Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
oké benéztem hogy nem nativ appról van szó.
BTW én tapasztaltam olyat hogy úgy nézett ki mintha újratöltődött volna az app, az oldalt is újratöltötte de NEM a friss verziót... Szerintem kilőtte az appot, az app switcherben visszalépve betöltötte szépen a tabokat.. de a cache-elt verziót amit megtart magának nemcsak a memóriában hanem a háttértáron is.. Kellett nyomni egy reloadot hogy előjöjjön a ténylegesen új verzió a netről.
Nem tudom a szemem káprázott e, mert ritkán figyeltem föl erre. -
Süvi
őstag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
K1nG HuNp és alexhorvath
Tantárgytól, képzéstől is függ, de személyes tapasztalataim alapján az Ipad meghaladta a sima papírt.
Notability alkalmazást használom és javaslom, valóban úgy van ahogy Polllen fórumtárs mondja, a kézzel leírt dolog sokkal jobban megmarad.
A Notability-ből ki is lehet nyomtatni A4-es méretben, hiszen véleményem szerint tanulni viszont jobb papírból a szem védelme miatt is.(Csütörtökönként egy olyan előadóban van órám, ahol egyszerűen nem fog a táblára a kréta, alig lehet elolvasni. Ezen a héten fogok tenni egy próbát, Ipadon fogok írni és a hallgatók majd eldöntik, hogy jobban látják-e mint a táblát
)Nekem jelenleg Üvegfólia van rajta, de a sok jegyzet miatt gondolkozok a váltáson. Egyenlőre az tart vissza, hogy romlani fog majd a képminőség.
Van akinek van tapasztalata az eredeti Paperlike fóliával? Elképzelhető, hogy ez valóban jobb, mint a kínai?
-
törölt tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Imádom, nagyon jó, ha kipróbálod Notability must have. Régen rengeteget szentségeltem, amikor a tanár a táblán még benyomorgatott valamit két egyenlet közé vagy az ábrára, nekem meg semmi helyem, jöhetett az átcsillagozás. Most csak kijelölöm, áthúzom, ha kell átméretezem, és kész. Otthon meg egyből ott a gépen, nem kell füzeteket lapozgatni. Ha kell felveszek mellé hangot, ha megemlít valami ismeretlen fogalmat csak behúzom slideoverben a wikipédiát, és elmentem az oldalát, ugyan ez számológéppel. Imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)