- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
K1nG HuNp #26258 üzenetére
oké benéztem hogy nem nativ appról van szó.
BTW én tapasztaltam olyat hogy úgy nézett ki mintha újratöltődött volna az app, az oldalt is újratöltötte de NEM a friss verziót... Szerintem kilőtte az appot, az app switcherben visszalépve betöltötte szépen a tabokat.. de a cache-elt verziót amit megtart magának nemcsak a memóriában hanem a háttértáron is.. Kellett nyomni egy reloadot hogy előjöjjön a ténylegesen új verzió a netről.
Nem tudom a szemem káprázott e, mert ritkán figyeltem föl erre. -
Süvi
őstag
válasz
K1nG HuNp #25690 üzenetére
K1nG HuNp és alexhorvath
Tantárgytól, képzéstől is függ, de személyes tapasztalataim alapján az Ipad meghaladta a sima papírt.
Notability alkalmazást használom és javaslom, valóban úgy van ahogy Polllen fórumtárs mondja, a kézzel leírt dolog sokkal jobban megmarad.
A Notability-ből ki is lehet nyomtatni A4-es méretben, hiszen véleményem szerint tanulni viszont jobb papírból a szem védelme miatt is.(Csütörtökönként egy olyan előadóban van órám, ahol egyszerűen nem fog a táblára a kréta, alig lehet elolvasni. Ezen a héten fogok tenni egy próbát, Ipadon fogok írni és a hallgatók majd eldöntik, hogy jobban látják-e mint a táblát
)
Nekem jelenleg Üvegfólia van rajta, de a sok jegyzet miatt gondolkozok a váltáson. Egyenlőre az tart vissza, hogy romlani fog majd a képminőség.
Van akinek van tapasztalata az eredeti Paperlike fóliával? Elképzelhető, hogy ez valóban jobb, mint a kínai?
-
törölt tag
válasz
K1nG HuNp #25690 üzenetére
Imádom, nagyon jó, ha kipróbálod Notability must have. Régen rengeteget szentségeltem, amikor a tanár a táblán még benyomorgatott valamit két egyenlet közé vagy az ábrára, nekem meg semmi helyem, jöhetett az átcsillagozás. Most csak kijelölöm, áthúzom, ha kell átméretezem, és kész. Otthon meg egyből ott a gépen, nem kell füzeteket lapozgatni. Ha kell felveszek mellé hangot, ha megemlít valami ismeretlen fogalmat csak behúzom slideoverben a wikipédiát, és elmentem az oldalát, ugyan ez számológéppel. Imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest