik a wifiről, gondolom energia takarékossági okokból…
-
abopeti
tag
-
abopeti
tag
válasz
domerator #22638 üzenetére
Ezt a szerver dolgot majd még megnézem, már csak azért is, mert a 2,4Ghz-et direkt kikapcsoltam, hogy csak az 5Ghz-en menjen és úgy is ilyen kevés. De nem ez a lényeg.
Erre valaki:
Az ipaddal a problémám, többször megtörtént már, hogy amikor hívom facetime-on, akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon. -
abopeti
tag
Üdv!
Vettem a családnak egy 2018-as ipadot, hogy azon a facetime-mal tudjuk tartani a kapcsolatot. Kvázi otthoni “telefonként” működik. Az a problémám vele, többször megtörtént már, hogy amikor hívom az ipadot , akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon. A másik, hogy a 500 Mbps-os internetnél a maximális letöltés 50-60 Mbps az ipadnál, az iphone 7-esemnél meg 260-280 körüli. Talán ezért, nem tudom, de sokszor megszűnik a videó közvetítés “gyenge a kapcsolat” felirattal.
Van ezekre valakinek valami ötlete, vagy tapaszt már ilyet? -
abopeti
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt hitttem, hogy teljesen ki tudom váltani a régi laptopot, de akkor megmarad a letöltéshez
-
abopeti
tag
Üdv Hölgyek, Urak!
Most veszem életem első iPadját(2018-as), eddig csak droiddal volt dolgom. Ezzel akarom kiváltani otthon az elöregedett és belassult laptopomat.Melyik torrent kliens biztonságos aipadra és ki milyen magyar külső billentyűzetet használ, ha használ?
-
abopeti
tag
válasz
univerzita #20160 üzenetére
Köszönöm!
-
abopeti
tag
Sziasztok!
Még soha nem volt ipadom, ezért előtte itt kérdeznék párat, hogy arra amire használnám, megfelelő lesz-e. Az első kérdésem, hogy 3GB-nál nagyobb filmet rá lehet másolni a gépre, vagy úgyanúgy lehetetlen, mint Fat32-es pendriveknél és androidos tableteknél? Ha nem, akkor van rá megoldás, vagy teljesen feljtős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple
- iPad mini 7 cellular 128GB AppleCare+ Apple pencil USB Paperlike + tokok
- Vadonatúj, bontatlan iPad AIR 7 (2025) 11 M3 CHIP, 128GB space gray 1 év Apple garancia!
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - 12 hó bolti garival! -
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10+ Wi-Fi - 3 év GYÁRTÓI garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest