Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz Hack3er #44708 üzenetére

Én kb egy évig próbálkoztam egér+billentyűzet használatával az ipad-en, nem mondom azt, hogy nem volt jó, de nekem nem tudta kiváltani a laptopot. Fórumozás, egyszerűbb e-mailezés (csatolmányok nélkül), irodai feladatok egy része rendben volt, de office appok nem olyanok, nem esnek úgy kézre. Hozzáteszem, szerintem a táblagép esetén ez a használat egy kicsit olyan is, hogy nem erre találták ki, csak erre is jó esetleg.

"Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad"

Ilyenem nincs, de beleütköztem olyan dolgokba, teljesen egyszerű hétköznapi dolgok, amiket nem tudok megcsinálni egérrel, kell hozzá az érintőkijelző. Ilyen a gyári naptár appban az oldalra scrollozás, nem tudok benne hetet váltani mert nincs <> gomb és a gomb lenyomva tartása és húzás nem működik.

Én ma már úgy használom az ipad-et leginkább, hogy vagy olvasok rajta (Könyvek app), vagy a laptop mellett, és a laptop egerét és billentyűzetét használom rajta a Sidecar-ral. Így egész jó, pl. tud rajta futni a naptár, vagy tudok rajta nézni valami dokumentumot, és írni egy másikban a laptopon.

Új hozzászólás Aktív témák