Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani iPad Pro 11-re matt kijelzővédő fóliát, amely kapható Magyarországon is, és van vele jó tapasztalatotok?Külföldi fórumokon nagyon jókat írnak az Elecom márkáról, de sajnos itthoni boltban nem láttam, és az Amazon is csak borsos áron szállít errefelé.
Eddig fólia nélkül használtam jegyzetelésre az iPadet, most viszont, hogy egyszerűen tisztítható legyen (és ne kelljen aggódni, hogy a kijelző bevonatát leoldaná a tisztításra használt fertőtlenítő kendő) szeretnék rá fóliát. Kipróbálnám a matt fóliát, hátha többet hoz írásélményben/pontosságban, mint amennyit elvesz a képminőségből.
Előre is köszi!
-
lmaresz
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Én használok, sajnos jobb és bal oldalt van egy nem is annyira keskeny fekete csík, illetve a film képarányából következően alul felül is... Kijavíthatnák igazán ezt a hibát.
Továbbá szerintem valahogyan az automatikus lejátszást kikapcsolását is meg kellene oldani, mert nem egyszer fordult elő hogy belealudtam a sorozatba és ment több órán keresztül a lejátszás. -
lmaresz
aktív tag
Főleg kézírásos jegyzetelésre (egyetem), pdf olvasásra illetve böngészésre lenne használva. Van egy Huawei M3 8.4 tabletem eddig a jegyzetelés kivételével ez látta el a feladatot, most az utóbbi miatt lehet lecserélném... Egyébként 4 hangszóró nekem annyira nem lényeges.
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Ipad Pro / Ipad Air 3 tulajdonosok, jegyzetelésnél mennyire számít a 120Hz?
Érdemes emiatt többet szánni a Pro 2018-ra szemben az Air 3-mal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest