- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombii
tag
válasz
bigsee
üzenetére
Ezt írták fentebb:
"A billentyűzeten a kiosztást vissza lehet állítani a 11 re valahogy, egyszerűen nem bírom megszokni, hogy a hangulatjelek, meg a számok helyet cseréltek. Értem, hogy nagyon trendi a sok hangulatjel, de én miattam kb. el is tűnhet a billentyűzet kiosztasrol"
Erre gondoltam, mert nem tudom elképzelni, hogy nézhet ki

-
gombii
tag
Sziasztok,
Air 2-vel agyalok, hogy feltegyem-e a 12-est, tudnatok mutatni egy képet, hogy milyen lett az emojis billentyűzet, elég rosszul hangzik

-
gombii
tag
Sziasztok,
Van tippetek arra, hogy miért nem akar csatlakozni AppStorehoz az iPad? Net megy rajta (Safari stb. működik), Apple ID-vel be van lépve. Ezt írja ki
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest