Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Macrodroid
- Yettel topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hack3er
üzenetére
Én kb egy évig próbálkoztam egér+billentyűzet használatával az ipad-en, nem mondom azt, hogy nem volt jó, de nekem nem tudta kiváltani a laptopot. Fórumozás, egyszerűbb e-mailezés (csatolmányok nélkül), irodai feladatok egy része rendben volt, de office appok nem olyanok, nem esnek úgy kézre. Hozzáteszem, szerintem a táblagép esetén ez a használat egy kicsit olyan is, hogy nem erre találták ki, csak erre is jó esetleg.
"Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad"
Ilyenem nincs, de beleütköztem olyan dolgokba, teljesen egyszerű hétköznapi dolgok, amiket nem tudok megcsinálni egérrel, kell hozzá az érintőkijelző. Ilyen a gyári naptár appban az oldalra scrollozás, nem tudok benne hetet váltani mert nincs <> gomb és a gomb lenyomva tartása és húzás nem működik.
Én ma már úgy használom az ipad-et leginkább, hogy vagy olvasok rajta (Könyvek app), vagy a laptop mellett, és a laptop egerét és billentyűzetét használom rajta a Sidecar-ral. Így egész jó, pl. tud rajta futni a naptár, vagy tudok rajta nézni valami dokumentumot, és írni egy másikban a laptopon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macrodroid
- DOOM - The Dark Ages
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest