- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani iPad Pro 11-re matt kijelzővédő fóliát, amely kapható Magyarországon is, és van vele jó tapasztalatotok?Külföldi fórumokon nagyon jókat írnak az Elecom márkáról, de sajnos itthoni boltban nem láttam, és az Amazon is csak borsos áron szállít errefelé.
Eddig fólia nélkül használtam jegyzetelésre az iPadet, most viszont, hogy egyszerűen tisztítható legyen (és ne kelljen aggódni, hogy a kijelző bevonatát leoldaná a tisztításra használt fertőtlenítő kendő) szeretnék rá fóliát. Kipróbálnám a matt fóliát, hátha többet hoz írásélményben/pontosságban, mint amennyit elvesz a képminőségből.
Előre is köszi!
-
lmaresz
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Én használok, sajnos jobb és bal oldalt van egy nem is annyira keskeny fekete csík, illetve a film képarányából következően alul felül is... Kijavíthatnák igazán ezt a hibát.
Továbbá szerintem valahogyan az automatikus lejátszást kikapcsolását is meg kellene oldani, mert nem egyszer fordult elő hogy belealudtam a sorozatba és ment több órán keresztül a lejátszás. -
lmaresz
aktív tag
Főleg kézírásos jegyzetelésre (egyetem), pdf olvasásra illetve böngészésre lenne használva. Van egy Huawei M3 8.4 tabletem eddig a jegyzetelés kivételével ez látta el a feladatot, most az utóbbi miatt lehet lecserélném... Egyébként 4 hangszóró nekem annyira nem lényeges.
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Ipad Pro / Ipad Air 3 tulajdonosok, jegyzetelésnél mennyire számít a 120Hz?
Érdemes emiatt többet szánni a Pro 2018-ra szemben az Air 3-mal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest