Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Ez nem szimpla közlés volt. Kérdeztem vásárlással kapcsolatban.(kérdőmondat volt) Ha azt itt nem lehet vagy nem szokás akkor elnézést érte mert nem tudtam.
Pusztán csak szerettem volna megtudni, hogy érdemes megvenni a fent említett áron, vagy nem? Esetleg Magyarországon is van bolt ahol megkapom ugyanennyiért?
Teljesen mindegy hány éve volt valaki külföldön, lehet tudott volna ajánlani egy olyan üzletet amit mi nem ismerünk vagy nem is hallottunk róla.
Azért van a fórum, hogy kérdezzünk, és ha valaki tud válaszol rá.
Ha nem tudtok akkor inkább nem kell visszaírni szerintem, mert így csak az ember van megbántva ezzel a hozzállással és stílussal.
Ettől függetlenül köszönöm a választ, de azt nem tudtam meg, hogy 370dollar körüli áron megéri-e a mini 4 vagy sem? Mert ha valaki azt írja, hogy hagyjam a fenébe, mert itthon is megkapni ennyiért, akkor nem foglalkozunk a külföldi vásárlással. Tulajdonképpen csak ez lett volna a cél
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- YouTube
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest