- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
lmaresz #27921 üzenetére
Engem inkabb a folyamatosan latszodo status bar, ami zavar, nem hiszem h jot tesz a kijelzonek. :/ Multkor irtam nekik, meg akartak magyarazni, h az en ipad-em hibas... Reset-eljem, hatha megjavul. Mondtam, oke vagy kijavithatjak, mert szar az alkalmazas, de nem sikerult meggyoznom.
Netflixen talan van ilyen funkcio, idonkent megkerdezni, h nezem-e meg.
-
Alex91
félisten
-
Kohautech
junior tag
válasz
lmaresz #27192 üzenetére
Dehogynem , mikor ebben az évben megjelenik az új pro. Érdemes a használt piacot nézni ilyenkor, mert ilyenkor szokott megnőni a használt pro-k eladása . (En is fel fogom tenni pl), kijelzo méretet növelek, már a 2018 pro -t is 12,9 “ be akartam , csak 11” lett , amit megbántam már .
-
.bTr
tag
válasz
lmaresz #27116 üzenetére
Ha tollal való jegyzetelésre használnád főleg az iPad-et, akkor csak az számít, hogy laminált legyen a kijelző.
A többi extra, amit nyújt a Pro nem éri meg szerintem a Te esetedben. Egy dolog csak ami a jegyzetelést érinti: a Pro-n kisebb a toll késleltetési ideje, sokkal folytonosabb az írás érzete.
Nekem egy 2018 Pro van, szinte én is csak sulihoz használom... gondolkodtam, is hogy lecserélem egy olcsóbb modellre, de végül nem öltem bele időt.
Új Air a legjobb megoldás Neked szerintem, itt talán még a toll késleltetésében sincs észrevehető különbség a 2018-as Pro modellekhez képest. -
Cyberbeni
addikt
válasz
lmaresz #27101 üzenetére
Több embertől is hallottam, hogy iPad 6 és Apple Pencil tökéletes jegyzetelésre.
(#27112) kulerr: iStyle a hivatalos szervíz, oda időpontot kell foglalni a honlapon. De mindegy hova mész, úgy készülj, hogy a fontos dolgok legyenek lementve, hogy amikor leadod, akkor csak simán factory reset+leválasztás elég legyen és ne kelljen ott a backupolással szívni.
-
B.i.L
senior tag
válasz
lmaresz #27096 üzenetére
Igen,a Pro mellett szól a több hangszóró,de yt videókat nézz,mert jó összehasonlítási alap.
120hz,kicsit parasztvakítás : itt az érintés lesz a kérdésben - érzékelésben,sajnos az Air nincs a látókörömben,mert annyival többet nekem nem ért meg anyagilag,és nem nyújtott többet.
Mire lenne használva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest