Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
válasz
kurion
üzenetére
Ok hogy beállítja mert az ipad kijelzője 4:3 arányú, a monitor amit meg rádugok 16:9, de egy 1080P-s monitort dugok rá és 2140P-t csinál belőle.
#44703 bostone
Van egy 2009-es mac prom meg tuningolva, arra a monitorra van rákötve mint az ipad.
Mindent meg tudok csinálni az ipaden, nem érzem hiányát a macos-nek.Mondjuk amivel nem tudok kibékűlni az a file kezelés, bár lehet hogy van valami jó total commander alternatíva, csak fizetős lehet, bár nem nagyon nézegettem hogy mik vannak az app store-ban.
Meg ha szoktál sorozatokat, filmeket nézni ez még gondokat okozhat hogy át kell rakosgatni az ipadre valahogy, egy nas-sal ezt én megoldottam.
Meg a lejátszó program, kipróbáltam párat egyet találtam ami megfelel a külső monitorra az 3ezer párszáz forint 1 évre.Táblázat kezelés. Youtubozás, forumozás, filmezésre, videóvágás, képszerkeztés kilehet váltani vele egy pc-t vagy macbookot,
Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad (macbookban nagyon megszerettem, így kötelező volt a beszerzése) vagy Logitech Mx 3-t ajánlják hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest