Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Sziasztok!
Felnőtt a kezem alatt (értsd: két éves lett
) egy Tab S 10.5 és alternatíva után néznék. T függő vagyok, sajnos, ezért abból kell főznöm, ami náluk van.Két Apple van, ami megtetszett, Air 2 és a Pro 9.7.
A kérdésem: van-e még potenciál az Air 2-ben, illetve hogy megéri-e majdnem dupla árat kipengetnem a Pro-ért?
Kérdezem ezeket úgy, hogy sose volt még Apple cuccom, kamera, Eyecandy nem igazán érdekel, netezés úton, négy-öt napi játék (építgetős), illetve filmnézés az esti unalmas órákban, javarészt asztali gépről Wifi-n osztva (ha jól tudom, ennek, illetve Teamviewernek nincsen akadálya IOS alatt).
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung galaxyS8ultra
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) egy Tab S 10.5 és alternatíva után néznék. T függő vagyok, sajnos, ezért abból kell főznöm, ami náluk van.