- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricogsm #26970 üzenetére
“A táblagép vagy tablet PC hordozható számítógép, amelyet leginkább tartalomfogyasztásra fejlesztettek ki. Ezeknek az eszközöknek a legfeltűnőbb jellegzetessége a lapos, palatáblára emlékeztető formai kialakítás és méretarányok és ezzel együtt az igen nagy kijelzőfelület.”
Amennyiben a fent írtakba nem fér bele az iPad, akkor szólj.
Nem. Ide ésszel rendelkező emberek járnak. Általában.... Az, hogy valaki kedveli az iPad-ot, mert a legjobb céleszköz a tabletek között, az nem jelenti, hogy egyben elvakult idióta is. Általában...
-
mazsiii92
senior tag
válasz
ricogsm #26922 üzenetére
Én mindenképp Samsungot vennék a listából. Próbálnék racionálisan gondolkodni, és ahogy iPadnél úgy itt sem adnék ki 200 ezer felett csak a közösségi média és a netflixért, így az S6 talán drága nekem.
Az S5e pedig hardveresen nem előre lépés a mostani iPademhez képest. Nehéz kérdés.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
ricogsm #26859 üzenetére
[Surface Studio 2] mondjuk nem ios, de ütősnek elég ütős.
-
válasz
ricogsm #26826 üzenetére
2017 cikk esetében ez teljesen igaz, bár azóta egy bizonyos szintre beállt a piac sülyedése amit olvastam pár hete hasonló cikkben és én erre céloztam. Sajnos már a piac résztvevői leginkább három fő márkából teljesedik ki és kész. De amíg az Apple folyamatosan lát benne fantáziát és fejleszti és aki itt van a topicban annak ezen nem nagyon kell aggódnia.
Sőt most kell legjobban bizakodni , hisz végre elindult valami az Ipad Os-el ami eddig még nem volt. Későbbiekben talán tényleg eljuthatunk egy kis számítógép kiváltó termékhez.
Bár tudom hogy teljesen úgy sem fogja kiváltani, hisz akkor nem lenne bevétele a cégnek és hagy akkora szakadékot az Apple hogy továbbra is meglegyenek a lényegbeli különbségek.
De lehet csak én vagyok ennyire naiv és rosszul látom a dolgokat. -
-
kátú
őstag
válasz
ricogsm #26540 üzenetére
Külső meghajtót lehet igen, SSD t egy táp csatis adapterrel
Igen matt fóliával olyan lesz az érzés mint ha papír lenne nem tudom, hogy koncertal e
Alternatívákat lehet keresni. Nem lesz ugyan olyan a szinkron, de nekem az S10e vel elég jól elvannak egymás mellett az iPad minivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest